Najdi forum

Operacija želodca

ej punce ste opazle da ta jože oz.njegovo ime je amin gnjavi po vseh forumih.mislim da ta gospod dela reklamo za to gospo pri kateri se lahko naročaš da ti zrihta dieto za tvojo krvno skupino.ej jože tebi pa naredil si dovolj reklame sam žal v negativno smer ker si bil preveč vsiljiv.žal ne more vsak delat reklame,ker tudi to je treba znat.

Oh Jožek sploh se nemisli spuščat na tvoj nivo,tk da ADIJO!!!!!
Punce hvala za odgovore,oziroma moje nove prijatlce;)))

Taruta pozdravljena!

Ne ne grem na operacijo samoplačniško, ker je predrago (cca7200 EUR).Še dva pregleda pa bom na čakalni listi. Upam, da pride kmalu dan operacije.

Lp Joži

Pozdravljene punce!

Po dolgem času se spet javljam. Včeraj sem bila drugič na pregledu v Celju. Prvič sem bila pri dr. Fluderniku, pa mi je dal tel. št. za diabetičarko. Po enem mesecu sem morala spet na pregled. No na srečo sem bila sedaj pri dr. B. Čisto drug občutek. Dal mi je na voljo čas, da sem ga lahko vprašala, kar me zanima. Zelo je prijazen in 100% zagovornik operacij. Tega občutka pri dr. Fluderniku nisem imela. Dal mi je tiste 4 napotnice za že znane preglede. Zmenila sva se, da se po pregledih spet vidimo in bomo videli katera operacija je za mene primerna. Na koncu je še dodal, da bom operirana lahko po enem mesecu ali pa po enem letu. Vse je odvisno od zavarovalnice. Upam, da bo do takrat ko bom jaz opravila pregelde zavarovalnica odprla pipco z denarjem in da bo šlo res hitreje.

Čestitke vsem, ki že žanjete uspehe po operaciji (-kg), tistim, ki pa še čakamo pa , da nam čim prej mine…

Sam men pa neki ni čist jasno….kako je to v SG…zgleda da majo za vsako vrsto operacije svojo čakalno vrsto, če so nekateri po treh tednih že na vrsti, eni pa čakamo tako dolgo…, sej ne narobe razumet, usem čist prvoščm, da bi bli čimprej na vrsti, sam zakaj je to tako, pa res ne vem…
A mogoče kera kej ve glede tega?Ker če bojo vedno najprej tisti k so za trak, lahko čakamo še 5 let…za bypass…kaj mislte?

Maja tutaja, men tud to ni čist jasno… Vedno bodo prihajale nove pacientke za trakec in pol bomo me vedno dalj časa čakale… Hmmm, bi se bilo dobro pozanimat glede tega kaj… A ima katera kako poznanstvo v sg bolnici da bi se malo pozanimala? :))) Ker kr tak poklicat pa vprašat, ne vem če bodo znali oz. sploh hoteli odgovoriti…

Ne boš verjela, to temo smo tud včeraj na kavi obdelovale… Hmmm, me pa res zanima kako je s tem… No, če bo katera kaj izvedela naj kr napiše na forum… 🙂

No tiste,ki čakamo 3tedne..rada bi povedala da sem jaz od prvega pa do drugega pregleda rabla pol leta približno nevem točno ker se ne spomnim datumov in od tam še tri tedne tako da od 6-7 mesecev se mi zdi mogoče 8 kar sem že napisala.in dr.Breznikar operira več ljudi v enem dnevu.Vse boste prišle na vrsto ne skrbet!!Dr.Breznikar operira vsak ponedeljek in mislim da en trakec pa bypass al kak ma to.tak da nobena ni bila izpuščena in se vam nič ne rabi čudno zdet..plus tega da sm jaz vse preglede šla samoplačniško in sem jih mela gotove zelo zelo hitro!Nisem rabla nikjer čakat.Za vas bo tudi poskrbljeno.

lp

meni se zdi, da bi bilo večino od vas treba zdraviti zaradi zasvojenosti in ne operirat želodca…ko berem, da morte neki sladkega -neki z manj kalorij-ena predlaga nek puding s okusom čokolade, mislim, kaj pa je to druzga kot zasvojenost, lepo vas prosim.In za to mi vsi plačujemo v zdravstveno blagajno-pa saj ne morem verjet.Tlele ste kar za psihiatra, ja.

Kajči, tudi jaz sem šla vse preglede samoplačniško skoz pa sem jih opravila v slabih 2 mescih… Ne, saj ni to, a veš na čakalno listo te da šele ko k njemu prineseš vse izvide in se na podlagi teh odloči za vrsto OP… No ja, saj je vseeno… Kot si rekla, 1x bomo že prišle na vrsto… :))) Tebi pa želim čim manj bolečin in uspešno izgubo kilogramčkov… 🙂 Ti srečnica ti… :))) Še malo pa bo vse za tabo… 🙂 Pol pa nov se bo začelo novo poglavje tvojega življenja… 🙂 Drži se… 🙂

ja shera res je kar praviš, vsako dajo na čakalno listo takrat k prnese vse izvide, to naj bi bil 2. pregled in od takrat naprej se šteje, ker kolk časa kdo izvide dela je pa zelo različno, ja jst sm tud razmišljala, da pokličem pa uprašam, sam ne upam, pa poznam tud nobenga ne, drugač bi že nekak zvedla, če bo pa kera kej vedla, pa bomo vesele če pove tudi nam….
Kayči22…ne narobe razumet, jst čist prvoščm da si hitr na vrsto pršla od uvrstitve na čakalno listo in da je to že za tabo, sam logike mi ni…

Pa dobr no, kolk jih bo pršlo na tale forum nam še pamet solit, šlankica, odpri si novo temo pa tam začni težit in pametovat, tle res nimaš kaj iskat, sploh pa to, da sam prideš s takim izjavam, je meni zrelo za psihiatra!!

No saj vseeno,upam da pridete čim hitreje na vrsto.Mene je strah upam da me nebo zvilo pred operacijo in bom odpovedala.

suhica al šlankica daj pripni svojo sliko gor pa bomo vidli kolk si suhica,jaz sem enako govorila še ne dolgo nazaj pol sm se pa zredila za 25-30kg in mi je žal kolko mam lasi na glavi.

takšnin in podobnim prispevkom se lahko še samo smejem… :))) Kolk je folk neazgledan pa kr nekaj po svoje tupi… :))) Ha ha ha, saj me ki smo tukaj vemo zakaj smo se odločile za OP a ne? :)))) Na jožeta sem se še jezila, pa se ne mislim več… Škoda mojih živčkov… 🙂 Pustimo otrokom veselje… :))))

Punce, jaz grem čez 9 dni na sprejem pred operacijo bypass, tako da ne operira samo tiste z trakci. Vse izvide pa imam že od marca oz, začetek aprila, če se ne motim, lanskega leta, tako da sem res dolgo čakala. Čakalna lista pa še ne pomeni, da se je Breznikar drži. On sam izbere bodočo operiranko, katero se naj pokliče in ne točno po vrstnem redu – tega se ne drži. Tako npr. je bilo kar nekaj takih, ki so bile na takoimenovani ” čakalni listi” za mano, že zdavnaj operiranih. Tako da ni nekega pravila. Lep pozdrav vsem!

Eh D-ja, zezam se noooooooooooooo… :))) Ne bit huda… :)))

Kayči… Mogoče začnejo lasje izpadati po določenem času zaradi pomanjkanja vitaminov… Ampak po moje ima tudi anastezija nekaj zraven… Moja babi je bila na OP kile, seka na OP žolčnika pa so obema izpadali lasje… Čez čas so seveda nehale… Sam… Ne vem, ne bom nič rekla, nisem dohtarca… :)[/quote]

Živjo.Jaz sem mela anastezijo že 9x pa mi po njej niso nikol odpadal lasje,sem pa mela obdobje,ko so mi ratal bolj mastni. Pomoje se začne izpadanje las zarad pomanjkanja vitaminov.

Jaz bom tud šla na operacijo k dr. Pleskoviču. Imam še 1x psihologinjo,pa še 1x kardiologa (sem dobila tablete za previsok pritisk),pol se pa moram naročit za drugi pregled. To dvoje kar pa še mam,sem pa že drug teden naročena.

sklobuc1
Živjo, jaz sem bila zdaj na prvem pregledu, in sem se naročila k psihol. in diabe. Oba pregleda imam v petek 30.1. v Ljubljani KC. Nevem sicer kolikokrat je potrebno iti, ampak sem bila dokej presenečena nad zelo datumom, mislila sem, da bom čakala vsaj mesec dni za vsakega ali še dlje.
Kje pa si opravila ti preglede.
LP

Ojlaaa,

šlankica, ker nisem oseba katera se jezi in zamera po netu (vsekakor si nas hotela s to svojo izjavo razjezit – vidim pa, da se moje punce na netu ne pustijo sprovocirat (sem zelo vesela za to), žal nisem mogla mimo tvoje grde opazke, da jo ne komentiram in ti sporočim:

“Draga moja šlankica, UPAM in si ŽELIM, da boste ti in vsak tako misleči človek, ostali VEDNO suhi. Da nikoli ne občutite takega življenja, kot ga imamo mi. VSAK od nas na netu plačuje v to isto blagajno, ko jo omenjaš. Upam, da jo nikoli ne boš TI koristila, čeprav jo tudi TI polniš. A veš kakšno je življenje zahrbtno, nikoli ne veš, kdaj te “opizdi”… Zato, dokler si zdrava, ŠUTI ŽENO!!!”

Lp,

Lili

Ojlaaa,

kak ste moje dame? Naj vam povem, da zdaj pri meni teža “stoji”, torej, ne gre gor (sem zelo srečna), ne gre pa dol (nisem nesrečna, ker sem dobila eno dobro informacijo, zakaj je to tako). Namreč, (koma, tudi zate velja), dokler nam dr. B ne napumpa “štirko” bomo imele občutek, da dost pojemo. Baje po štirici pa bomo “malo morgen” jedle. E, tega sem vesela. Hvala Souad za življenjsko pomembno informacijo.

Koma, komaj čakam, da te vidim 9.2. na pumpanju. Pa planiraj spet, da gremo na kofetek in malo poklepetamo o prehrani!

Lp,

Lili

Bravo lili_vanili!!!!Se strinjam s tabo.Vse se vrača in nikoli ne veš kako se stvari obrnejo..

Nevem če ni ta šlankica slučajno Jože!!

lp

ej jože a si se preimenoval v šlankico

New Report

Close