Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

@justme396 wow ? smem vprašat koliko se jih je pa potem oplodilo?

Punce danes sem imela sprejem..povejte mi, ko greš dvignat injekcije ti tudi kakšen list napišejo? Da daš oseb.zdravniku za bolniško-to pa sem pozabila vprašat?

@zasanjana90x672 tam pri sestrah moraš vprašati za potrdilo pa ti ga dajo. Drugače same od sebe mislim, da ne, edino v tisto razpredelnico ti napišejo kdaj je prvi dan M pa kdaj prideš na prvi UZ.

Lahko pa zdravila prevzame tudi partner, ampak mora imeti s seboj potrdilo, ki so vam ga dali na sprejemu.

živjo, je katera po prenosu trenutno? Jaz sem četrti dan. Imate kakšne znake? 😉

Živjo!

Saj vem, da je bilo verjetno že večkrat napisano, pa vseeno: sem po uspešni nosečnosti z OBMP. Želim ponovno zanositi, zato bi spet šla po zamrznjenčka. Prej se moram verjetno naročiti h ginekologu, ki me je obravnaval zaradi neplodnosti? A se naročim na pregled ali samo na telefonski posvet?

Najlepša hvala za odgovor

Lp

@Novinka_149 oplojenih celic je bilo 17, res veliko..

Odgovor na objavo uporabnika
Ivy705, 16.05.2024 ob 14:19

Živjo!

Saj vem, da je bilo verjetno že večkrat napisano, pa vseeno: sem po uspešni nosečnosti z OBMP. Želim ponovno zanositi, zato bi spet šla po zamrznjenčka. Prej se moram verjetno naročiti h ginekologu, ki me je obravnaval zaradi neplodnosti? A se naročim na pregled ali samo na telefonski posvet?

Najlepša hvala za odgovor

Lp

Mislim, da moraš itak prej od svojega ginekologa dobiti novo napotnico, v kolikor je stara potekla, da se prijaviš v postopek. Potem pa imaš pregled pri svojem v Leonišču. Naj me katera popravi ce ni tako 

Justme396, 16.05.2024 ob 20:29

@Novinka_149 oplojenih celic je bilo 17, res veliko..

WAuu 17 oplojenih celic! Bravo!!!

Včeraj sem imela prenos (3 dan). Kakovost zarodka je 6AA (rekli so, da je to dobro).

V tuji literaturi zarodek star 3 dni ocenjujejo drugače.

Ali katere ve kako dobra kakovost je to?

Jaz sem danes 4 dan po prenosu, prenos sem imela na 5 dan. Za enkrat pa se mi zdi da nimam nobenih posebnih znakov… Sploh nevem kaj naj si mislim… Ampak upajmo na najboljse. Imate vi kaksne znake?

Jst sm danes 7 dan, pa imam že vse dneve eno spikanje po jajčnik, nekoliko bolečine v križu… Nekoliko še upam, na  pozitiven izid. Sm pa tudi jst imela prenos 3 dan zarodka – 6AA. So mi rekli, da je srednja kakovost, da je ok.

Vidim, da vas je veliko, ki ste nekaj dni po prenosu! Javite se, drzim pesti za same +++++ ??? vstavijo vedno 1 zarodek?

@zasanjana90x672

Meni so vedno vstavili 2 zarodka (2, 3, 4 postopek), ker se je vedno oplodilo zelo malo in sta me ma prenosu čakala samo dva zarodka in so sami predlagali, da vstavijo oba (verjetno zaradi kvalitete, ker verjetno ne bi bili za zamrzniti).

Meni so zdaj v petem prenosu vstavili dva, prej po enega, prej se nobeden ni vgnezdil, zdaj pa imam plusek na testu ? v ponedeljek krvni, potem pa upam da čakamo uz da vidimo če se je prijel eden ali oba…

1nadja, 17.05.2024 ob 15:28

Meni so zdaj v petem prenosu vstavili dva, prej po enega, prej se nobeden ni vgnezdil, zdaj pa imam plusek na testu ? v ponedeljek krvni, potem pa upam da čakamo uz da vidimo če se je prijel eden ali oba…

ČEstitke!! Meni se je po prenosu 2 prijel eden! Drzim pesti, da bosta 2 srcka ?

Pozdravljene,

sprejem imam drug teden, kjer mi bodo razložili glede injekcij. Ker imam ob naslednjem menstrualnem ciklusu veliko dela v službi, me zanima, ali je že katera začela z injekcijami ob drugem m. ciklusu?

*missy*155, 17.05.2024 ob 23:59

Pozdravljene,

sprejem imam drug teden, kjer mi bodo razložili glede injekcij. Ker imam ob naslednjem menstrualnem ciklusu veliko dela v službi, me zanima, ali je že katera začela z injekcijami ob drugem m. ciklusu?

Mislim, da če ne boste začeli sedaj boste padli v dopuste in boste na vrsti lahko po 15.8.

@zasanjana90x672 najlepša hvala ?

Joj, je morda že kdaj katera izgubila tisto kuverto s katero se pride na krvni test? Jutri zjutraj ga imam in je ni nikjer ? potrebujem s sabo še kaj razen kartice zdravstvenega zavarovanja (do krvnega do zdaj nikoli nisem prišla, tako da tukaj sem pa novinka 😉

@1nadja jaz sem prišla na krvnega pa so mi v sprejemni sobi rekli samo da naj dam zdravstveno kartico in povedala sem, da sem naročena za krvni test. Niso nič rabili papirja, imajo pa itak vse v računalniku zato je tut potrebna samo kartica.

Držim pesti za pozitiven izzid ?

New Report

Close