Najdi forum

Operacija želodca

Zdravo Maja Tutaja!
Praviš,da je bilo zanimivo pri Zanoškarjevi! Prosim ali lahko napišeš,kaj si pisala v dnevnik. Ali je potrebno pisati koliko obrokov zaužiješ na dan in kaj zaužiješ.Jaz sem kar malo pozabila kaj mi je naročila, ker je že kar dolgo nazaj.

Hvala in lep pozdrav!

Živjo,
no, kruto ni bilo, malce smotano pa vseeno. Če bi bilo vse kakor bi moglo bit, bi bilo zdej že vse za mano! No, tako me pa zdej še vse čaka. Ampak vsaj živčna nisem več in bom šla precej bolj sproščeno in pomirjeno drugič v bolnico.
Jutri jih pokličem, potem bom pa vidla, kdaj me bodo not vzeli.

Sem se pa že skoraj odločila, ja. Bom kar rezala, mi nekako ne potegne, da bi imela trakec, čeprav sem sprva hotela samo trakec in nič drugega. Še dobro, da predpriprave in pregledi toliko časa trajajo, da imaš dovolj časa, da vse premisliš.

Lep pozdrav.

Jutri jih pokličem, potem bom pa vidla, kdaj me bodo not vzeli.

Sem se pa že skoraj odločila, ja. Bom kar rezala, mi nekako ne potegne, da bi imela trakec, čeprav sem sprva hotela samo trakec in nič drugega.

Lep pozdrav.[/quote]

VELIKO SREČE APRILKA! UPAM, DA NE BOŠ ČAKALA DO APRILA ;o)) TO BI BILO KRUTO!

Lp,

Lili

Obupana 27, ja čist verjamem, da je mela tud kak slab dan, meni se ni zdelo nič takega, jst sm povedala vse tako kot je, tud da zmažem celo ta veliko čokolado, ko me prime, ampak ni nč rekla na to, sam da je zelo pomembno to povedat, da se zdravnik prav odloči za operacijo, pa sem ji povedala, da sva midva že vse zmenjena in da se kmalu vidimo…je pa res, da je nikol prej nism vidla, pa verjetno je tud ne bom več dostkrat, ker je malo predaleč, da bi jo po operaciji redno obiskovala…, če jo bom pa potrebovala, pa se bom obrnila na njo…

jbrulc4…ja takole je s temi dnevniki, naj bi se napisalo kot je meni naročila ene 3-4 liste A4 o počutju, kdaj, kako-urnik obrokov, zgodovina prehranjevanja nekoč, kako je zdaj, ritem-pa kako naj bi bilo….čimveč…jst sem se tisti dan preden sem šla k njej tok matrala s pisanjem, sm napisala 6 strani, vse lepo podrobno, pa kot kaže zastonj…, čist nč nas ni vprašala po dnevnikih, nič, sam pogovarjale smo se, vsaka je malo povedala na kratko o sebi glede prehranjevanja, pa od kdaj mamo težave…., pa kako je zdaj, sproti je postavljala vprašanje, me pa smo vsaka posebej odgovarjale, neki si je beležila in to je to…
…pol nam je pa še naročila, da mormo doma sestavit nek jedilnik in prinest sabo, ko pridemo na op.,no ja, jst ji ga lahko iz glave povem na hitro:)

Hello punce!

Zanima me, ali dobiš za vse preiskave v KC v LJ napotnice od dr. Pleskoviča ali pa ti jih mora napisati osebni zdravnik?

April rain – vso srečo ti želim, da bi čimprej dala skozi OP!

Lp

Spet semmalo brskala po netu pa sem naletela na ta članek…
http://www.finance.si/print.php?tip=1&id=238647

No, če koga zanima… 🙂

Mimi00,
meni je napotnice napisala osebna zdravnica. In prav zadovoljna je bila, da bom naredila nekaj zase. Trenutno se ne morem spomnit, a piše na listu, ki ti ga dajo na prvem pregledu, da ti lahko tudi v kliničnem dajo napotnice, ali ne… Pogledat pa tudi ne morem, ker je vsa moja zdravstvena dokumentacija trenutno v bolnici, kjer bi mogla bit tudi jaz, pa nisem.
Sem jih klicala danes, pa so mi rekli, da jutri me ne bodo operirali in naj jih jutri pokličem, da mi bodo povedali, če me bodo operirali v ponedeljek, in če ne, da mi bodo v ponedeljek povedali za torek…
Tole me bo povsem izčrpalo:)

Lp!

Pozdravljene,

jaz sem doma iz Savinjskega, naslednji četrtek imam zdavnico in jo bom prosila za napotnico. Zanima me če veste, ali mi mora zdravnica napisati napotnico za Slovenj Gradec ali Celje,.. in za kateri oddelek. Enkrat sem jo že spraševala za napotnico, pa ni bila preveč navdušena nad tem, češ, da sem zanosila z velikimi kg in da zdaj kao ne potrebujem tega. Hvala za odgovorin veliko sreče z zgubljanjem kg.

Oj.Jaz sem vse napotnice za preiskave dobila pri dr.Pleskoviču in na listu napisane številke kam se naroćit. Edino endokrinologa mi ni bilo potrebno opravljet,ker sem že imela izvid,pa so rekli da je ok.

April rain,te pa vlečejo za nos. Upam da boš prišla na vrsto pred 20.3.,ker je potem dr. do 2.4. odsoten. Glede dneva operacije, pa mislim,da boš v torek 17.3. operirana,ker tist datum sem slišala na pregledu da je frej in je hotel dr. mene naročit,pa sta se pol s sestro neki menila in je rekel,da dobim datum po pošti.
Kolk časa si pa ti čakala na datum po pošti?

Oj.Jaz sem vse napotnice za preiskave dobila pri dr.Pleskoviču in na listu napisane številke kam se naroćit. Edino endokrinologa mi ni bilo potrebno opravljet,ker sem že imela izvid,pa so rekli da je ok.

April rain,te pa vlečejo za nos. Upam da boš prišla na vrsto pred 20.3.,ker je potem dr. do 2.4. odsoten. Glede dneva operacije, pa mislim,da boš v torek 17.3. operirana,ker tist datum sem slišala na pregledu da je frej in je hotel dr. mene naročit,pa sta se pol s sestro neki menila in je rekel,da dobim datum po pošti.
Kolk časa si pa ti čakala na datum po pošti?[/quote]

Hej,
na datum sem čakala kakšen teden pomoje.

Ampak potem tisti dan, čeprav so me sprejeli in sem bila več ur v kliničnem, zdravnika sploh ni bilo. In sedaj morem vsak dan poklicat, če mogoče pride naslednji dan in me bo operiral in za več kot en dan vnaprej sploh ne morem planov delat. Danes sem šele ob 15h dobila informacijo, da jutri ne bom operirana in da bom mogoče v ponedeljek. Do 15h nisem vedla, a morem jutri zjutraj šibat v klinični ali grem lahko v službo… Sem v stalni pripravljenosti na vpoklic:))

Bi bilo pa lepo, če bi dobila ti datum 17.3., pa da bi bili obe operirani takrat, a ne? Meni bi bilo veliko lepše imet v sobi še kakšno operiranko za klepet, potem čas hitreje mine.:)

Lep pozdrav.

… in, če ne bo v torek, pokliči v sredo, pa, če ne bo v sredo, pokliči v četrtek, pa petek, pa spet ponedeljek, pa okoli mesec… mislim, halo! Kaj se pa grejo? To je popolnoma neprofesionalno! Ne morem verjet, kaj se dogaja pri nam.

Mi pa to vse potrpežljivo gledamo (kaj nam pa še preostane drugega?) in na koncu smo še srečni, da nas bodo na koncu enega lepega dne obvestili, ja seveda gospa, pridite jutri, mogoče bo le zdravnik privolil pa vas prišel operirat… Mater so pokvarjeni!

Lp,

Lili

Kolk časa si pa ti čakala na datum po pošti?[/quote]

Hej,
na datum sem čakala kakšen teden pomoje.

Ampak potem tisti dan, čeprav so me sprejeli in sem bila več ur v kliničnem, zdravnika sploh ni bilo. In sedaj morem vsak dan poklicat, če mogoče pride naslednji dan in me bo operiral in za več kot en dan vnaprej sploh ne morem planov delat. Danes sem šele ob 15h dobila informacijo, da jutri ne bom operirana in da bom mogoče v ponedeljek. Do 15h nisem vedla, a morem jutri zjutraj šibat v klinični ali grem lahko v službo… Sem v stalni pripravljenosti na vpoklic:))

Bi bilo pa lepo, če bi dobila ti datum 17.3., pa da bi bili obe operirani takrat, a ne? Meni bi bilo veliko lepše imet v sobi še kakšno operiranko za klepet, potem čas hitreje mine.:)

Lep pozdrav.[/quote]

Ej, to je res svinjarija. Pa kaj te res ne morejo oni en dan prej poklicati, pa je, ne pa da ti vsak dan klicariš.

Groza, kaj se pri nas dogaja, to je res zelo neprofesionalno.

Romancica, zdravnica ti na napotnico nič ne napiše kraja, ker ti se sama odločiš, kam boš šla, ona mora samo napisat napotnico za kirurga in gor za zdravljenje debelosti…, naprej boš pa dobila navodila tam, kamor boš šla…

April Rain,Zdej je že pozno,da bi dobila datum 17.3. Sej je rekel dr. da prej verjetno aprila, sestra je pa na konc še dodala da najkasneje maja. Tako da zdej čakam. Upam,da teb uspe do 20.3.,ker pol bo dr odsoten.

žal ne, sem čisto sesuta
zdej tuhtam…ali na balonček…ali pa samoplačniško…

bo že….

Drage moje lep pozdrav en teden me ni bilo ker sem bila zasedena iz mojim unućkam ,bili so bolani sedaj so v vrtcu in do 3 ure imam ćas da odgovorim saj na nekatera uprašanja ,ki vas zanimajo .Prvo gledi ispadanja las jasno da sem tudi jas imela probleme ,ampak po uporabi šanpona ki mi ga je kolegica predlagala nimam već problemov.Šampon se imenuje ROUGJHaktive AIR jetakšna bela ambalaža spodaj tudi piše univerzal -treatment dobi se v Sanolaborju ,en mesec sem si umivala 2’na teden in je bilo boljše.Sedaj si pa občasno.Še na nekaj moram upozoriti da nebo katera delala takšno napako kot sem jo jes naredila da bi skoraj pofilala po domače povedano ,ker sem hotla da bi čim hitreje še bolj shujšati,sem kupila kapsule zeleni čaj prehransko dopolnilo in kaj se je zmano dogajalo splohnisem spravla 2dni nić v mene po noč me je dušilo da sem mislila da me bo mogel mož peljati na urgenco ampak ko sem pomislila da lahka te kapsule škodujejo sem jih prenehala jemat in hvala bogu je sedaj boljše.L.P SHAMANKA

Draga dekleta, moj dan se približuje. Bližje ko je, bolj me je strah:))))
April Rain, upam, da ne boš predolgo časa čakala, ker vem, da te takšno čakanje psihično ubija.
Lp, Z

Hej kr ena… Jutri greš na sprejem a ne? Juuuuj, kmalu bo vse za tabo… 🙂 Vso srečo ti želim… In pa… Javi se ko boš lahko… Kako si vse skupaj prestala… :))) Ma veš kako je, mene vse zanima… 🙂 Vse kar se je dogajalo… :))) Držim pesti zate… 🙂

kr`ena,
želim ti veliko poguma in vso srečo:)
Ko te bo stiskalo in te bo najbolj strah, poglej malo skozi okno, pomisli na poletje, na morje, na sonček, kako te boža, na tebi najdražje ljudi… sej bo:)
Jaz pa v ponedeljek še nisem na programu za operacijo, mogoče bom pa v torek… Trenutno imam občutek, da ne bom nikoli:)

Drži se!
aprilka

Kr ena !

Tudi jaz ti želim, da bi bila operacija čimprej za teboj, z najmanj bolečinami. Od moje op. je minilo že 15 dni, počutim se odlično, kg pa izginjajo. Kr ena, sreča te čaka za prvim vogalom, verjemi.
Prosim, ne oziraj se na moje prejšnje poste, v katerih sem pisala, da je zelo boleče. Namreč, dr Breznikar mi je dejal, da imam po trebuhu od prejšnje operacije brazgotine in si je tam utiral pot z skalpelom, obvod pa mi je ravno zaradi njih naredil na levi strani trebuha. Zato je mene par dni zelo bolelo. Verjemi raje ostalim, ki pravijo, da sploh ni tako hudo. Sigurno drži.
Kr ena, daj drži se, jaz in vsi ostali smo s tabo, pa, ko boš mogla, se oglasi. Srečno !
Aprilika ! Znašla si se v res nezavidljivem položaju, tega pa res ne bi smeli početi s tabo. To čakanje je prav morilsko. No, tudi tebi želim čimprejšnjo operacijo in veeeliko sreče !!!!
lp Polona

New Report

Close