Najdi forum

Operacija želodca

ja ko sem bila jaz pri dr.Fluderniku mi je rekel da ga moram poklicat čez en mesec in sem ga danes in mi je rekel da me bo naročal pri psihologinji in da me bo poklical ko bo imel datum in danes mi ni nihče omenjal niti plačila niti napotnice tak da mi bo to verjetno ko me bo poklical za datum.me res zanima kaj mi bo rekel tokrat,jaz sem sicer rekla sestri da bi raje šla k psihologinji v ljubljano in mi je rekla da imajo oni pogodbo s to iz raven a mislim da lahko specijalista izbiraš sam ne vem bom videla kaj bo rekel zdravnik ko me bo poklical.morski galeb rekla si mi da naj čimveč pregledov opravim čimprej ker zavarovalnica nekaj mučka a ko sem danes vprašala katere preglede na j še grem opravit so mi rekli da naj ne hitim ker bodo videli ko bom prišla od psihologinje.in ko sem ji omenila omenjene preglede iz tega foruma mi je rekla naj ne hodim ker mogoče ne bom potrebovala vseh teh pregledov in da se bo za potrebne preglede odločil kirurg in mi jih bo naročil.zdaj pa nimam pojma kaj naj naredim a naj vseeno rečem moji zdravnici za napotnice ali naj čakam na kirurga

Počakaj na kirurga, kaj bo rekel on, ko te bo videl in ocenil.

Vesnag, saj bo vse v redu, verjemi, da vsaka stvar potrebuje čas, tako ga tudi ti, ki ti je še ostal v tem “starem” življenju”.

Če želiš, si lahko ogledaš prispevek na to temo v reviji Rina, ki je izšla danes, je pa na strani 14.

Imej se rada, pa kakršnakoli si, zato, ker si to TI!

R

Ali je bil kdo tu že operiran v Celju? Do sedaj so baje naredili samo tri trakove in stvari menda še niso čisto urejene.

celje tega ti ne znam odgovit… sem se pa jaz osebno odločila za dr: breznikarja v SG… kaj pa vem tako dol,go že to dela pa tolk operacij je že nardil da mu nekak najbolj zaupam..

Tudi jaz mam ta datum….

celje kolikor jaz vem so jih naredili že kar nekaj jaz sem slišala samo za letos za dve ko sta bili operirani februarja in se baje zelo dobro počutita in sta že kar lepo shujšali.operacije ima pa baje vsak četrtek tako da jih je moral opravit že kar nekaj.celje a si že bila na pregledu v celju

Rada bi vedela malo več, ker sem dobila nasvet od zanesljive osebe, da bolje, da se ne poslužim operacije v celju, ampak počakam na SG, sploh ker so sedaj dobili odobritev za 60 trakov in se bodo datumi pospešil oz. se bo vse premaknilo naprej.

a je bila ta oseba tam operirana?kar se pa tiče slovenjgradca pa je čakalna doba fuldolga za mene kar predolga ker jaz pač žal nimam živcev za čakat in ko sem se naročila so mi dali datum za prvi pregled šele drugo leto 18 junija in to mi je ful predolgo.vedet pa moraš nekaj da že možno da je breznikar kao daleč naokoli najboljši vendar pa mislim da tudi drugi kirurgi ki opravljajo te posege ne morejo biti slabi saj v končni fazi če jih nebi opravljali kot je treba jih po moje ne bi smeli opravljat.

Malo več podatkov bi potrebovali, zakaj CE ni primerno? Da je “to zanesljiva oseba”, pove premalo oz. nič.

R

Poglej, mene samo zanima, če je katera že bila operirana v Celju, da mi pove malo več kako in kaj, o drugem pa ne mislim razpavljat.

celje nočem te napadat ampak ti si omenila zanesljivo osebo tako da ima morski galeb prav,ne moreš po nekomu klatit če nisi o tem prepričan.jaz vem samo to da še nihče ni mogel operirat če ni znal in mislim da je tudi tukaj tako.glej breznikar je pač tisti ki je začel v sloveniji opravljat te operacije in predvidevam da je pač on naučil operirat tudi ta dva kirurga (v celju in ljubljani) in mislim da če ne operirata vredu potem tudi breznikar ne,a se ne zdi to logično.tako da po moje vsi trije operirajo vredu,ljudje pač mogoče breznikarju bolj zaupajo ker je pač prvi začel in ker se je pač on učil v tujini opravljat to operacijo.

Po nikomur nisem klatila, samo za informacije sem prosila, ker me je “zvilo” NIKJER pa nisem karkoli rekla čez kogarkoli, tako da ne posplošuj.

jaz grem čez dober teden na operacijo v CE in vam bom lahko iz prve roke povedala,če so v CE sposobni.
Jaz v to sploh ne dvomim in se popolnoma strinjam z morskim galebom.

lp

Če bi bila ta oseba tako zanesljiva, bi ti tudi povedala, da dr. Fludernik dela posege v sodelovanju z dr. Breznikarjem…. Skoraj isti šmorn, kam greš, ker povsod ima prste zraven tudi dr. Breznikar;)))))))

Vesnag, počakaj kaj bo rekel dr. Brez njega nima smisla na kakršnekoli preglede.

jaz sem dobila na prvem pregledu pri dr. breznikarju vse napotnice in ne pri osebni zdravnici.

Pemina, a si ti v vsaki stvari tako odločna? Jaz te prav občudujem, kako imaš trden karakter.

Kar milo se mi stori, ko vidim, kako nas je malo:-))

Svaka ti čast!

R

Jst se tud zanima za operacijo želodca v Celju. Glede na to, da sedaj nekateri full tolčete čez Celje me je prou strah,da res ne delajo dobro. Jst sm dons prvič poklicala v Celje, tako da mi je sestra rekla, da si nej zrihtam napotnice, in da me pokliče v roku 3 tednov za prvi pregled. Rekla mi je pa tudi, da bom mogla 1 mesec hujšati. Tako, da me zanima če kdo ve kaj točno je imela v mislih (priprava na tekočo hrano????) Men je full dolgo za čakat pri Breznikarju, šele drugo leto na prvi pregled.Tako, da upam da so v Celju tudi dovolj strokovni za opravljanje operacij. Lep pozdrav

jaz pa pravim tako, če sem zdaj tako dolgo nabirala kilograme bom še to leto dni počakala na pregled… se mi nikamor ne mudi… raje bom si še uzela nekaj časa in mogoče še parkrat premislila, ker kot vsi vemo je to življenska odločitev… boljše trikrat premislit…. v tem letu bom pa tudi sama že začela malo hujšat da bo operacija lažja…

Pametna odločitev:-))

R

New Report

Close