OBMP – IVF 2024
Živjo!
Saj vem, da je bilo verjetno že večkrat napisano, pa vseeno: sem po uspešni nosečnosti z OBMP. Želim ponovno zanositi, zato bi spet šla po zamrznjenčka. Prej se moram verjetno naročiti h ginekologu, ki me je obravnaval zaradi neplodnosti? A se naročim na pregled ali samo na telefonski posvet?
Najlepša hvala za odgovor
Lp
Ivy705, 16.05.2024 ob 14:19
Živjo!
Saj vem, da je bilo verjetno že večkrat napisano, pa vseeno: sem po uspešni nosečnosti z OBMP. Želim ponovno zanositi, zato bi spet šla po zamrznjenčka. Prej se moram verjetno naročiti h ginekologu, ki me je obravnaval zaradi neplodnosti? A se naročim na pregled ali samo na telefonski posvet?
Najlepša hvala za odgovor
Lp
Mislim, da moraš itak prej od svojega ginekologa dobiti novo napotnico, v kolikor je stara potekla, da se prijaviš v postopek. Potem pa imaš pregled pri svojem v Leonišču. Naj me katera popravi ce ni tako
1nadja, 17.05.2024 ob 15:28
Meni so zdaj v petem prenosu vstavili dva, prej po enega, prej se nobeden ni vgnezdil, zdaj pa imam plusek na testu ? v ponedeljek krvni, potem pa upam da čakamo uz da vidimo če se je prijel eden ali oba…
ČEstitke!! Meni se je po prenosu 2 prijel eden! Drzim pesti, da bosta 2 srcka ?
*missy*155, 17.05.2024 ob 23:59
Pozdravljene,
sprejem imam drug teden, kjer mi bodo razložili glede injekcij. Ker imam ob naslednjem menstrualnem ciklusu veliko dela v službi, me zanima, ali je že katera začela z injekcijami ob drugem m. ciklusu?
Mislim, da če ne boste začeli sedaj boste padli v dopuste in boste na vrsti lahko po 15.8.
@1nadja jaz sem prišla na krvnega pa so mi v sprejemni sobi rekli samo da naj dam zdravstveno kartico in povedala sem, da sem naročena za krvni test. Niso nič rabili papirja, imajo pa itak vse v računalniku zato je tut potrebna samo kartica.
Držim pesti za pozitiven izzid ?