Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9118, 22.05.2024 ob 08:03

Evo, včeraj zvečer (na 2. obletnico poroke 🙂 dobila M, s katero sem se prijavila za prenos prvega pingvinčka :). Če jo dobiš zvečer ti kot prvi dan štejejo naslednji dan, ane?

Še katera, ki gre junija po zamrznjenčka?

Hej! Midve bova potem blizu, jaz imam drug teden sprejem, računam potem na prenos pingvinčka v prvem tednu junija. ?

Pozdravljene punca.

Imam oprašanjanje

Seveda še čakam kakšni rezultati bodo pri iui.

Če ne bo uspešno lahko zaprosim za ivf in koliko časa potem traja da odobrijo ivf ?  Imava nepojasnjeno neplodnost

Imava pa še 3 iui postopke.

Najlepša hvala in želim vam čimveč +++

Če sprašuješ za Lj-mislim,da je drug teden na seznamu napisan dr. Andjelic.

Anonimno 1330, 22.05.2024 ob 22:01

Če sprašuješ za Lj-mislim,da je drug teden na seznamu napisan dr. Andjelic.

JA je tako. Sem včeraj njega videla na razporedu.

Minini977, 22.05.2024 ob 20:18

Hej! Midve bova potem blizu, jaz imam drug teden sprejem, računam potem na prenos pingvinčka v prvem tednu junija. ?

O Kul…tudi jaz upam, da prenos v prvem tednu junija ali prej ? drzim pesti za naju ! ?

Jaz imam sprejem v petek, 31. maja. Tako da prenos računam nekje okrog 10. junija (?) vse je odvisno od rasti foliklov in stop injekcije…

Pozdravljene punce, danes sem imela na 14dan krvni, beta je pokazala 29. Rekli so, da je premalo in da naj v torek pridem ponovno na krvni test. Imam pa rahel izcedek, kot, da bi želela priti M. Ali je kateri že uspelo tudi, če je imela podobno kot jaz?

Veliko sreče vam želim

@soncica36, držim pesti, da beta zraste kot je treba, nimam pa izkušnje s tem, da bi ti lahko rekla kaj več…

Je v Lj navada, da datume za potrditveni uz pošljejo po pošti? V ponedeljek sem imela krvnega, rekli so da mi po pošti pošljejo datum za uz, ki naj bi bil nekje v 14dneh, zdaj pa še nimam ne datuma ne pošte ?

@1nadja jaz sem dobila datum po pošti, če ne pride do ponedeljka pokliči na kliniko. Če imaš ZVem pa preveri tam, če imaš vpisan datum že.

(Ne)srecnica hvala! Ja, na Zvem kar naprej gledam, ampak kar nekaj stvari niti ni vpisanih, bom pa seveda preverjala se naprej ? ko pa je toliko enega čakanja, da sem vedno bolj neučakana ?

Hvala!

Živjo punce,

Ali se še kdo na forumu prijavil na OBMP v Postojno? Jaz sem prejšnje leto bila v prvem postopku v LJ, 3 prenosa in nič se ni prejelo. Nimam nobenih slabih izkušenj, ampak sem želela probati tudi Postojno, zdi se mi manj stresa kot vsak dan vozit se v UKC 🙂

Sem v 10 tednu nosečnosti po IVF – moja prva nosečnost. Tako grozno mi je slabo po cele dneve in noči. Ali preverjeno kaj deluje proti slabosti ali pač samo čas.. ?

Vsem želim čim več + in dobre nosečnosti ❤️

Berem, da nas je kar nekaj, ki so ali bomo v kratkem zacele s postopkom.

Seveda pa ta mesec ni tako kot sem jaz vajena pri menstruaciji. Danes imam svezo kri ni pa se ulila, na vlozku je vidna in vsakic, ko grem na stranisce zraven stece se sveza kri. To se steje za prvi dan menstruacije kljub temu, da se ni ravno ulila? ?

Srecno vsem soborkam in drzim pesti za vse, da boste kmalu zagledale + ?

@wickedwix mene osebni G prepričuje, da naj poskusim še v Postojni, predvsem zato, ker imajo manj pacientk in se lahko bolj posvetijo vsaki posameznici. Zaenkrat sicer še vedno čutim, da je bila odločitev, da ne greva več v postopek zame prava, tako da dvomim, da se bom odločila ..

@hope30
, če imaš tudi običajno tak ciklus, da je prve dni M bolj šibka in gre za svežo kri potem se to šteje kot prvi dan cikla, če gre samo za izcedek pa ne.

Je katera trenutno v čakanju na prenos zamrznjencka? Na koliko dni hodite na uz pred prenosom?

Ja jaz sem v lj hodem. Bila sem v petek so mi rekel da pridem v torek se enkrat.

Tistim, ki je uspelo zanositi. Zanima me kakšno kakovost zarodka ste imele, ko vam je uspelo.

Vem, da ni pravila in lahko uspe tudi s slabšimi zarodki pa vseeno me zanima.

Jst sm mela zarodke 4AA…od 6 prenosov(5 postopkov) sta se prijela 2(oba sveza prenosa)…prvic na potrditvenem UZ ni bilo srcka,tadrugi zarodek je pa zdj star 26 dni?

Puncee pomoč..danes sem 7 dan cikla kratek protokol, v sredo imam prvi Uz, da se vidi rast foliklov.

Hodim v Lj: mi lahko ena napiše kako poteka postopek punkcije? Skrbi me da punkcija pade na vikend, ker glih ta vikend nimava varstva za otrok – zal res nimava nobene opcije ga ta vikend komu dat za 3 4 ure.nevem kako bova speljala če bo punkcija na vikend padla.

Ne bova imela druge kot malega vzeti s sabo..zato vas prosim ce mi lahko poveste kako poteka punkcija v Lj? Lahko mož odda seme, da sem jaz tacas malo z malim, potem pa itak grem jaz na punkcijo- sem sama ne? Dokler ne prideta potem po mene…upam, da nam uspe nekok to vse skupi no?

@zasanjana90x672 lani septembra je bilo tako, da sva zjutraj prišla oba skupaj tja, on je podpisal papirje, da dovoli prenos zarodka in potem je šel v službo, jaz sem pa ostala tam in počakala na punkcijo, ko je ob 12h končal službo je prišel pome.

Seme kakor vem tako naročijo, da se prinese od doma (midva sva imela postopek z zamrznjenimi), tako da za tistih par minut ko bosta oba na kliniki je tudi otrok lahko zraven, ne bo težav. Potem vas bosta pa že nekje zunaj počakala.

New Report

Close