Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Danes sem 11.dan po prenosu. Imam temno rjav/rdeč izcedek… Test je bil vceraj negativen…

Verjetno se lahko kar sprijaznim z neuspelim postopkom? ???

Živijo.

Dve vprašanji:

1. Ali greš po naslednjega zamrznjenčka takoj s prvo menstruacijo po neuspešnem prenosu ali šele z drugo?

2. Na mail so mi odpisali, naj se javim s prvim dnem menstruacije po 5. 8. Ali se lahko prijavim na ta dan in javim pač prvi dan M, ki je bil recimo 29. julij ali mora biti prvi dan po 5. avgustu? Sprašujem isto za prenos zamrznjenčka.

Hvala.

Lep teden ?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9118, 17.06.2024 ob 15:57

Živijo.

Dve vprašanji:

1. Ali greš po naslednjega zamrznjenčka takoj s prvo menstruacijo po neuspešnem prenosu ali šele z drugo?

2. Na mail so mi odpisali, naj se javim s prvim dnem menstruacije po 5. 8. Ali se lahko prijavim na ta dan in javim pač prvi dan M, ki je bil recimo 29. julij ali mora biti prvi dan po 5. avgustu? Sprašujem isto za prenos zamrznjenčka.

Hvala.

Lep teden ?

@Anonimo9118…meni so nazadnje rekli, naj se javim po 10.8.z M, ki bo po tem datumu. Tako, da mora biti vaša M potem po 5.8., saj vas potem narocijo na UZ.

Pozdravljene,

a je katera pred tem, da začne v LJ z injekcijami konec junija (Gonal F, začetek drugi dan menstruacije). Meni so rekli, da če dobim menstruacijo do 21.6. lahko kar pridem po injekcije. Če pa jo dobim kasneje pa naj pokličem in mi bodo sestre povedale kako in kaj. Je imela katera izkušnjo (v preteklih sezonah dopustov), da bi morala s terapijo začeti do 21.6., pa je vseeno lahko prevzela injekcije tudi če je bila menstruacija kakšen dan kasneje?

Punce. Mi lahko ena pove kako izgleda krvni test v Lj?

Prides tja pa ti vzamejo kri..in potem? Gres domov in poklicejo? Ali pocakas?

Hvala

@zasanjana90x672 greš na kliniko, po stopnicah ko prideš prvi hodnik levo prva vrata desno (sprejem), tam daš kartico in dobiš nalepke. Potem greš v isti hodnik 3 vrata desno (tam kjer so sestre in operacijska soba), oddaš nalepke in počakaš, da pride sestra, te odpelje v eno sobo in vzame kri. Potem greš domov, po 13h pokličeš in izveš rezultat.

@Looky1990 če dobiš M kasneje potem se javiš z naslednjo…

(Ne)srečnica, 18.06.2024 ob 13:59

@zasanjana90x672 greš na kliniko, po stopnicah ko prideš prvi hodnik levo prva vrata desno (sprejem), tam daš kartico in dobiš nalepke. Potem greš v isti hodnik 3 vrata desno (tam kjer so sestre in operacijska soba), oddaš nalepke in počakaš, da pride sestra, te odpelje v eno sobo in vzame kri. Potem greš domov, po 13h pokličeš in izveš rezultat.

@Looky1990 če dobiš M kasneje potem se javiš z naslednjo…

@(Ne)srecnica hvala. Moraš biti tešča?? Ali lahko jès zjutraj?

@zasanjana90x672 meni je sestra rekla, da ce pridem do krvnega, da moram obvezno zjutraj jesti in ne smem biti tesca.

Jaz tudi sedaj cakam na krvnega, ga imam naslednji teden. Ali imas kaksne simptome in ali si ze delala kaksen test?

Drzim pesti, da bo pozitivno.

hope30, 18.06.2024 ob 14:21

@zasanjana90x672 meni je sestra rekla, da ce pridem do krvnega, da moram obvezno zjutraj jesti in ne smem biti tesca.

Jaz tudi sedaj cakam na krvnega, ga imam naslednji teden. Ali imas kaksne simptome in ali si ze delala kaksen test?

Drzim pesti, da bo pozitivno.

@Hope30
hvala ok. Itak si človek ne upa, prevec upat in za naprej razmisljat. Zaenkrat nič simptomov, se ne pocutim nic kaj drugače razen vcasih cutim kaj krčev

Za vse ki se sprašujete okoli dodatkov, vitaminov in prehrane, vam fuuuul priporočam knjigo “It starts with the egg”. Notri je zeelo lepo razloženo kako izboljšati kvaliteto svojih jajčec glede na vaše izvide in kako se pripraviti na IVF ali prenos zamrznjenega zarodka. Razloži pa za različna stanja (PCOS, endiometriozo, nizek DHEA…) in vse je znanstveno podkrepljeno tko da ni neki “vse povprek” ampak da bolj razumete kaj kakšno stanje za vas pomeni in kako ga izboljšat 🙂

Končno sem tudi jaz danes prišla do pozitivnega krvnega testa ? mislim, da je med drugim pomagal sok rdeče pese, zadnjih 14 dni vsak dan 4deci ?

Anonimno166, 19.06.2024 ob 15:04

Končno sem tudi jaz danes prišla do pozitivnega krvnega testa ? mislim, da je med drugim pomagal sok rdeče pese, zadnjih 14 dni vsak dan 4deci ?

Cestitke ❤️

Anonimno166, čestitke!♡

Anonimno 166 čestitke! Jaz naj bi imela jutri krvni test, ampak sem danes naredila digitalni clear blue in je negativen. Krvi še sicer nimam, ampak verjetno je to to. Tudi simptoma nimam nobenega. Pokličem v Lj da me jutri ne bo na krvnega? Verjetno je tako brezveze, če je ta test ( ki je najbolj zanesljiv negativn)

Hvala

Pejt na krvni, ce se nimas krvavitve. Da ti ne bo kdaj zal…

Hej punce, imam eno vprasanje. Iz konzilija sem dobila posti, da mi dovolijo IVF. Kaksen je naprej postopek? Rabim kaksno napotnico? Kako se prijavim?

Hvala! 🙂

Anonimno 9777, 20.06.2024 ob 11:15

Pejt na krvni, ce se nimas krvavitve. Da ti ne bo kdaj zal…

MIslis? Tud če je test negativen? Nevem kaj naj..mogoče bom poklicala in vprašala

Anonimno166 Čestitam wwaaawww ?

Alina759 kam pa hodiš Lj/MB? Jaz ti lahko povem za MB, po pošti sva dobila odobreno od konzilija, imela sva že datum za drugi posvet, razložijo ti vse, se zmeniš kdaj začeti, javiš prvi dan menstruacije, drugi ali tretji dan greš na uz, tisti dan dobiš inekcije in navodila za naprej (naslednji uz, stop inekcija….). Morda pa je tudi odvisno od protokola.

Lep dan vsem ?

V Mb. Posvet v ambulanti imam sicer spet sele konec avgusta.

Alina759, 20.06.2024 ob 12:27

V Mb. Posvet v ambulanti imam sicer spet sele konec avgusta.

Imaš mogoče že termin v zvem-u “za OBMP”? Midva sva dobila pošto konzilija in na zvemu sem vidla že termin za september, včeraj sva bila na posvetu in septembra začneva, prej ne moreva zaradi enega posega.

New Report

Close