Najdi forum

Operacija želodca

hvala lili_vanili za podporo.
Ne grem na op. po nasvetu anesteziologinje.

LP D

Obupana27,
dr. Breznikar je res zaposlen v Celju, ampak operacije opravlja ob ponedeljkih v SG, tudi jaz bom tam operirana.
Lansko leto marca, ko sem bila na prvem pregledu, sem imela ITM 44. Od takrat do danes sem shujšala 9 kg, tako da imam trenutno ITM 41. Dr. mi je na drugem pregledu rekel, da moram shujšat. Prejšnji teden me je klicala sestra iz SG in rekla, da zdravnika zanima, če sem kaj shujšala. Ko sem ji povedala, je rekla :”no, to bo dr. vesel”.:)))
Lp,Z

Pozdravček pridne punce!

Danes pa je bla dolga tam pri Zanoškarjevi…od 9ih do 16ih…, aaaampak ni blo nč dolgčas in res veliko koristnih informacij, izmenjava izkušenj in nasvetov….super je blo….
Am ne vem kera je spraševala že za Zanoškarjevo….Če je ne dobiš na telefon:02/8823431, jo pokličeš lahko na mobitel: 040432097, naroča pa ob sredah, četrtkih in petkih od 7.00-7.30 ure.

Nody…ja ne vem, kje si ti to spraševala, meni osebno je dr. Breznikar na prvem pregledu predlagal samoplačniško ambulanto pri dr. Bojanu Pustovrhu v zdravstvenem domu v Celju in sem prišla na vrsto še isti teden ko sem se naročila. Telefon pa ima: 03/5434358. Pa priporočam, da če sam ne omeni dexametasonskega testa, da mu poveš, da tud to rabiš.

April Rain…to pa je res smola, hmmm, sej bo, sam ne se preveč sekirat….

D-ja, sem bla zelo presenečana nad tvojim sporočilom, tudi jst nism takoj vedla za kaj se gre, ampak ok., to je tvoja odločitev, verjamem, da si se odločila prav in ti res želim iz vsega srca, da ti uspe. Upam, da boš še naprej poročala, kako si in kako ti gre…

Vesnag…, ja seveda hočem povedat, kar je dobrega, nočem za sebe obdržat, joj upam res, da bi še keri pomagal, poročajte, če bo kera probala:
TRIM 24 SEVEN, najbolje da pogledaš na internet, pa ti tam vse piše, naročiš jih tam na njihovi strani, škatlica, ki zadošča za 30 dni pa stane okol 25 eur, če jih vzameš pa več, je pa brez poštnine….

Ves….odpadanje las…, jst sicer s tem še nisem imela izkušenj, to lahko še pride po op., a si mogoče že probala od VICHY – DERCOS AMINEXIL SP94TM (nega proti izpadanju las za ženske)…imajo za kupit ampule in šampon,uporabljaš najbolje eno in drugo…Ne vem, jst sm to kupila, imam v omari, ko bo čas za to, da probam….ena frizerka je rekla, da so zelo v redu.

…aja pa še nekaj sem danes slišala, nism mogla zaspat, da ne bi še to napisala, če kera kaj več ve o temu….slišala sem, da je bil en moški operiran, pa se ne spomnim več al za trak al za bypass in se že 3 tedne ni zbudil iz kome…baje u SG, razloga ne vem…

lep pozdrav

Mene pa zanima, kako zgleda pri psihologinji dr. B. Pa še zanima me, kliko časa si na bolniški po operaciji.

Ja, to je res mal čudn. Ko sem prišla k Breznikarju in prej Fluderniku, sem mela ful dobr občutek, zdej pa ko čakam in čakam,… 🙁 . Men se še posebi mudi, ker še nimam otrok-proces hujšanja traja okoli dve leti in takrat naj ne bi zanosile-ker sem v tridesetem, me že malo skrbi,kdaj bom imela otroka…a pri 35 prvega al kaj?!!!
In da ne omenjam, zakaj se lahko op. drugje izvajajo v CE pa ne??! WTF?!!

Prejšn post za obupana27

Hej

Na kratko, začeli so mi izpadat nekje dva do tri mesece po operaciji in se mi je to tudi v roku treh mesecev umirilo, nato pa so začeli zopet rasti. Imela sem kar čopke po glavi 🙂

Sedaj redno obiskujem frizerski salon in lase obnavljam in debelim s postopkom Literam, uporabljam pa tudi njihov šampon ter še par stvari.

Za ime frizerskega salona in številko me lahko kontaktiraš na PM ali mail, če želiš.

Maja Tutaja,
hvala za priporočilo glede dexametasonskega testa( tudi o tem testu je sestra govorila, da ga bom morala opraviti, ker ga na starem izvidu ni bilo). V primeru, da grem k dr. Pustovrhu, mu bom to tudi omenila.

Sicer pa sem napotke,(tel. št.) kje lahko opravim preglede, dobila po pošti zraven napotnic.

Pa še nekaj.Baje so v Celju v kratkem naredili tri trake in en bypass.

A res maja??? Kje si to slišala? Bože mili… Hja, saj vsi vemo da je narkoza nevarna stvar… V bistvu bi lahko temu rekli zastrupitev živčevja… Me pa res zanima kaj je na tem… Ker… Saj veš… Nekdo nekaj reče pol pa ponavadi iz muhe pri slon ven… No, nekako upam da so to le govorice…

A res maja??? Kje si to slišala? Bože mili… Hja, saj vsi vemo da je narkoza nevarna stvar… V bistvu bi lahko temu rekli zastrupitev živčevja… Me pa res zanima kaj je na tem… Ker… Saj veš… Nekdo nekaj reče pol pa ponavadi iz muhe pri slon ven… No, nekako upam da so to le govorice…[/quote]

ja punce,to je res!Tega mladega moškega poznam-imel je okoli 180kg in so mu naredili odrez želodca-mislim da slabi dve leti nazaj-po odpustu iz bolnišnice se je pa prenajedel in mu je vse popokalo-so ga komaj rešili-potem je dobil še neko bakterijo in res je bil 3mesece v komi.Sedaj je že shujšal in rekel je da če bi bilo potrebno bi šel še enkrat na op.!Ima pa zudi brata ki je tudi full pretežak,a ne gre na op.,ker se je tako prestrašil za brata,čeprav ga on bodri naj gre!

Imejte se rade! paper

D-ja, vso srečo:)) Verjamem, da ti bo uspelo tudi brez operacije:) Pri takšnem posegu je le potrebno skrbno pretehtati vse pluse in minuse.

A lahko deliš z nami, zakaj ti je anasteziologinja odsvetovala operacijo?

Pri psihologinji je pregled kar naporen. Bodi to kar si in bo vse ok, pa ne laži, ker te bo dobila:)

Po operaciji si na bolniški ok. 3 – 4 tedne. Jaz sem danes 2 tedna po operaciji in se kar dobro počutim. Sicer še sama ne smem začeti na polno delati, ker del mojega dela je fizičnega, doma pa papirnate zadeve že vse urejam.

če želiš me lahko kontaktiraš na mail [email protected] ali na [email protected]

Boga reva. Jaz bi si po moje premislila, če bi me domov poslali ob sprejemu, tak me je bilo strah:)))

Upam, da bo v petek steklo. srečno!

A res maja??? Kje si to slišala? Bože mili… Hja, saj vsi vemo da je narkoza nevarna stvar… V bistvu bi lahko temu rekli zastrupitev živčevja… Me pa res zanima kaj je na tem… Ker… Saj veš… Nekdo nekaj reče pol pa ponavadi iz muhe pri slon ven… No, nekako upam da so to le govorice…[/quote]

Ne pravite, mene je bilo tako strah narkoze, da ko sem se zbudila, sem se razveselila najprej le tega, da sem budna.

ja naredili so v zadnjih 6 mesecih 4 operacije to mi je pove4dala sestra.dve obvod in dva traka ampak vse štiri so bile sponzorske in ne preko zavarovalnice.na žalost

ja punce,to je res!Tega mladega moškega poznam-imel je okoli 180kg in so mu naredili odrez želodca-mislim da slabi dve leti nazaj-po odpustu iz bolnišnice se je pa prenajedel in mu je vse popokalo-so ga komaj rešili-potem je dobil še neko bakterijo in res je bil 3mesece v komi.Sedaj je že shujšal in rekel je da če bi bilo potrebno bi šel še enkrat na op.!Ima pa zudi brata ki je tudi full pretežak,a ne gre na op.,ker se je tako prestrašil za brata,čeprav ga on bodri naj gre![/quote]

Eh, sem prehitro stisnila pošlji… Aja, paper, hvala za razlago… Jaz sem razumela tako kot da se ni več iz narkoze zbudil… Torej je delno bil sam kriv… Ajuj… Bogi… No, glavno da je zdaj ok… 🙂

D-ja… Pol odločitev ni bila težka ali za op ali proti… 🙂 Ti je anastezistka malo pomagala… 😉 No, če ti je tako lepo šlo dol… Pa hvala bogu da imaš moč, voljo… Upam da ti bo uspelo… V glavnem, poročaj kako napreduješ… 🙂 Bom navijala zate… 🙂

April rain, tebi pa vso srečo… 🙂

New Report

Close