Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Jaz sem vedno čakala test, razen, če sem začela krvavet. Za mano je 7 postopkov, čakam na izzvid zadnjega (čez par dni). Srečno kakorkoli se boste odločila

@Anonimno 5052 jaz sem v edinem prenosu ko je bil krvni test pozitiven 8 dan po prenosu krvavela kot pri M. Tako, da ni nujno, da krvavitev pomeni konec, zato tudi v večini primerov na kliniki želijo, da se pride na krvni, kljub morebitnim izcedkom in krvavitvam.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2553, 08.07.2024 ob 17:27

Jaz sem vedno čakala test, razen, če sem začela krvavet. Za mano je 7 postopkov, čakam na izzvid zadnjega (čez par dni). Srečno kakorkoli se boste odločila

Vso srečo☘️

Jaz v ponedeljek imam v LJ. Bom prespala pa se odločila?

Pozdravljene, mene zanima koliko dolgo ste cakale na odobritev komisije?

Po neuspelem ivf sta mi ostala še 2 zamrznjenčka. Ker bi rada kar največ “iztisnila” iz tega, me zanima, kaj lahko na posvetu z ginekologinjo “izprosim”, v smislu, scratching maternice, morebiten prenos obeh zarodkov? (zamrznjena vsak v svoji slamici).Hvala za vsakršen nasvet!

@Anonimno 4676 meni je uspelo dobiti aspirin in Medrol (tega sem jemala sicer samo 3 dni zaradi stranskih učinkov). Kar se tiče preiskav pa so mi za ene (npr scratching) rekli, da niso dokazano učinkovite in zato niso smiselne, za druge (APS sindrom, genetika) pa da mi ne pripadajo ker nisem imela 3 potrjenih biokemičnih oz 3 ss. Prenos 2 zarodkov sem se dogovorila v zadnjem poskusu, vendar eden ni preživel odmrzovanja, pa tudi sicer naj to ne bi zagotavljalo večjega uspeha.

(Ne)srečnica, hvala!

Bom poskusila izprositi, da mi vstavijo oba zamrznjenčka, glede na to, da sta tudi “slabše” kvalitete.

Aja, zamrznjena sta bila 6. dan, torej sta se so tega dne razvila v blastocisti. Je imela katera takšno izkušnjo in je bilo ma koncu uspešno?

Jaz sem na prvem prenosu imela ET dveh. Dobra kvaliteta, 5. dan. Neuspešno.

V drugem ETZ sem imela prenos enega. Slabše kvalitete, 6. dan. Uspešno. ?

Test sem delala že osmi dan, nisem več zdržala. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Planika985, 09.07.2024 ob 12:27

Jaz sem na prvem prenosu imela ET dveh. Dobra kvaliteta, 5. dan. Neuspešno.

V drugem ETZ sem imela prenos enega. Slabše kvalitete, 6. dan. Uspešno. ?

Test sem delala že osmi dan, nisem več zdržala. ?

Čestitam. Pa si imela kakšne znake pred testom, ali si pač naredila test, da vidiš? Ker jaz menim, da neki znaki bi najbrž morali biti, ali? Pa ne ti od progesterona, npr. kaki bolj vezani na višanje HCG hormona.

Waw super, takšni zapisi ti dajo upanje, da je vredno vztrajati! ??

Hvala. ?

Sem imela znake, ki jih v prvo ni bilo. In sem sklepala, da bi morali nekaj pomeniti. Ravno zato sem naredila test popoldan, ko je nivo betahcg nižji kot zjutraj. In je vseeno pokazalo.

Zjutraj sem šla na beto. 12dan(ni prišla M), rezultat 2.3.

V ponedeljek imam pa krvni v LJ. Upam da bo kaj več??

tinatina095 , približno en mesec sva čakala midva. Marca so poslali, aprila sva dobila odobritev po pošti in vključitev v postopek.
srečno!

Hej, punce, čisto sem presenečena – na klicu so mi sporočili, da imam beto 400.

Jaz pa sem bila prepričana, da nisem zanosila, saj sem že 8.dan po prenosu dobila običajno (močno) menstruacijo in imela zelo močne menstrualne krče pa še bazalna temperatura telesa mi je padla kot pri menstruaciji.

Danes, 15. dan, pa takšen rezultat. Res držim pesti za ponoven rezultat čez 2dni…me pa vmes zanima vaše mnenje glede na višino bete?

(Redno spremljam forum, ampak se iskreno ne spomnim za nazaj, kar se je že pisalo glede tega, iskalnik pa tudi ni najbolj optimalen.) 

@Lanog očitno ni šlo za M temveč za vgnezditev, tudi implantation dip je običajen. Čestitam. Jaz sem imela beto 279 pa so rekli, da je ok, sicer se je kasneje končalo s ss.

Punce, je mogoce katera od vas v tem letu cudezno prisla do laparoskopije? Jaz cakam ze celo leto, sem ravno zapadla v to stavko. ???

@Lanog višina betaHCG niti ni tako pomembna, bolj je pomembno, da se na 2-3 dni lepo podvaja. Jaz sem za primerjavo imela 13.dan betaHCG 951, vendar vem, da sem vgnezditev zarodka imela 3.dan po prenosu, ker sem takrat na WC papirju opazila malo sveže krvi. Lahko, da se je pri tebi zarodek vgnezdil kasneje, zato je tudi betaHCG malo nižja. Smo pa si tudi različne in zato tudi različne vrednosti hormonov v našem telesu. Držim pesti, da se bo betaHCG primerno podvajala in da čez 14 dni slišiš že otrokov srček. ?

Alina759 poskusi v Postojni, tam kakor vem potekajo posegi normalno.

OMG ful hvala, pa res delajo, sem se narocila. ??

New Report

Close