OBMP – IVF 2024
@zasanjana90x672 sama sem imela 1x prav pod narkozo, drugic sedacijo-nekaj na pol, zdaj pa brez in bi se če bi bilo treba od zdaj naprej odločala za brez. Prej sem bila obakrat še po petih dneh na prenosu tako boga da sem komaj zlezla na mizo, pri zadnji punkciji pa jee sicer zabolelo nekajkrat po par sekund med samo punkcijo, po punkcijo pa nobenih bolečin. Je pa res da sem imela 10foliklov, verjetno je odvisno tudi na koga “naletiš” na punkciji ampak jaz bi se po zadnji izkušnji definitivno odločila samo za lokalno (ne vem pa če bi bilo prihodnjič tudi tako lahko kot je bilo zdaj)…
@zasanjana90x672 nisem imela sicer nikoli punkcije na živo, je pa sedacija dovolj, da ne boli, jaz sem imela dvakrat, prvič me je najbolj bolelo, ko so mi vstavili kanalček v roko, potem med punkcijo nič, po punkciji imela 3 dni občutek kot da imam vnetje mehurja. Drugič sem čutila injekcijo v nožnico, med opazovanjem sem rabila protibolečinsko v žilo, ne pa potem naslednje dni ni bolelo nič.
Jaz sem bila 1. postopek v Dravljah na punkciji “na zivo”, v Ljubljani pa zdaj ze na 3. punkciji, 2x sem imela splosno anastezijo, zdaj v 3. postopku v Lj pa analgo sedacijo (so mi rekli, da splosna ni na voljo). Jaz nisem videla razlike med splosno in analgo, vsakic me je cist zmanjkal in nisem nic cutila med punkcijo, sem se pa po analgo hitreje zbudila in ni mi bilo slabo. “Na zivo” pa ne grem vec, je bilo v Dravljah cist dovolj travmaticno in me nic ne mika sprobavat, ce je v Lj kaj boljse.
Mentos900, 20.05.2024 ob 14:37
Jaz sem bila 1. postopek v Dravljah na punkciji “na zivo”, v Ljubljani pa zdaj ze na 3. punkciji, 2x sem imela splosno anastezijo, zdaj v 3. postopku v Lj pa analgo sedacijo (so mi rekli, da splosna ni na voljo). Jaz nisem videla razlike med splosno in analgo, vsakic me je cist zmanjkal in nisem nic cutila med punkcijo, sem se pa po analgo hitreje zbudila in ni mi bilo slabo. “Na zivo” pa ne grem vec, je bilo v Dravljah cist dovolj travmaticno in me nic ne mika sprobavat, ce je v Lj kaj boljse.
Bila samo enkrat do sedaj na punkciji, v UKC LJ z analgosedacijo. Cele pol ure punkcije sem povsem prespala. Brez kakršne koli bolečine. Zbudila sem se popolnoma v petih minutah, brez kakršne koli slabosti. Potem počivala 2 uri na postelji pred odhodom domov. Tudi v bodoče bi se odločila isto, sploh ker imam precej foliklov. Cel postopek je že dovolj čustveno in fizično zahteven, da sta še dodatna bolečina in strah res nepotrebna.
Pozdravljene.
V ponedeljek 13.5. Sva imela iui
Stop inekcija je bila v soboto
Vceraj je bilo 9 dni po stop inekciji in 7 dan po iui clearblue je pokazal pozitivno.
Danes 10 dan po stop inekciji in 8 dan po iui en clearblue pokazal pozitivno drugi negativno.
Cisto sem zmedena malo še počakam in bom šla na krvnega.
Je katera že imela tako?
Želim čimveč pluskov.
@anchika112 stop injekcija lahko do 10 dni vpliva na rezultat (kaže lažno pozitivno, ker vsebuje HCG). Počakajte še par dni, pa ponovite test.
@Anonimno ja, meni se je vsakič po stimulaciji zbrkljal ciklus, enkrat nisem dobila M skoraj 2 meseca…
Anonimno 9118, 22.05.2024 ob 08:03
Evo, včeraj zvečer (na 2. obletnico poroke 🙂 dobila M, s katero sem se prijavila za prenos prvega pingvinčka :). Če jo dobiš zvečer ti kot prvi dan štejejo naslednji dan, ane?
Še katera, ki gre junija po zamrznjenčka?
JA, mislim da je tako, če dobiš zvecer je prvi dan naslednji dan.
Srečno z zamrzjenčkom!