ma ja, veš da je normalno… Malo straha… Mene še zdaj ni, no, saj še niti datuma nimam, po moje me bo zagrabilo ko bom šla v bolnico… Al pa tud ne, kaj pa vem, bomo vidli.., Vsekakor pa misli na one pozitivne stvari… Misli na “novo” življenje ki te čaka po op… :))) Saj bo vse vredu… Bomo mislile nate… 🙂
Živjo, dekleta in fantje !
Naj bo ta moj post ločilna črta med neprimernim pisanjem in nadaljevanjem
prijetnega vzdušja, ki je bilo prej vzpostavljeno. Konec koncev se inteligenco posameznika meri tudi po njegovem načinu komuniciranja. Torej vsi,ki ste bili že prej moji oz. naši – ostanite na nivoju, saj ste že velikokrat dokazali, da to z lahkoto premorete.
Ostali pa, ki imajo morda drugačno krvno skupino – vas vabimo, da nas v miru prebirate, vkolikor pa to ne bi zmogli, vam pa svetujem psihoterapijo ali pa kar boksarski ring, kjer se boste borili s svojimi strahovi in nesrečnim življenjem.
Prijazno vabim vse, ki ste zapustili ta forum prav zaradi tega šikaniranja, da se vrnete in zopet sodelujete, saj so vaši posti zelo pomembni, koristni in marsikomu vlivajo pogum, saj čakanje na operacijo ni prijetno,
Lep večer vsem,vas pozdravljam Polona.
Živijo!
Sedaj, ko se je malo umirilo, se tudi jaz ponovno oglašam. Skoraj bi za vedno zapustila ta forum, veseli me, da sem šla pogledat še enkrat in videla Polonin post, ki mi je vlil novo voljo in upanje, da bo morda zopet služil svojemu namenu in ne žalitvam in šikaniranju. Vesela sem, da lahko pokomuniciram s kom, ki ima iste skrbi, težave in konec koncev tudi hrepenenje po boljšem jutri, ko se bomo rešile teže s katero se nekatere borimo vso življenje.
Rada bi rekla, da sem vesela, da vas imam, mnogo koristnega sem že prebrala. Veselim se operacije, ki jo imam v ponedeljek, lepo pa je vedeti, da ti nekdo, ki te v bistvu niti ne pozna, bije pa podobno bitko, stoji nekje ob strani in te bodri in misli nate. Lepo vas vse pozdravljam!
Polona,hvala za informacijo…
Če kero zanima:
En lep pozdrav Tanja,
najprej, da se ti zahvalim za odgovor. Verjetno je to odgovor na moje vprašanje, da se to dogaja do treh mesecev po OP. No, saj ni kaj hudo, je pa zoprno, da so lasje vsepovsod…
Druga stvar, rada bi ti povedala, da sem zelo vesela, ko sem vidla tvoj nick. Verjamem, da nas “spremljaš”, vendar zelo malo komuniciraš. Vseeno te je lepo brati. Naj povem, da tvojo mamo “Modri galeb” tudi nisem dolgo brala (od zadnjih nesoglasij na forumu). Upam, da te nesporazume ni vzela osebno. Pač, izmenjava mišljenja. Evo, jaz se ji prva opravičujem, če sem jo užalila in upam, da bo začela pisati na forum. Ker, konec koncev, od samega začetka je bila na forumu in preko nje s(m)o prišle do tvojih izkušenj. Dobrodošla nazaj “Modri galeb”, če se vrneš!
Morski galeb 😉
ja, načeloma spremljam forum, ne sicer vsak dan, nekajkrat na teden pa sigurno. Glede na vse negativnosti se mi pač ne da vtikat in kontrirat, ker je to brezveze. Kdor ne sprejme naše “tegobe” in naše rešitve (operacija), zlepa ne bo spremenil mnenja (tu lahko rečem da je Dracon izjema), ne glede na to, kaj in kako mu poveš. So pa malenkosti, ki se ne zgodijo vsem (lasje ne odpadejo vsem operirancem), takrat pa se oglasim in povem, kako in kaj.
Za naprej pa: če bo še kdo tako grdo govoril, kot sta to sedaj v zadnjem tednu naredili 2 osebi, pa nasvet, da je najbolje ignorirat, pa bodo obupali, meni to pomaga v življenju.
Lp,
Lili[/quote]
živjo ja men je dal breznikar vse napotnice oz.so mi jih poslali po pošti samo napisal pa jih je ko sem bila na pregledu.takmo da mislim da jih boš tudi ti dobila po pošti če ti jih ni dal ko si bila tam.drugače pa ja jaz sem naredila vse preglede in jih morem 5.2. nesti v celje,da jih pregleda pol pa verjetno čakalna lista ali kako je sedaj,prej ko je bil v celju samo šefludernik so mi rekli ,da sem druga na vrsti sedaj pa ne vem če ta čakalna lista še velja ko je tam dr breznikar.bom pa vse poročala naslednji četrtek ko bom šla na pregled in ga bom lahko vse vprašala.se bom potrudila da bom izvlekla čimveč iz njega.
lp
Za naprej pa: če bo še kdo tako grdo govoril, kot sta to sedaj v zadnjem tednu naredili 2 osebi, pa nasvet, da je najbolje ignorirat, pa bodo obupali, meni to pomaga v življenju.
Morski galeb 😉
Lp,
Lili