Najdi forum

Odgovor na objavo uporabnika
Realnost, 03.01.2022 ob 20:58

Ma gotovo je tako da ko se je otrok rodil ga prve dve leti nisi hotela blizu in sedaj se je naveličal. Isto je bilo pri meni. Ko je prišel otrok , je bil središče njenega sveta. Vsaka odloćitev je bila povezana z otrokom, gremo na izlet, ne je otrok zaspan, ne je predolga pot za otroka. Gremo na večerjo? Ne otroka ne morem pustit pri babici, otrok ne more biti brez mene, gremo na sprehod? Ne otroku je premrzlo/pretoplo. Pogledamo film, ne moram dat otroka spat, otrok je…a bo sexali , ne otrok me je izmučil, kaj če se otrok zbudi? Še prehrano je spremenila zaradi otroka, med nosečnostjo nismo smeli uživat nič prepovedane, med dojenjem pa so bile nove finte….in tako se moški naveliča spraševat kaj bi, kako bi, kdaj bi… dobi nek nov hobby, obsedenost ali ljubico. In potem otrok doseže tam 3,4leta in je bolj samostojen in žena se zacne sprasevat, kaj se je zgodilo z mojim možem, zakaj je zaprt vase, zakaj noče nikamor it. Zakaj se ne smeji z nama. Ženske se ob rojstvu na novo zaljubite, žal pri tem pozabite na vašega partnerja. Ko se spet zaveste da je poleg vaji z otrokom, je ze malo pozno…

na žalost si pa ti pozabil, da se ti je rodil otrok. Obnašaš se pa kot en užaljeni France, ki ni več središče sveta. Najbolje, da greš k mamici jokat domov.

meni je rekla naj grem k spovedi. če se prav spomnim… pomislil sem, če je to njen univerzalni nasvet vsem sogovornicam/sogovornikom ?

rekel nisem nič, ker se to v tuji jedilnici nekako ne spodobi. ampak po premisleku sem se glede nadaljne doze nasvetov odločil, da bi jih bom preskočil. moja odločitev pač. nediskutabilna.

kljub optični prevari kozlerjev vodotoč vseeno vseskozi teče navzdol, vsaj od kar je isaac izumil gravitacijo. njena regresijska premica je bila določena pred pol stoletja in tu ni kaj spremeniti.

imel sem občutek, da vam njena premica vsaj deloma ustreza. morda sem se pa motil… saj veste, da sem motil v skoraj vsem. v vsakem primeru je tudi to vaša odločitev. kot bi rekel martin krpan: pa zdravi ostanite

New Report

Close