OBMP – IVF 2024
Pozdravljene punce. Tudi sama sem trenutno v prvem postopku IVF. Danes sem imela uz, kjer mi je izmerila 4-5 foliklov. Najvecji je bil 15mm ostali okoli 12mm. V nedeljo imam naslednji uz.
Kolikor sem prebirala, naj bi bili ok folikli velikosti 18+. Ne vem. Malo me skrbi. Mi lahko katera kaj vec razlozi prosim.
Rožica296, 22.11.2024 ob 15:54
Pozdravljene punce. Tudi sama sem trenutno v prvem postopku IVF. Danes sem imela uz, kjer mi je izmerila 4-5 foliklov. Najvecji je bil 15mm ostali okoli 12mm. V nedeljo imam naslednji uz.
Kolikor sem prebirala, naj bi bili ok folikli velikosti 18+. Ne vem. Malo me skrbi. Mi lahko katera kaj vec razlozi prosim.
Pozdravljena Rožica296!
Folikli rastejo cca 1-2mm na dan, tako da boš videla kakšno bo stanje v nedeljo. Potem se bodo zdravniki glede na stanje (velikost vodilnega folikla v razmerju z ostalimi) odločili ali še kakšen dan počakajo, ali pa pride stopka. Pri meni so počakali, da je vodilen bil kar konkretno čez 20mm.
Srečno!!
Mijawkić33, 22.11.2024 ob 16:07
Pozdravljena Rožica296!
Folikli rastejo cca 1-2mm na dan, tako da boš videla kakšno bo stanje v nedeljo. Potem se bodo zdravniki glede na stanje (velikost vodilnega folikla v razmerju z ostalimi) odločili ali še kakšen dan počakajo, ali pa pride stopka. Pri meni so počakali, da je vodilen bil kar konkretno čez 20mm.
Srečno!!
Hvala za odgovor. Iskreno, sem bila malo razočarana. Sem pričakovala se kaksen malo vecji folikel. Upajmo na najboljše.
Srecno vsem 🌸
gloria6, 22.11.2024 ob 19:49
Zdravo. Je bila katere samoplačniško v Dravljah, pa je kri za Spolno prenosljeve bolezni oddala kje drugje? Je mozno da tam prineseš samo izvid?
Pa še ce ima katere osebno izkušnjo z Dr Rešovo?
Js Sm bla enkrat v dravljah…spb sva sicer tam delala mogoce bi tud uzel izvid od drugje(moral bi ga), ampak vam res ne priporočam…mnogo tega je blo že povedano o dravljah..še edina pohvale vredna zdravnica dr Lomšek ne dela vec tam..
gloria6, 23.11.2024 ob 15:19
Mi lahko malo bolj pobrobno poves zakaj ne priporočaš?
Kakšna druga klinika samoplačniško? Mogoče Zagreb?Hvala za vsak info.
Mah veliko je tega…ampak ena stvar naprimer plačala sem lokalno anastezijo za punkcijo… dobila sem pa ketonal v rit…tko da kr na živo…tud dalec najslabši rezultat sem mela v dravljah..tam sem najprej hodila na koncesijo na začetku še cela nevedna…vglavnem v 3 postopkih sem mela vedno od 5 celic nakoncu 2 tridnevna zarodka…prvi postopek na gklj 9 celic 6zamrznjenčkov🤔nevem mogoce je blo samo naključje al so mi pa hotl čimprej sterat postopke ker so vedl da bodo ostal brez koncesije… midva greva še enkrat probat z mojimi celicami v postojno… sva bla ze zmenjena da gremo na češko po darovano…ampak mi nekak neda mira stara sm 31 amh 0.72 ampak vedno pridem do celic celo zamrznjenčkov ampak vec od miljon kemičnih negre🤨 pa rada bi mela dolg protokol in v postojni pride ivf 2500 nima veze od protokola\porabe inekcij…pa nova klinika nova oprema🙂velik dobrega sm ze slišala…se boste odločila sama ampak pomoje je čist vsaka klinika tud pri nas boljša izbira kot dravlje..
Enako sm jst vrgla 2 postopka v dravljah…v prvem samo 2 jajceca(noben oplodil),v drugem pa samo 1…pa se niso klical da se ni oplodilo in sva brezveze hodila tja(uro pa pol voznje) pa se cakali smo da nas je tazadne uzel…sm sla pa u lj pa u prvo 10 jajcec(svezi+2 zamrznencka)…se je prvi prijel ampak je biu pol ss…u drugo 17 jajcec in u tretje 9…mam zdj 7m puncko doma…pa se kr nas je u 3.postopek narocu,ceprou je vedu da mu bojo koncesijo cez 1m vzel