Najdi forum

Operacija želodca

je življenje zahrbtno, nikoli ne veš, kdaj te “opizdi”… Zato, dokler si zdrava, ŠUTI ŽENO!!!”

NASVET STOLETJA!!!! mi je strašno všeč! Bravo lili-vanili !!

Polona

lili-vanili, faca si…no sej dobr, da kdo pride kej povedat, se med debato še mal nasmejimo pametnim izjavam….
A tako da je z operacijam, hja pol mi je pa že mal žal k se mu nism probala mau prkupt, bi bla prej na vrsti:))hecaaam seee

ja vas berem, ker me je presenetilo število postov-že več kot 1200.Seveda nisem šla vse navlake prebirat, samo nekaj sem pa tja, tudi tega Jožeta sem prečekirala, k ga toliko sovrašte (res mal teži), ampak ste pa k ose, ko nekdo stopi v njihovo gnezdo, takoj napadete z vso močjo.Pa kaj hudiča mislite, da imate res vse prav in vedno prav???
Tudi jaz mislim, da je mnogim od vas potrebna ena dobra psihoterapija (vem za eno dobro) ne smem reklame delat, matr, kr takole rezat želodce, samo zato, ker se ne morte zadržat ob nekih normalnih količinah.Ja ne vem, zakaj hudiča tudi alkoholikom česa ne odrežejo, temveč jih obravnavajo psihiatri, ali pa hatarderjem rok in jezika ne porežejo, al pa tistim ki so odvisni od sexa, penisa ne odrežejo, ali pa klitorisa, kaj pravite in to vse na stroške zdravstvene blagajne.
Dejte se mal zamislit nad sabo, no!!

po moje je tud brezveze ta operacija. če že hoče kdo it naj si jo sam plača. ne pa da zavarovalnica krije. mislim da bi ta denar lahko šel v boljše namene! ne pa da se podpira lenobo!

pa tudi mi gre na živce kako se vse smilite same sebi. pa čakate na neke datume! namesto tega vzignte rit pa se malo razmigite. punce…rezultat zaagotovljen!

Ojla,

moja-moja kaj ne bi raje prej prebrala vso to “navlako”,kot sama imenuješ naše poste, potem pa se zamislila nad nami in nato še nad seboj in šele na koncu dala kakšen PAMETEN predlog?????!!!!!!!!!!!

Ne, prav gotovo nimam vsega prav in tega tudi nikoli ne trdim.Še vedno iščem, sem popolnoma odprta za pametne predloge. Naredim namreč vedno domačo nalogo in raziščem zadevo. Do sedaj je ZAME še vedno najbolj primerna op.

LP D

moja-moja, ti si pa zlo izobražena k tok velik veš…haha:)

Ha ha ha, Maja… :))) Dobro si to rekla… :))) Saj pravim, pustimo otrokom veselje… :))) Je pa zanimivo ja kolk “pametnjakovičev” se najde… :))) Ah punce, nasmejemo pa se le… :)))

jože a zdaj si pa že moja moja.ej a ti še enkrat povem kateri forum je za tebe, naslov je jožetovo hujšanje s krvno skupino .joj kriza ej eni so pa res potrucani.lahko se preimenuješ kakr želiš pa še vedno boš zatežen.pa še to če je ta forum navlaka kaj pol sploh delaš gor,poberi se dol in pusti pisat tistim ki nam je ta “navlaka” všeč,debil en ej.pa saj to ni res kak folk tepta naš planet

JOŽA

ja seveda zdaj sem pa jaz bolnik, ker se prehranjujem tako da sem shujšal po naravni poti-ti ki si boš (ali si si) rezala želodec si pa normalna.
jaz nikomur nič ne vsiljujem niti ne delam reklame, a si kje zasledila, da sem omenil kakšno firmo, ki prodaja čudežne tabletke…reklamo delate ve druge za operacijo in polnite žepe koncesionarjem in delno davkoplačevalcem jemlete denar, ker gre tudi iz zdravstvenega žaklja.Kdaj bo prišel v vlado kakšen pameten minister, ki bo preprečil, da bi takšne posege delali na račun davkoplačevalcev.Je dosti hudih bolezni, pa ljudje ne pridejo na vrsto, ker ni denarja v blagajni, za tole traparijo ga pa je.
No me prav zanima kdo je tukaj psihopat in rabi psihiatra, ko ga ravno omenjaš, jaz ne bi žalil s takimi.

ŠLANKICA

meni se zdi, da bi bilo večino od vas treba zdraviti zaradi zasvojenosti in ne operirat želodca…ko berem, da morte neki sladkega -neki z manj kalorij-ena predlaga nek puding s okusom čokolade, mislim, kaj pa je to druzga kot zasvojenost, lepo vas prosim.In za to mi vsi plačujemo v zdravstveno blagajno-pa saj ne morem verjet.Tlele ste kar za psihiatra, ja.

MOJA-MOJA

ja vas berem, ker me je presenetilo število postov-že več kot 1200.Seveda nisem šla vse navlake prebirat, samo nekaj sem pa tja, tudi tega Jožeta sem prečekirala, k ga toliko sovrašte (res mal teži), ampak ste pa k ose, ko nekdo stopi v njihovo gnezdo, takoj napadete z vso močjo.Pa kaj hudiča mislite, da imate res vse prav in vedno prav???
Tudi jaz mislim, da je mnogim od vas potrebna ena dobra psihoterapija (vem za eno dobro) ne smem reklame delat, matr, kr takole rezat želodce, samo zato, ker se ne morte zadržat ob nekih normalnih količinah.Ja ne vem, zakaj hudiča tudi alkoholikom česa ne odrežejo, temveč jih obravnavajo psihiatri, ali pa hatarderjem rok in jezika ne porežejo, al pa tistim ki so odvisni od sexa, penisa ne odrežejo, ali pa klitorisa, kaj pravite in to vse na stroške zdravstvene blagajne.
Dejte se mal zamislit nad sabo, no!!

lili-vanili

Se vam ne zdi, da to piše ena in ista oseba. Začetnica vedno majhna črka, dolgi stavki s petimi vejicami, vsak nam ponuja psihiča in… vsi trije se tako sekirajo za “zdravstveno blagajno”.
Joža, šlankica, moja-moja in vsi tisti nicki katere boš menjal/a – providan si, pogruntale smo te!

Praviš, da poznaš eno dobro psihiatrinjo. S takšnim IQ (verjetno je manjši od “bosanskih piramida”), ne sumimo v tvojo trditev. Ker, če ti dame s tega foruma pravijo, da si tečen, da si vsiljiv, to ne pomeni nič drugegega, kakor ŠETAJ BRE TUPA ŽENO!!!

;o))

Lp,

Lili

bravo lili tako se dela

lili ma ŽENO ni je take kot si ti …pozitivna oseba kot nihče hvala ti da ne vedno nasmejiš hihihihihihihihi

ja punce-kar ignorirajmo-jih faušija daje!!!
lp

Imejte se rade! paper

se podpišem…EJ PUNCE ŠE DOBRO DA OBSTAJAJO ZDRAVSTVENE BLAGAJNE HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

res me vse to spravlja v obupen smeh….šešešešešešešešeše

ej punce zdaj pa brez heca a je katera gledala 24 ur ko so ovedali kako izgubo ima zavarovalnica.ne vem no sam mene je resnično zaskrebelo da bo zavarovalnica zaprla pipco za naše operacije.kaj pravite?

se opravičujem napakam pri pisavi pišem namreč v temi sveti mi samo monitor

Tatjana-devet, čestitke, da si pršla na vrsto, le napiši še nam kajm kako se počutiš, ko je še tolk mau do operacije, pa še pol napiši kaj, kako bodo zadeve potekale, pridemo za tabo…:)

Vesnag..mislm, da bo dr. Breznikar dobro poskrbel za vse nas, če mu je tolk uspelo do zdaj…, kolkr vem se je že zelo zelo zavzemal za nas..

shera, kaja,D-ja…itd, mogoče bomo pa vse naenkrat na vrsti, pa da bojo mau pršparal, nas lahko kr skupi dajo v eno sobo, pa bomo kakšno rekle in se smejale na račun starih časov in jožetov…:), sicer pa sm jst lahko tud na hodniku, sm vsega hudga navajena, sm tud na hodniku že spala, najprej na klopci, pol so mi pa postlo prpelal…:), lahko si pa tud spalke prnesemo s sabo:)

Aja še to, pa za hrano jim tud ne bomo zapraule k bomo sam vodo dobile..

maja tutaja hvala za optimistično mnenje si me kar malo pomirila ker me res skrbi.se mi zdi da bi bilo škoda da bi zdaj ko smo nekatere že tako daleč pa ne bile operirane ker je pač zavarovalnica v minusu.upam da bo res vse ok in da se bo dr breznikar res zavzel če bo potrebno seveda.

New Report

Close