Najdi forum

Operacija želodca

Pozdravljene drage moje!

Danes sem imela endokrinologa. Vzeli so mi kri, ter dali tablete Dexametazona. Prof. Preželj je zelo prijazen. Rekel je, da bova najprej pregledala vse izvide krvi potem pa se naj odločim, če grem na operacijo. Mogoče pa se ta prekomerna teža da pozdravit, seveda če je vzrok ščitnica.
Ne vem pa kdaj pridem na vrsto k diebetičarki,ker je še vedno na bolniški.

Lep pozdrav

Juj pemina, kaj vse se odkrije pri naključnih preiskavah a ne? Po eni strani je to čist ok, da če se že kaj najde da se čimprej pozdravi… Saj bo, dohtarji vse porihtajo… :)))

Saj nimam zelo povečane vrednosti tsh (7,48), ostali dve vrednosti sta normalni. Me pa malo skrbi, kaj to pomeni. Ali bom morala na kakšna zdravila, v kakšnem stanju je vse skupaj? Pa rada bi imela še kakšnega otročka. No, malo me je potrlo danes to, čeprav še nimam fulll povečanega.

Na operacijo verjetno ne bo vplivalo. Hvala bogu, da sem šla na test, da ne bi izvedela, ko bi bila vrednost že v višavah.

Sem pa zadnje čase res bila tako utrujena in me je bilo sram jamrat. Sem mislila, da sem lena.

Hei Pemina, naj te ne sraši ta izvid od endokrinologa. Mogoče boš res dobila kakšne tabletke, a nič drastičnega. Utrujenost, zaspanost, zadihanost, težke očke, za vse to je kriva ščitnica. Dokler nimaš zgornje vrednosti nad 40, še ni prehudo. Je pa res, bolje preventiva. Zaradi tega pa verjemi izredno težje hujšam in tudi sama sem dognala, da NISEM LENA!!!

Kaj čmo tak pač je to :).Lep pozdravček vsem

UPANJE UMIRA ZADNJE!

UPANJE UMIRA ZADNJE!

Ah, saj zdaj, ko sem prespala je boljše. Saj sem tudi sama poguglala in vidim, da še ni drastično. Se pa res zadnje leto obupno počutim – utrujenost. Pa nisem jamrala zdravniku, ker sem mislila, da je kriva moja teža, da se pač hitreje utrudim.

Ah, saj bo, saj ni še nič takšnega, da se ne bi dalo živeti:) Še en majhen razlog, zakaj potrebujem berglo, kot je ta operacija:)

Ali ima mogoče katera izmed bodočih operirank/cev, ki obiskuje ambulanto v Celju datum operacije 24.2.2009?

Enalana, a imaš v Celju OP? Zgleda da so pol tud tam začeli z operacijami… :))) Zdaj pa bo… :))))

Ja, v Celju imam “instalacijo” trakca 🙂

Enalana,
Kdaj pa si bila prvič na pregledu v Celju, ker jaz sem bila avgusta pa me zanima približno kako dolgo bo še trajalo.Pred koliko časa pa si izvedela za datum. A te bo operiral dr. Breznikar?

Prvič sem bila 19.9. pri dr. Fluderniku, nato pa še dvakrat pri dr. Breznikarju, ki me je “prevzel” – nazadnje prejšnji četrtek. Danes so me telefonično ovestili o datumu sprejema in operacije.

Hudo to je blo pa res hitr.Ja a pa maš že narejeno spirometrijo?A to si šla samoplačniško.Oprosti,če preveč sprašujem.

Enalana, superca… Res je bilo hitro… 🙂

Srečnica, če nisi dobila napotnice od Breznikarja oz. Fludernika greš k svoji osebni zdravnici in ji rečeš naj ti jo napiše. 🙂 Lahko pa greš samoplačniško, ampak je škoda denarja saj si z napotnico tudi takoj na vrsti.

No, fajn da se je V celju začelo. Zgleda da je zavarovalnica oprla pipo. 🙂 Tak pupe, vse ki čakamo na OP… Mogoče pa nam ne bo treba več 8 mescev čakat… Če se bo zdaj operiralo na 2 koncih… :))) Superca a ne? Upam da se ne motim… 😉

Hudo to je blo pa res hitr.Ja a pa maš že narejeno spirometrijo?A to si šla samoplačniško.Oprosti,če preveč sprašujem.[/quote]

Vse preglede imam narejene, slucajno sem imela narejeno tudi spirometrijo in EKG, ker sem imela en teden pred pregledom pri dr. Breznikarju kontrolni pregled na medicini dela, pa sem zaprosila za dvojnik izvidov 🙂

Hudo to je blo pa res hitr.Ja a pa maš že narejeno spirometrijo?A to si šla samoplačniško.Oprosti,če preveč sprašujem.[/quote]

Vse preglede imam narejene, slucajno sem imela narejeno tudi spirometrijo in EKG, ker sem imela en teden pred pregledom pri dr. Breznikarju kontrolni pregled na medicini dela, pa sem zaprosila za dvojnik izvidov :)[/quote]

O, v CE so začeli?!! Pa se mi je zdelo sumljivo, da me kličejo, če že imam izvide hm, hm….

Ah, te pa bom pohitela in bom prej šla dol z izvidi:)

živjo!

Shera ti si mi že toliko pomagala pa me zanima še nekaj.Ker me že glava boli od teh proteinskih napitkov ker res nevem katerega naj vzamem iskala sem tudi te pro…pa nisem zasledila,a mi lahko z konkretnimi odgovori pomagate kateri proteinski napitek je najboljši po operaciji???

Juuuuuuuuu, pemina, huuuraaaaaaa, to se pravi da si že kao na vrsti…. :)))) Kak ti je fajn… Se pravi da boš v kratkem operirana… :))) Juuuu, sem ful vesela zate… :)))

Enalana,

res si hitro prišla na vrsto. Je to bilo “z vezo” ali “brez veze” ;o)) hecam se, no! Vesela sem, da si tak hitro prišla na vrsto

Pemina, ti pa se podvizaj dečvo s temi izvidi!Pa srečo ti želim!

Shera, ti si res prijazna, res te je treba pohvalit. Tolk se trudiš za vse nas. V imenu vseh – HVALA TI!!! Želim ti, čimprejšnji klic na OP, ker vem, kolk si jo želiš!

Lp,

Lili

Ej, če po pravici povem imamo trenutno tako gužvo, da si ne morem privoščiti bolniške. Joj, ne še;)

Zdaj pa gre zares, da se zorganiziram in nekoga najdem, da me nadomesti za kakšen mesec. Ful je šit, ko si s.p., kar se tega tiče.

Pa še bilance stanja so, pa seminarji,…. Pa neke novosti v poslovanju.

Saj zato pa pravim, da mi cajt ful mine.

Heheh vez ni blo, vsaj v CE ne, upam pa da tut “brez veze” nau vse skup :)) Tudi sama sem bila ful presenecena, saj sem bila pripravljena na to, da se mesece ne bom prisla na vrsto 🙂

New Report

Close