Najdi forum

Operacija želodca

ojla.Hm na teži 107kg sem bla samo recimo pol leta pred operacijo.Js sem se skoz redila,na prvem pregledu sem jih imela 100,ko sem šla na op pa 107. v 5 letih sem jih dobila gor 47kg.Tako da teh 69 je bilo pred približno 4,5 leti.Fino sem ga biksala.Danes sem se tehtala im sem spet zgubila 1,5,tako jih imam zdaj 67,5.Full fajn,ker sem že bla skor obupana,ker so mi skoraj 2 meseca kg stali.
uživaj

Opera, čestitke!!! Pa saj ne morem verjet kak lepo si shujšala… :))) Hja, men je tud breznikar rekel da moram do op shujšat… pa sem bila na 2. pregledu pri njem s 118 kg, konc decembra sem jih pa imela še 124… :((( No, zdaj sem nekak spet spravla na 119, ampak morm jih še najman 10… Me je strah če mi ne bo ratalo… Kaj če me pol zavrne? 🙁 Ajuj… Saj dieto držim, mesec, dva… Pol pa film poči pa spet sežem po sladkarijah, hitri hrani… Škoda da je taka dolga čakalna doba… Punce, jaz se res bojim da namest z 10 kg manj bom na op prišla z 10 kg več… 🙁 Juuuuuj, morm se skup vzet…

Hej!!

Opera to je res super sem vesela zate.Škoda,da ne moremo prilimat gor slik…jaz si tudi želim takšnega uspeha.

Hvala shera.Lej manj kot se boš obremenjevala z dieto prej boš shujšala.Ne rabiš se strogo držat neke diete,to pr meni ni nikol šlo.Ne vem odpovej se sokovom,pa slanim prigrizkom,če jih uživaš,pa kasneje sladkarijam.Ne vse na enkrat,če ne se ti bo zmešalo,saj veš kaj mislim.Ker men se je vedno mešalo,ko sem se vsemu odpovedala,pa kriza potem,uf.Lepo eno po eno.Drgače ti pa želim veliko sreče,saj bo

hvala kajči22,sem se zelo trudila,res.Zdaj mam malo probleme,ker sploh nimam apetita,pa včasih pride kakšen da ko sploh nič ne jem,tako kot včeraj.Danes pa sem se morala prisilit da sem pojedla krožnik jote.To pa spet ne velja.Se mi zdi da grem iz ene skrajnosti v drugo.Pa saj tudi to bom pošlihtala.

Potrudi se,da boš zdrava da neboš mela težav…oprosti nisem zasledila ti imaš trak al bypass??Jaz sem že zelo vznemirjena,čas vedno hitreje teće,trudim se da nebi se prehladila in komaj čakam da dobim trakec..

Js mam trakec.ka že imaš datum?Tolk jih zdaj čaka na op,da več ne vem kje je kdo.Ja saj se trudim od danes naprej,haha.Saj bo,tudi tebi želim veliko uspehov,ko boš na novi poti

jaz imam datum 15.2.09,tako da že komaj čakam..kaj te je kaj bolelo po operaciji?smem vprašat koliko kg si izgubila v prvih dveh mesecih?malo sem radovedna..

Super,to pa bo kmalu tu.Fino res sem vesela zate.Eh malo boli,ampak po operaciji ti tako in tako dajo kaj proti bolečinam,najprej kr same dajejo že v prebujevalnici,pol ko te pa v sobo odpeljejo,pa te pridejo vsake tolko časa vprašat,če potrebuješ kaj,tako da to ti je lahko zadnja skrb.Js sem se po operaciji držala strogo navodil iz knjigice,tudi tehtala sem si,tako da v prvih dveh mesecih sem dala dol okol 15 kg.

ja saj jaz tut mam v načrtu da se striktno držim in da bom zelo dobro prežvečila..ali smem kdaj pojesti meso in prilogo v zelo mali količini?:)

shera ja je res da imajo v celju čisto drugačen režim oz.so ga imeli sam zdaj ko pa je tam tudi breznikar je ve+se drugače ,lahko povem iz lastnih izkušenj.npr.dr fludernik nam je na pregledu rekel da nam bo vse potrebne preglede zrihtal on in da nas bo poklical ko bo imel datume ,npr.zdaj ko pa je tam breznikar pa mi je dal napotnice in sem si mogla vse sama rihtat in me je to kar razjezilo ker bi lahko imela preglede natrejen že veliko prej če bi to vedela in bi mogoče bila že operirana ali pa vsaj imela datum tako pa sem zapravla 5 mesecev.pa tudi zdaj ko prideš v Celje na pregled te ne pregleda več Fludernik ampak Breznikar tako da mislim da ima zdaj on bolj kot ne glavno besedo,samo operirata pa baje oba.

Pozdrav vsem na forumu, da se še sama malo javim, csak čas bom nekje 3 mesece po operaciji, teža je šla v prvem mesecu po operaciji (imam trakec)lepo dol, naslednja meseca pa bolj malo, kljub prvem polnjenju 2 ml.
Nekje od srede oktobra pa do danes je moja izguba teže cca 17 kg.

Opera daj nam napiši kako se pa ti prehranjuješ, jedlinik od jutra do večera, si res zelo uspešna, kapo dol..

No, sama sem tudi v zoprni fazi, ko mi zelo izpadajo lasje, upam, da bo kmalu bolje.

Nič ni info iz kluba je katera bila, Shera, Lily, Anil, katera druga?

zagodel mi jo je škratek, se vidimo 9.2. popoldan v SG.

zagodel mi jo je škratek, se vidimo 9.2. popoldan v SG.

Komaaa,

lepotička moja, lepo, da si nam namenila par besed. Čestitam, kile so ti šle fajn dol (jaz se ne morem pohvalit s tem :-(( Saj vem, da sem sama kriva, a jaz sem še vedno – večno lačna. Pomislim včasih, mogoče so mi trakec pozabli vstavit ;o)) Saj vem da so mi, a je verjetno luknja še prevelika ;o))

Ko bo drugo pumpanje, 9.2., bom res prosila dr. B, da mi napumpa dvojkico. Pa naj mi že enkrat zamaši toto luknjo! ;o))

Ej, komaj čakam, da te vidim, da malo “tračamo” hihihi…

Lp,

Lili

opera tudi jst ti čestitam in hvala za odgovor…no jst sm bla že 2x kar lepo čez 100, pa večkrat na 50 pa neštetokrat na 80-90….trenutno 95….moja nihanja so zelooo velika, tud upam, da se to kmal ustavi, ker jst se začnem redit že samo ko nisem na strogi dieti in stradanju, pa se ni treba čisto nič prenajedat, pa grejo kile gor…, eh no, sej bo enkrat boljše…upajmo da čimprej…

… koma lepo si napisala zgoraj…, upam, da bo komu seglo kam…no ja al pa če ne, lepo res..

Pozdravljene,

opera iskrene čestitke, ampak na obroke pa pazi, da ne zboliš, potem tako ali tako nobena stvar ni pomembna, če si bolan.

LP D

Eden redkih pametnih postov v tej temi. Berem in ne morem verjeti, kako zlahka gredo ene pod nož, kot bi šle h kozmetičarki na čiščenje ogrcev.

Jaz nisem bila vedno suha, da ne bo kdo pameten, kaj se ena suhica tle oglaša … sem imela krepko čez 120 kg, kot ve tule. In kot ve sem mislila, da diete in telovadba pri meni ne delujejo itd itd. Hkrati pa veselo papcala veliko in dobro, se razume. Da bi šla vsaj na sprehod, joj mene so preveč bolele noge, pa hrbet … Pol sem se pa nekega dne zbudila in ugotovila, da se ne morem spravit več v nobeno oblačilo v omari. In tisti trenutek ugotovila, da so bili vsi moji izgovori en velik BULLSHIT!!!! In da tako ne gre več naprej. Tisto sekundo sem začela manj jest (pa ne po ločevalni, ki je največja neumnost – to vidi vsak, ki je končal OŠ in ima nekaj znanja o delovanju telesa) in telovadit. V enem letu sem prišla na 60 kg pri 175 cm in zdaj imam manekensko postavo. Brez rezanja in plastike. Brez velikih stroškov (razen za nove superge in fitnes karto). Ampak z veliko švica in truda!!!
To je bilo pred 8 leti – ja, da se obdržat kile. Ampak če začneš spet žret ko prašič, kot sem žlra jaz in kot žrete ve tukaj in z mastnimi usti in sendvičem v roki zatrjujete, da ve pač NE MORETE shujšati … ja pol pa drugače niti ne more bit, a ne. Če se lahko jaz, ki sem bila najbolj požrešno in ogabno zaležano bitje po soncem, lahko kdorkoli tukaj. Pa še nekaj se vsakič spomnim … le kako, da v koncentracijskih ni bil nihče debel? Skrajen primer, ki razkrije vso preprostost hujšanja – manj žri in uspeh ne izostane. Fizikalna zakonitost. Ampak lažje je seveda ubirati bližnjice, si rezati notranje organe in ustavljati plastiko. Smilite se mi, res.

Saj jedla boš lahko vse.Sam prvi mesec se trak namešča,zato je fajn da res ješ v manjših količinah in pač pasirano.Po prvem mesecu,pa boš lahko normalno jedla,ne v velikih količinah,ampak 5 obrokov na dan in fejst grizit.
Glede jedilnika,držala sem se navodil in diete ki mi jo je napisala dietetičarka.To pa tako dobi vsaka pri dietetičarki,sam ni za vse enak.
Uživajte

opera jaz grem tudi 23.2. na polnenje v sg…se vidiva

http://katarina72.moj-album.com http://catya.moj-album.com

New Report

Close