Pozdravljene punce..Da po dolgem času še jaz napišem o mojih neuspehih in uspehih:) Mela sem ful probleme z prebavo…me je zapiralo,pol pa je ena napisala da to zaradi kalcija tako sem ga nehala jemat in zdaj je super:)Kilogrami so šli super 31 v šestih mesecih,zdaj pa se mi zaustavilo:( hmm mogoče sem si med prazniki raztegnila moj nov želodček,kaj te vem…bomo videli kako bo naprej..drugače počutje je super..Pa lep bel pozdrav vsem:)
Pozdravljene vse skupaj….
Kar nekaj časa že prebiram forum in mislim, da sem prebrala vseh 56 strani :). Čestitke vsem, ki ste se odločile za operacijo in s tem spremenile način življenja… Forum mi je bil v veliko pomoč, da sem se odločila…, poklicala in se 9.2. naročila na prvi pregled (samoplačniško), ker pač s svojim osebnim zdravnikom nimam najboljših izkušenj. Naj povem, da sem že nekajkrat shujšala, pri vsem pa je problem težo obdržat. V zadnjih dveh letih se mi je marsikaj zgodilo, dve smrti v družini, ki sta me zelo zaznamovali. Stara sem 30 let in moj ITM je tam okrog 31. Pisala sem dr. Breznikarju, če je soploh smiselno, da se vpišem za pregled, pa mi je zelo prijazno odgovoril, da mi lahko pomagajo. Naj povem, da je zame hujšanje in vzdrževanje kg postalo prava obsedenost in je treba zato temu naredi konec.
Punce hvala, ker ste mi res pomagale, da sem se odločila za pregled.
Jana
Pozdravljene!
No js mam tud že dva datuma za preglede in sicer za Gastroskopijo-2.2.09 in pa za psihologinjo-29.3.09,za enro… dr.epšekovo no pa so mi rekli da me bodo poklicali kdaj se bo ona odločla,tomi je blo kr malo čudno kak sistem majo,kk je blo pa pri vas a so vam kr dali datum al kako???
Nimam pa sreče z dietičarko ker je menda do nadaljnega v bolniški;((( kako dolo se pa tam čaka da prideš na vrsto,a lahko grem mogoče tud kam drugam ne ravno k njej???
Taruta pozdravljena ,no pa sma dve ko boma skupaj začeli novo pot v življenju:))
Marlin sem vesela, da si že dobila datum.Na pregledu moraš povedati, da potrebuješ tudi test z tableti Dexametazon(to sem jaz izvedela iz foruma), da ti ne bi bilo potrebno večkrat iti.Tudi to se je že zgodilo pacientkam, da so morale večkrat.(škoda časa in denarja). Zanima pa me ali si ti že opravila pregled pri dietetičarki?
Iz katerega konca pa si! Jaz prihajam iz Novega mesta.
LP JOŽI
Joži, prihajam iz okolice Celja in sem bla pri diet. v cE ( ni neki…njen odnos mi ni bil všeč, razen potem, ko je zvedla za izobrazbo in poklic, se je začela bolš obnašat, celo prijazna se je trudla bit;…).
Kam greš pa ti na op ( al si že bla); za nazaj še mi ni uspel brat, zato nisem na tekočem, kaj se s kom dogaja 🙂
Pozdrav, Lili tudi jaz imam pregled 9.2. ob 13.00, se vidimo :))
Malce čutim, da imam bolj napolnjen trak kot pred novim letom, mogoče tudi do danes že kakšno kilco manj…ne morem pa reči, da mi je to ponjenje bistveno spremenilo koliko lahko pojem…no bomo videli…zdaj moram začeti z več gibanja, tale mraz mi ravno ne ustreza…amapak treba bo…
Anil povej kakšna je tvoja skupna magična številka…
No, jaz sem zdaj na cca 16 kg minus od dneva D, ko sem se odločila…
K
Pozdravljene
Js pa sem danes klicala za endokrinologa že spet:) pa sem dobla datum 26.9.09 me je skoraj kap,tk da sem se odločla da grem kr privat v MB,ni druge ker to je pa čist predolga čakalna doba;(((
a ta prim.Šubic to dela prav tam ko je Fontana al kako,sem namreč iz koroške pa mi je MB bolj nepoznan…?
Bunkica… Že najmanj 3x sem napisala telefonske in naslov dr. šubica… Omenjen je tud na prejšnji strani foruma ko je že marilin spraševala po endokrinologu… Malo pobrskajte nazaj ker zdaj se pa res že ponavljamo…
Marilin, če si iz okolice Maribora lahko greš k privat endokrinologu…
prim. Jurij Šubic, tel. 02/25 11 666, ordinacijo ima na lentu, loška ulica 6… blok za zavarovalnico triglav… Pregled stane 50 eur, na vrsti pa si v tednu dni… Sem pa o tem že pisala, poglej na stran 49… :)))[/quote]
Dr. Šubic dela tudi na Fontani, ampak potem boš morala itak še k njumu po tabletke dexametasona ki jih drži samo v svoji osebni ordinaciji… Pregled te pa pride na Fontani in pri njemu enako…