Zdravo moje junakinje!
Z mamo sva bili na prvem pregledu pri dr. Breznikarju in je bil ful prijazen. Takšnemu človeku kot je on pa res lahko takoj zaupaš. Vzel si je čas in ni dal občutka da bi se mu kam mudilo. Super. Zdaj pa sledi prvo naročanje za vse preglede. Gastroskopije ne rabim še enkrat delat, ker je rekel da velja izvid od kateregakoli datuma. Hvala bogu, ker tega me je bilo najbolj strah.
LP
cvetka4,
no, če imava ob isti uri pregled, se bova pa ziher srečali v čakalnici:)
Jaz sem taka visoka, pa rjave lase imam do ramen, pa šal bom imela okoli vratu, pa temno moder plašč s kapuco, pa tako torbo imam za prek ramen, z modrimi in belimi rožami:)) Če pa misliš, da to ne bo dovolj, si lahko na majčko pripnem bel list pa napišem gor “April Rain”:)
Pocukaj me za rokav, boš? Nazadnje ko sem bila tam, sem mogla kar dolgo čakat, tako da mi bo prav fajn, če bom lahko s kom klepetala vmes:)
Lp.
hi,
Maja Tutaja jaz bi z veseljem že sporočila,da so me poklicali na op., pa me nočejo.
Je pa situacija taka,da v SG pokličejo samo 2 pacienta na teden, ker dr. B operira tam samo v ponedeljkih.
V CE pa nima liste čakajočih, ker tudi uradno menda tam ne dela.
Skratka povsod mu mečejo polena pod noge, ker si je “dovolil” iti stran in zahtevati več kot so mu plačevali v SG.
Zavarovalnica krije vse naše stroške, denar pa dobi cela bolnica, ne pa projekt bariatične terapije, čeprav so na podlagi tega projekta pridobili na slovesu in dodatnem denarju.
Tako je tudi Z…-jeva, sestra, ki nam je razlagala o prehrani po op., takrat povedala, da od projekta še ni dobila nobenega plačila.
Skratka, če se bo tako ribanje nadaljevalo, bo zmanjkalo tednov v letu, jaz pa še vedno ne bom klicana za op.
No, pa upajmo, da se bo kaj premaknilo, če ne, bomo pa protestirale in klicale vodilne, podpisovale peticije in informirale medije a ne?!!!!
LP D
Pozdravljene!
Berem vas skoz pridno napisat pa kr nekot ni časa kaj,sam tale Jže je pa res čist adijo;)
Uglavnem js že komaj čakam na prve preglede,v petek moram še poklicat v MB da dobim datum za pregled,bi lahk šla že kr drug teden,pa mi je blo malo hitro si morm malo everčkov našparat;)kr pride ta pregled malo čez 100eur,vse skup,ma pa bo že bolje kot da čakam do septembra…
Me pa še neki zanima,ko opraviš vse te preglede in greš k B. na drugi pregled a ti pol že kr da datum za OP al je treba še iti na kak pregled????
Jože,si povedal svoje in PROSIM umakni se iz naše teme-izgleda da se ti ne posveti da te nočemo v naši družbi in tvojih bedastih izjav-ti si velika bunka po karakterju in tupiš eno in isto!Ti bom povedala-pa če me takoj dajo sdol iz foruma-SI BEBEC KI SE NIMA KAM DATI IN TUKAJ NA FORUMIH LIMAŠ SVOJE POSTE V VSAKO TEMO IN TEŽIŠ!!!!!!!!!!!RES TE MAM DOST!!ODPRI SI SVOJO TEMO-K….N!!!
Tako, vem da ni lepo kar sem napisala ampak če je enkrat dost je pa dost!!!!!!!!!!!!!
Heiii,
Bunkica: ko opraviš drugi pregled z dr. Breznikarjem, te uvrsti na čakalno listo za OP. Ko te pokličejo, pa opraviš še internistični pregled in krvno sliko, to dvoje, z vsemi ostalimi izvidi pa prineseš na sprejem.
vsak dan čakanja, da pokličejo…je kr huda ja.
Pupike, ne se razburjati zaradi Jožeta, kot je že bilo rečeno, škoda zgubljati besed za nekoga, ki je trdno prepričan v svoje metode in ni toliko razgledan, da bi probal razumeti nas, BUNKE-kot nas je označil…
Jože, tukaj ni prosor za žaljive besede, tukaj izmenjujemo mnenja in ne silimo svojih prepričanj.
Pa lep večer.
UPANJE UMIRA ZADNJE!
POZDRAVLJENI VSI SKUPAJ!
Še ne dolgo nazaj sem se veselila tega foruma,zdaj pa, pametovanje o morbidni debelosti in prehranjevanje po krvnih skupinah.
MOJ NASVET ZA VSE ODELEŽENE NA TEJ STRANI,TAKE PUSTIMO ENOSTAVNO IN SE NE OBREMENJUJEMO Z TAKIMI OSEBKI.
Slabo vplivajo vsa negativna sporočila na nas, zato si pišimo pozitivne stvari,lepa mnenja in ne žalimo, drug, drugega.
Vsem en lep večer!
Dragi Jože, res bi blo lepo, če bi nehal jezit tlele tele fejst punce k vejo kaj delajo….ne vem kaj naj ti obljubim, sam da nehaš delat kreg tlele gor…ok…mam predlog…odpri novo temo…hujšanje po krvnih skupinah….tam opiši svojo dieto…, evo obljubim, da jo izprobam še pred operacijo in ti tam sporočam lahko vsak dan kako deluje, sam prosm ne več tlele jezit punc, če bo pa neuspešna kot vse ostale diete bom pa tud vsem naglas povedala in jo dala na seznam neuspešnih diet na 101.mesto.a prou?