Najdi forum

Operacija želodca

Pridne punce, vse čestitke, zraven pa še vse lepo v 2009!MajaTutaja

Lep, topel in prijeten božični večer želim…

Lili

želim vam lepe praznike in srečno novo leto .

LP, imam veliko želju shujšati, kar tudi vedno počnem, vendar se nazaj vrne še enkrat več kg.Zanima me na koga se moraš najprej obrniti, ali na svojega osebnega zdravnika ali kar na abdominalno kirurgijo, dr. Pleskovič v Ljubljani.Ali je potrebno operacijo plačati ali delno, koliko to stane, čakalna doba,…..

Spoštovana Cvetka 4 !
Veseli nas, da ste se nam pridružila, a vseeno – preden postavite vprašanja, ki jih imate, naj vas spomnim: Forum o tej temi ima že 54 strani, torej…začnete pri prvi. Na teh straneh je OGROMNO podatkov, preverjeni in iz prve roke. Če pa vam na koncu vseeno kaj nejasno, se pa kar oglasite. Srečno, Polona.

Živjo
Sem že gledala ostalo, vendar nekaterim noče napisati os. zdravnik napotnice, drugi pa da naj gre kar dr.Breznikarju, v Slov. gradcu. Mene pa zanim za v Ljubljani, vsi so v Celju ali Slovenj gradcu.

Cvetka4,jaz sem šla k osebni zdravnici in mi je napisala napotnico za dr.Pleskoviča. Za kej več mi pošlji na zs mail.

Ojla,

še eni taki prazniki :o(( – ubilo me bo… Hrana, vsepovsod hrana… jaz pa se ne morem upret. Grozaaa! Nikoli v življenju se nisem toliko veselila konca praznikov. Komaj čakam 5.1.2008 – to je dan, ko me bo dr. B “napumpal” in bom vsaj malo rešena teh praznikov. Res, KOMAJ ČAKAM! Dr. B bom prosila naj mi napihne petko, malo je za mene dvojka…

Ajde, mejte se,

Lili

ojla lili -vanili-ja te čisto razumem glede praznikov-da te bo napumpal na petko-ne sanjaj-mogoiče na 4 ali sele na 3-počasi gre to-ampak gre-saj veš kako pravijo-POČASI Se DALEČ PRIDE!!!!Kar korajžno-sedaj ko si malo napumpana,še malo uživaj,ko boš enkrat na 6 ali več-ja punca,takrat je konec veselja-vsak prevelik košček ali neprežvečen zalogaj,se ti krepko maščuje-ampak nič zato-smo se odločile za operacijo in ne bomo se pritoževale-tako je in nič drugače!!!!Počasi in sigurno se bližamo cilju-če tako razmišljam-sploh ni tako hudo kot sem mislila na začetku-še enkrat povem: NI MI ŽAL DA SEM SE ODLOČILA ZA OPERACIJO-bravo jaz ,da sem zbrala toliko poguma-zato punce ,korajžno po poti ki ste si jo zastavile-in-USPELO NAM BO!!!!!
lp
Sem mogla dati to iz sebe-sedaj mi je lažje!!!

Imejte se rade! paper

paper čestitke…si na stopnji ko ti je kliknilo v glavi ,ne na krožniku…ja odločile smo se prav…meni nikoli ni bilo žal za ta korak…če bi bilo treba bi šla še enkrat skozi ves postopek…moje življenje je sedaj bolj kvalitetno…ni več slabe volje…samozavest raste…kile pa padajo…

vsem veselew praznike in srečno 2009

neja

http://katarina72.moj-album.com http://catya.moj-album.com

Paper – čestitam, hvala da si tako lepo vlila pogum vsem ostalim. Tudi meni kljub temu, da sem veliko prestala, ni žal da sem izbrala to pot. Včasih me preleti misel no ja: zdaj pa so težave, saj moram jemati vitamine … Pa se takoj spomnim, kakšne težave bi me pričakale čez morda 10 let ob moji pridno rastoči kilaži.
Zato punce – BRAVO ME! Konec koncev moraš imeti poguma, da se odločiš za ta korak. In me smo se odločile in me napredujemo – vsaka s svojim tempom ampak vse cilju naproti. To je pomembno.
Pomislite, kako bi šele “žrle praznično pregrešno hrano”, če bi bile pred operacijo. Oj, groza!! Prav vesela sem, da sem izbrala drugačno pot, ki me omejuje, saj si sama nisem mogla več pomagati. Zdaj pa mi je največja nagrada, ko privlečem iz omare kakšno staro (meni nekoč zelo ljubo) cunjo, ki mi je prav – recimo skoraj nov Murin kostim. Vaoo! To je več, kot če bi kupila novega.

Voščilo vsem za novo leto 2009: IMEJTE SE RADE!!

Zdravo punce!

Zanima me ali gre katera 27.1.2009 v SG k diabetičarki. Ali lahko katera napiše kako izgleda to predavanje.Men se je zdela po telefonu ga. Zanoškarja zelo prijazna.

Lp J.

Ojlaaa,

upam, da mi ne boste zamerili, ker Vam bom voščila v svojem domačem jeziku. Če šteje, od srca je …

Sve što je lepo i što se SREĆA zove,
neka Vam donese godine ove.
A sve što je ružno i boli stvara,
neka Vam odnese godina stara.

Srečno 2009!!!

Lili

Paper,

najprej čestitke zate! In za VSE punce, katere se lahko zadržijo v teh dneh, ko je hrane na pretek… Hvala za spodbudo. Za tisto “petko” – saj vem, da me ne bo tolk “napumpal”, bolj sem se hecala, a želim pa si, da bi me. Pač bo hujšanje počasi… Paper, kdaj se nam boš pridružila?

Rina1, pogrešale smo te zadnjič…

Lp,

Lili

Živjo, jaz sem v ponedeljek poklicala za prvi pregled pri dr. Pleskaviču in sem dobila datum že 8.1.2009. Ali ima katera tudi pregled v sredo, ob 13 uri.
Srečno in uspešno leto.

Ojla punce!

No prebiram ves že kar nekaj časa in z vašo pomočjo sem se dokončno odločila za vstavitev trakca.
Po napotnico grem takoj v ponedeljek in potem se bom takoj naročala v Celju pri Dr. Breznikarju – mimogrede, z njim imam že eno dobro izkušnjo, saj sem eno operacijo pri njemu že prestala.

No imam pa nekaj vprašanj – sem prebrala vseh 52 strani in je bilo že tudi nekaj govora o tem, ampak vseeno, da vprašam še enkrat – kakšne so vaše izkušnje z gastroskopijo? Kje mi predlagate pregled?
Operacije me ni strah popolnoma nič, ampak gastroskopije se pa bojim kot hudič križa, glede na to da se davim že ko si umivam zobe!
Ali je kakšna možnost, da se gastroskopije ne opravi? Seveda v dogovoru z zdravnikom.

Res najlepša hvala vsem za odgovore. 🙂

LP, Dija

Pozdravljene po dolgem času ..

najprej nja vam vsem zaželim SREČNO IN ZDRAVO LETO 2009,

kaj se tiče praznikov oh hudo res hudo polna miza jaz pa ne morem jest hihihihi malo heca

naj povem da jaz lepo skozi papcam počasi če cela dva dni tako da sem sigurna da se bo nekaj pa poznalo na tehtnici v ponedeljek ko se tehtam ampak se ne sekiram ker bo itak šlo dol drugi teden ko začnem delat.
Se pa strinjam z Rino 1 ,,kaj bi še le bilo če bi bila pred operacijo uhuhuhuh hudo bi bilo hahahhahahaha

diidii- pozdravljena med nami– daj no povej si ti tista bejba ki je bila v torek z nami na kavici

shera ,kje si javi se kaj

lp

anil ne..nisem bila jaz – še ne poznam nobene od vas .. :/ ampak upam da vas bom čimprej spoznala 🙂

Diidii pozdravljena!

Jaz sem opravila gastroskopijo v Novem mestu pri dr. Gorencu. Ti moram povedat, da sploh ni hudo. Dela zelo lepo in tudi sestre so bile full prijazne. Men ni bilo nič hudega, tako da bi šla tudi sedaj če bi bilo potrebno.

Lp Joži

živjo
mene pa zanima če že bila katera na gastrosl+kopiji v topolšici in če je bila bi mi prosim povedala kako tam delajo.aja pa še to a mogoče katera ve koliko pred operacijo lahko greš delat spirometrijo ker meni je bilo sicer pri dr breznikarju v celju rečeno da ko opravim vse preglede naj ga pokločem in zraven sem dobila tudi napotnico za spirometrijo zdaj pa i je ena od bodočih operirank rekla da bi naj ta pregled naredil največ 14 dni pred operacijo.prosim za informacije

čao

New Report

Close