Lej lej 43??To pa je res žalostno pa še v šolo si hodila??To pa je žalostno na kvadrat,da lahko kaj takšnega spraviš iz sebe!!upam da se ti ne bodo te hudobne besede kdaj maščevale,nikoli ne pozabi,vse se vraća vse se plača..Jaz sem bodoča diplomantka kriminologije kar pomeni,da nekaj zdravega razuma pa te že imam,glede na to da nas ti imaš za ljudi brez zdravega razuma.vzroki za debelost so lahko različni,če te tega niso naučili ti jaz povem tako,da ni nutela vsega kriva.Probaj prebrat par knjig in verjemi mi, da boš ugotovila,da živiš v zmoti,zaradi tega se mi zdiš usmiljenja vredna!!vso srečo v svojem žalostnem življenju,kjer pač ne moreš spravit svoje jeze na druge pač kvasič tumarije tukaj..
lp
lp
Lej lej 43??To pa je res žalostno pa še v šolo si hodila??To pa je žalostno na kvadrat,da lahko kaj takšnega spraviš iz sebe!!upam da se ti ne bodo te hudobne besede kdaj maščevale,nikoli ne pozabi,vse se vraća vse se plača..Jaz sem bodoča diplomantka kriminologije kar pomeni,da nekaj zdravega razuma pa te že imam,glede na to da nas ti imaš za ljudi brez zdravega razuma.vzroki za debelost so lahko različni,če te tega niso naučili ti jaz povem tako,da ni nutela vsega kriva.Probaj prebrat par knjig in verjemi mi, da boš ugotovila,da živiš v zmoti,zaradi tega se mi zdiš usmiljenja vredna!!vso srečo v svojem žalostnem življenju,kjer pač ne moreš spravit svoje jeze na druge pač kvasiš tumarije tukaj..
lp
lp
FORUM JE OD ustanoviteljev…TEMA HUJŠANJE je namenjena vsem, PODTEMA OPERACIJA ŽELODCA pa je od vseh, ki jih karkoli zanima v zvezi z operacijo želodca!!! Ne pa od ljudi, ki nas bodo kritizirali in nas žalili. Ste se mogoče vprašali zakaj vas tako napadejo (napademo?)? Zato ker nam poizkušate vsiliti svojo voljo! Mi vas ne silimo v nič. Ja imate pravico povedati svoje mnenje in ste ga tudi že, mi pa smo vam povedali, da se z vami ne strinjamo in da takega obnašanja ne bomo tolerirali. Tudi mi smo samo ljudje in ne bomo dopustili, da hodite po nas, kot da smo smeti, samo zato ker smo debeli!!! NEEEEE!!! Mi smo tukaj zato, da se vzpodbujamo in izmenjujemo izkušnje. Zato, da si stojimo ob strani tako v dobrem (ko nam letijo kile dol) kot tudi v slabem (ko nas napade kdo ala vi in vam podobni.) Namesto, da bi se osebe soočile s svojimi problemi je lažje “pometati pred tujim pragom”. Če bi imeli pred svojim pragom pomedeno, vam ne bi bilo treba pometati pred našim. Izjemno malo verjetno je, da je pri vas vse tako urejeno, ko pa svoje furstracije izlivate nad nami.
Če pa vsa tako zelo skrbi, kam gre VAŠ denar, vam ponudim, da vam, če mi seveda predložite ČRNO NA BELEM IZRAČUNANO in podpisano s strani ministra za zdravje, ko bom na vrsti za operacioj VRNEM VAŠ DELEŽ… MOJE OPERACIJE!!! BYPASS PRIDE CCA 10.000€ in vaš delež je kolikšen? 1cent? PROSIM PRIDITE PONJ, DA NE BOSTE SLUČAJNO BANKROTIRALI!
FORUM JE OD ustanoviteljev…TEMA HUJŠANJE je namenjena vsem, PODTEMA OPERACIJA ŽELODCA pa je od vseh, ki jih karkoli zanima v zvezi z operacijo želodca!!! Ne pa od ljudi, ki nas bodo kritizirali in nas žalili. Ste se mogoče vprašali zakaj vas tako napadejo (napademo?)? Zato ker nam poizkušate vsiliti svojo voljo! Mi vas ne silimo v nič. Ja imate pravico povedati svoje mnenje in ste ga tudi že, mi pa smo vam povedali, da se z vami ne strinjamo in da takega obnašanja ne bomo tolerirali. Tudi mi smo samo ljudje in ne bomo dopustili, da hodite po nas, kot da smo smeti, samo zato ker smo debeli!!! NEEEEE!!! Mi smo tukaj zato, da se vzpodbujamo in izmenjujemo izkušnje. Zato, da si stojimo ob strani tako v dobrem (ko nam letijo kile dol) kot tudi v slabem (ko nas napade kdo ala vi in vam podobni.) Namesto, da bi se osebe soočile s svojimi problemi je lažje “pometati pred tujim pragom”. Če bi imeli pred svojim pragom pomedeno, vam ne bi bilo treba pometati pred našim. Izjemno malo verjetno je, da je pri vas vse tako urejeno, ko pa svoje furstracije izlivate nad nami.
Če pa vsa tako zelo skrbi, kam gre VAŠ denar, vam ponudim, da vam, če mi seveda predložite ČRNO NA BELEM IZRAČUNANO in podpisano s strani ministra za zdravje, ko bom na vrsti za operacioj VRNEM VAŠ DELEŽ… MOJE OPERACIJE!!! BYPASS PRIDE CCA 10.000€ in vaš delež je kolikšen? 1cent? PROSIM PRIDITE PONJ, DA NE BOSTE SLUČAJNO BANKROTIRALI![/quote]
hahahahahahahaha… 1 cent? hahahahahaha… jaz dobrovoljno primaknem še 1 cent in ti še kavo častim!!!
Lp,
Lili
Živjo. Jaz sem opravila dietetičarko in psihologinjo v Lj,in mam psihologinjo drug teden spet,v četrtek 29.1. ob 8.30.
Man je rekla da je treba k njej priti 2-3x.Dietetičarka mi je dala samo navodila za prehrano,ki jih je imela že kar pripravljene. Kardiologa sem opravila v NM(sem vprašala,če lahko) in mam tud to še 1x v sredo,ker imam visok pritisk in mi je dala tablete.Endokrinologa sem pa že mela in so rekli da je ok izvid.
Hej punce pozdravljene!
evo pa mam še datum za endokrinologa in sicer 5.2.09-seveda samoplačniško grem pa v MB k dr.Šubicu,tk da samo še dietičarko pa bo:)
MajaTutaja js sem danes klicala v bolnicoSG,pa so mi rekli da je gospa Zanoškarjeva še do nadaljnega v bolniški in da moram poklicat drug teden:((
A je pri dietičarki tud tk dolgo treba čakat da prideš na vrsto????
Hej punce pozdravljene!
evo pa mam še datum za endokrinologa in sicer 5.2.09-seveda samoplačniško grem pa v MB k dr.Šubicu,tk da samo še dietičarko pa bo:)
MajaTutaja js sem danes klicala v bolnicoSG,pa so mi rekli da je gospa Zanoškarjeva še do nadaljnega v bolniški in da moram poklicat drug teden:((
A je pri dietičarki tud tk dolgo treba čakat da prideš na vrsto????
ej moja moja če še ne veš ni potrbno da poješ kante nutele da se zrediš lahko so krivi hormoni,zdravila itd itd.in prosim nehaj poniževat ljudi tu gor.pa še nekaj me smo normalne za tebe pa žal tega ne morem trdit glede na to kako se vtikaš v tuje zadeve daj pogklej malo pred svoj prag in videla boš da imaš toliko dela da ti bo na koncu zmanjkalo časa za naš forum.nutelo pa si nekam zatakni in se zadavi z njo.moderatorjem pa se opravičujem za zadnji stavek ampak res če se jih ne da drugače znebit.
punce vam pa povem samo to glavo gor in ne ozirajte se na te debile ker mislim da sami pri sebi nimajo čisto poštimano in se zato spravljajo na druge.
ej moja moja a to opisuješ svoje žovljenje pol se mi pa res smiliš sam ti bom nekaj povedala namesto da se ukvarjaš z nami se raje posveti svojim hčeram ker one te potrebujejo me te pa sploh ne bomo pogrešale in namesto da nas žališ in se greš neko šlogarco kako življenje ima katera od nas raje s svojima hčerama odigraj en človek ne jezi se.pa brez zamere
preberti si kdo je začel prvi žalit.Mene tale Jože čisto nič ne briga, on odgovarja za svoje poste, jaz pa za svoje (da ne boste še tukaj preveč pametne, ker vam že itak škodi).
To da so debele ženske bolj občutljive je pa tudi res, kakor ni po vašem, takoj skočite v luft, al se pa zjokate.
Ni res da je tale tema samo od tistih, ki si bodo rezali želodec, ta tema je tudi moja, če jaz tako hočem.Važno je da sem na nivoju, ne tako kot nekatere tukaj gor, ki znajo samo žalit.
Jaz nikogar ne ponižujem tukaj gor (tako je ena napisala-TUKAJ GOR) JAZ SAMO PONAVLJAM, KAR JE ŽE NEKAJ VAŠIH KOLEGIC NAPISALO, DA POJESTE POL KANTE NUTELE NAMREČ.Tega si nisem jaz izmislila, temveč to same pišete na tem forumu (ne tle gor).
Jaz se z nutelo nikakor ne morem zadavit, ker take svinjarije niti slučajno ne jem.Jaz niti slučajno ne uživam belega sladkorja, pa tudi moke ne.Torej ne pride v poštev, da bi se basala z notelčo in kakšnimi piškoti, hehe.
Takšne kot je pa tale VESNAG, take pa vam delajo res pravo sramoto tle na forumu-primitivizem do strehe.
No, takole…
Mi je zelo žal, da je ta forum zašel v napačno smer…. V forum sem se vključila, ker so me zanimale izkušnje tistih, ki so operacijo že dale skozi. Ne vem, ali so oz. smo vsi res potrebni operacije, ampak se o tem ne upam sodit, ker pač nisem za to usposobljena. Zato vse te punce, ki gredo na operacijo, dajo skozi kar nekaj pregledov, predvsem pa posvet pri psihologinji. Torej, ko greš na prvi pregled, še zdaleč ne pomeni, da boš dejansko tudi operirana. Draga moja-moja, blagor vam, če nimate problemov s kg, oz. če vam je uspelo shujšat na drugi način. Čestitam! Tudi sama sem shujšala. Je pa tudi res, da moram na dan pojesti največ 800 kalorij ( no saj, če ste kdaj hujšala, veste kako zgleda, glede na to, da seveda hodim v službo,pa tudi med vikendom delam…7dni na 7) , če nočem, da se zredim in ne da hujšam…. 2x tedensko obiščem linea snello, 1x tedensko odbojko in 1x vadbo freestyler (in glede na to, da zdravo in aktivno živite, vam je vse znano).Kljub vsem odrekanjem in vadbi, pa kg ne gredo dol… A je to bolezensko pogojeno? Ne vem?
je pa tudi res, da sama moram shujšat 20 kg, kdor pa zaradi zdravstvenih razlogov, mora shujšat 40, 50 in več kg…. Hmmmmmmmm?! verjamem, da ni lahko…In seveda, če obstaja pri tem pomoč, kot je opracija želodca… zakaj pa ne,,, Glede blagajne…. Dober štos… Vsaka vam čast… A res mislite, da za vse ostalo za kar gre iz blagajne, pa je vse opravičeno… Ma kje pa živite???? Malo premislite…, mogoče pa lahko pokličete v Zdravstveni dom Ravne na Koroškem, kjer vam bodo z veseljem postregli z literaturo…Lahko pa vam tudi jaz pošljem kakšen članek, če mi posredujete e-mail…
Lep pozdrav….
Punce, ve, pa nikar ne izgubljajte besed…. Naj se vas ne prime…, saj nobenemu ni odločitev za operacijo lahka… Marsikaj ste prestale, zato kar pogumno naprej…
Jana
Taruta zelo lepo si napisala in razmišljaš zelo realno tako kot v resnici tudi je vsa ta stvar.
moja-moja tebi se ne zdi,da nekoga žališ če mu rečeš da se ti smili in da ŽREMO pol kante nutele??
Glede te blagajne pa govoriš kot,da plačuješ 5000€ mesečno not in nam boš vsem plačala operacijo v celoti ti in da ti res delamo krivico!Kar pa močno dvomim in se nehaj že enkrat opirat na to blagajno kot starka na berglo!!Očitno nimaš kaj pametnega za povedat!!
lp
Ojlaaa,
punce moje, kako ste? Naj vam povem, da po dveh mesecih in pol po OP, moji lasje odpadajo! Pa ne fejst, vendar kakšno peščico naberem na dan. Sicer imam goste lasje, če gre vstran ena tretjina se ne sekiram, saj jih je dost. Mene zanima nekaj drugega: Zakaj so mi začele lasje izpadat zdaj, po tolkem času po OP?
p.s. Da forum ne zaide res V NAPAČNO SMER, svetujem IGNOR raznoraznih jožekov, suhic, trlic, moja-moja…
Lp,
Lili