Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Omega-3 in ostali dodatki

Omega-3 in ostali dodatki

Spoštovani!

Zanima me, ali kot pediatrinja priporočate dajanje otrokom dopolnila z Omega-3 (npr. zasledila sem Jamieson Omega-3 želeji)?
Kaj pa dodajanje kalcija, če otrok noče piti mleka, je potrebno?
In nazadnje še vitamin D; priporočate kakšne dodatke npr. v obdobjih z malo sonca in podobno?

Hvala že v naprej in lep pozdrav!

Razen dodajanja vitamina D3 (in zelo previdno kalcija, če ne uživa niti mlečnih izdelkov, v dogovoru s pediatrom) nisem zagovornik nobenih prehranskih dodatkov. Otrok, ki je hranjen z zdravo, mešano in pestro, starosti primerno prehrano, ne potrebuje prehranskih dodatkov.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

Spoštovani!

Najlepša hvala za vaš odgovor. Ste mi potrdili točno to, kar sem si mislila.

Lep dan vam želim!

:=) Dejansko so učinkoviti, za polnjenje prihodkov proizvajalcev.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close