OBMP – IVF 2024
Pikica638, 28.05.2024 ob 15:30
Pozdravljene punce,
Sem 5 dni po ET in imam rjav in roza izcedek..itak jok, da ni uspelo… malo upam, da je vgnezditvena, ampak tooo cakanje… obupno :((( sej razumete… od obupa do srece ?
Kateri dan ste dobile menstruacijo po ET, ce ni uspelo?
Vsi nam govorijo, ne bodite tako neucakane … ce pa je vedno neko cakanje…???
Vsem zelim super pluske in otroski smeh
Jaz sem M dobila 14. dan po ET (imam tudi običajno daljše cikluse, tako da je bila skoraj na dan točna kot bi morala biti običajno). Sem imela pa že 9. in 10. dan nek sumljiv rjav izcedek, tako da zadnjih par dni nisem gojila preveč upanja (pa tudi urinski test je bil neg. na 10. dan).
Vseeno je bil to kar velik udarec, me je precej potrlo (bolj kot sem si mislila da me bo). Tale forum in izmenjava izkušenj sta mi je kar v tolažbo, pomoč in spodbudo.
Držim pesti zate, Pikica638, upam na najbolje pa da uspe čim prej.
@zasanjana90x672 načeloma dobiš že na sprejemu list na katerem piše obvestilo zdravniku, da si sprejeta v postopek in na tem imaš datum in uro za UZ in na podlagi tega ti da osebni zdravnik bolniško – če je več UZ ti vsakič napišejo datum in uro na isti papir.
@Pikica638 meni se je v edinem prenosu ko sem prišla do + na krvnem 6 dan po prenosu vlila kri, sem bila prepričana, da je M. Tako da ni nujno, da je kri slab znak.
zasanjana90x672, 29.05.2024 ob 06:30
Puncee nujno rabim pomoč..stojim v zastoju proti Lj ker je zaprta AC- morala bi imeti danes 9.dan stimulacije UZ…jaz dejansko stojim na cesti, sigurno me ne bo vsaj do 8.00 če bo sreče..kaj lahko naredim? Kako dolgo delajo UZ?
Tako sem slabe voljeee ? skrbi me da me ne bo mogel nihce pogledat
UZ bo gotovo še delal ob 8h, se mi zdi da med delovniki dela večino dopoldneva. Predlagam pa, da jih pokličete pa opozorite na situacijo.
01 522 6261 je tel.na oddelku.
01 231 8245 je.za naročanje na reprodukciji.
Drugih ne vem, upam da se oglasijo.
V vsakem primeru se bo treba prebiti do LJ že zaradi nadaljnje terapije.
Srečno pa varno vožnjo!
Danes se je vlila kri, 6 dan po ET …
Iz Mbja so mi pisali, da naj jemljem Crinone naprej in da so imeli v zadnjem času veliko primerov krvavitev in potem uspesne nosecnosti.
Tako da cakam do krvnega.
In upanje ostaja, hvala vsem za podporo… danes je lazje, joj kak rokenrol custev ob teh postopkih..
Vsem lepe pluske želim.
Hvala punce za vso vaso pomoč..zopet tako srecna da ta forum obstaja. Vse uredila danes. V soboto me caka punkcija. Izbrala sem lokalno anastezijo…upam da mi ne bo zal in bo prehudo..ampak me je sestra na oddelku pomirila, da dobiš mnda 3 tablete, pa se lokalno v steno maternica in da bo za zdrzat ….malo me je strah ampak upam da bo..tudi po lokalno mnda lahko gres prej domov. Izkušnje z lokalno v lj? Je za zdrzat?
Jaz sem pri tretji (zadnji) punkciji vzela samo lokalno.
Moram priznati, da mi je bilo žal id prve sekunde ko sem podpisala, pa do začetka punkcije. Imela sem 10celic, sem čutila da nekaj delajo, včasih me je zabolo za nekaj sekund ampak nikakor ni bila bolečina, ki se je nebi dalo zdržati. Ko je bila punkcija končana pa me ni bolelo več cisto nic, niti tableta nisem potrebovala , pa tudi kasneje se ni razbolelo. Prejsnji punkciji v lokalni in sedaciji pa sem bila tako boga, da sem se na transferju komaj prilezla na mizo, pa sem imela manj celic… Tako da kar pogumno!
Aja, pa še uspelo je (5.prenos) tako da čakam potrditveni uz ?
1nadja, 29.05.2024 ob 11:12
Jaz sem pri tretji (zadnji) punkciji vzela samo lokalno.
Moram priznati, da mi je bilo žal id prve sekunde ko sem podpisala, pa do začetka punkcije. Imela sem 10celic, sem čutila da nekaj delajo, včasih me je zabolo za nekaj sekund ampak nikakor ni bila bolečina, ki se je nebi dalo zdržati. Ko je bila punkcija končana pa me ni bolelo več cisto nic, niti tableta nisem potrebovala , pa tudi kasneje se ni razbolelo. Prejsnji punkciji v lokalni in sedaciji pa sem bila tako boga, da sem se na transferju komaj prilezla na mizo, pa sem imela manj celic… Tako da kar pogumno!
Aja, pa še uspelo je (5.prenos) tako da čakam potrditveni uz ?
1nadja hvala ti za spodbudne besede! Saj zato mi potem nekok ni bilo do te sedacije- ker si mnda potem kar bogi. Tako, da zaenkrat mislim da sem se vredu odlocila. Upam, da bo za zdrzat?
In pa čestitkeeee…si imela svezi prenos, po punkciji,?
1nadja, 29.05.2024 ob 12:31
Sama bi se enkrat izbrala lokalno, upam, da nam ti javiš enako ? Koliko foliklov pa imaš?
Hvala, ja imela sem svezi prenos – 2 zarodka prenesena peti dan, krvni 16.dan pozitiven, zdaj pa spet cakanje na uz… Tako da to čakanje se kar ne neha ?
SUperr ?? si sama izbrala 2 zarodka? 5 dan po punkciji ne?
Mislim, da jih imam okoli 10 -13 ce sem prav slišala..upam, da bo tudi pri meni uspešno.
To čakanje je pa itak vedno najhujse! Ampak lej + že imas ??? srečno do konca!
@zasanjana90x672 jaz sem imela v Lj tudi lokalno in iskreno povedano sploh nisem vedela, kdaj je zdravnica začela s punkcijo. Prav smešna situacija je bila, jaz sem cela trda čakala kdaj bo začela, ker sem pred tem imela dve punkciji na živo v Dravljah, nakar mi reče da je že skoraj končala.. sem pa že ob vstopu v operacijsko sobo rekla, da naj mi dajo malo več anestetika. Nazadnje v Mb sem imela pa sedacijo, sicer res da punkcijo lepo prespiš, ampak mi je bilo pa potem tako grozno slabo, da bi naslednjič raje prosila samo za lokalno.
Ena je spraševala glede scratchinga maternice.. jaz sem bila na histeroskopiji zaradi polipa in so mi zraven naredili še ta scratching.. menstruacijo sem dobila normalno. Za prvi dan se tako šteje takrat, ko se res vlije.
Srečno vsem!
Zgoraj je odgovor za @Anonimno 9118, mi ni označilo. ?