Ne zamirite,ampak ne vem ,kaj vas žene,da si dajete te balone v želodec.Se sprašujete,kakšno bo zdravje vašega želodca čez 10 .Nisem pristaš ničesar umetnega v telesu,niti silikona niti botoksa.Razen seveda,če ni to življenskega pomena.
Ne vem,ampak mislim pa si ,da bo že čez 20 let treba kakšnega,ki bo umrl RECIKLIRAT ,ne pa pokopat .
Tudi sama hujšam in mi uspeva,malo je treba migat,se veselit življenja,pa zmerno in “pametno jest”.
Pa lep pozdrav,upam da vam uspe pri kilcah in bodoče z vašim zdravjem.
Body, lej, ne dajemo si balone v želodec… Ne vem sploh kje sii to zasledila… A je katera napisala da si bo dala balon v želodec? Sicer delajo tudi to, ampak balon imaš v želodcu lahko največ 6 mesecev…
In če verjameš ali ne, pri nas je OP zadnja možnost, ko so vse diete in telovadba in ostalo odpovedalo… Pri naj to JE ŽIVLJENJSKEGA POMENA.
Ali veš koliko bolezni preti nam debelim? Naj ti naštejem samo par… Sladkorna, visok pritisk, popuščanje srca, nagnjenost k možganski ali srčni kapi, deformacije sklepov, predvsem na nogah zaradi odvečne teže… Vsaka od nas je že shujšala, jaz hujšam že 15 let, sem pa od malega že buckasta… Pa je men tud ratalo veš, ampak vse kile so po dieti prišle nazaj, pa še kakšna zraven… Ker, verjetno veš sama da so diete na dolgi rok nezdrave…
Kaj bo 10 let z mojim želodcem se pa sploh ne obremenjujem. Vem samo da se bom sigurno boljše počutila, da ne bom po 5 stopnicah zadihana, da bom lahko šla na kolo brez problema, da se bom lahko veliko lepše oblekla kot pa se lahko oblečem zdaj… In predvem vem to, da bom veliko bolj ZDRAVA IN SREČNA IN BOM LAHKO ŽIVELA POLNO ŽIVLJENJE. Sicer pa je tega bilo napisanega že ogromno….
In apel na vse ki še zraven nas stalnih prisotnih v tej temi želite kaj dodati……
V glavnem pač vsi ki želite debatirati v tej temi si kaj preberite o teh OP, pa bomo pol debatirali… :)))
Paper, saj vem, ampak nisem mogla mimo… :))) Od zdaj pa res… Ablubm da se ne bom več ukvarjala z nevedneži… :)))
Ja pa paper, imaš prav ja… 🙂 Brezveze… No, ta post od body se mi ni zdel tako… kak naj rečem… agresivno do nas nastrojen kot prejšnji posti od jožeta itd… zato sem pač malo o tem napisala, sem mislila da bo ženska razumela… pa zgleda da ne… no ja… se ne bom več trudila…
in ja, mormo nudit podporo kayči pa tatjani… :))) Po OP se boj komaj začne… :)))
evo, kako ste primitivne, BODY je lepo povedala svoje mnenje in takoj odgovor SREČNICE (KI JE V BISTVU EN ZELO NESREČEN STVOR)..Ti si en sam balon ke u glavo.Zdej mam pa res že povn kufr vseh pametnjakovičev tle gor.Odpri si svojo temo, kako hujšaš in si srečen….
MISLIM EJ, KAKŠNA DEBATA, NA KAKŠNEM NIVOJU, A NE MORTE MAL BOLJ NORMALNO ODGOVARJAT IN ZAGOVARJAT SVOJIH STALIŠČ, NE NE MORTE-PRIMITIVIZEM DA GA NI PARA.
Moja-moja, te “fejst punce” so povsem na drugem bregu. Na njihovo žalost se tolažijo s tem, da so diete in gibanje pri njih odpovedale. Odpovedale pa so same, ker se ne znajo kontrolirati, ker niso sposobne, da si uredijo življenje skladno. Tolažijo se, da je operacija zadnja bilka, ki jim bo polepšala življenje. Prepričane so, da se bodo z operacijo izognile sladkorni, pritisku, možganski ali srčni kapi, katerim so izpostavljeni ravno tako suhi ljudje. Ne skrbi jih kaj bo čez leta, kar je tudi meni čisto mimo. Šport ni za njih, ker se z veliko težo težko vključijo. Noben se ni rodil s kondicijo, na njej je treba delat.Ampak, če rečeš, da to pri njih ne gre, se ne bodo trudile. Počasi se daleč pride – težko razumljiv stvaek.
Njihovi odgovori pač izhajajo iz njihovega prepričanja in jih tisti, ki se skušamo sami z vsemi načeli zdravega življenja spraviti v dobro počutje, ne razumemo. Ne boš jim mogla dopovedati, da noben žakelj ne stoji prazen pokonci, da je treba kg, ki so se nabrali v veliko letih, spraviti dol tudi v nekaj letih.
Še vsakega so odgnale, ki je mislil drugače, pa bo tudi tebe. Priključi se raje kakšni drugi skupini na forumu, ki brez rezanja in kemije uspešno topi kg. Da še tebi pamet ne uide…