Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

@Enka1 hvala! Ne v drugi postopek greva, ampak so nama propadli, ker je sedaj že 2 leti mimo. Torej če prav razumem: drugi teden bi naj dobila menstruacijo s to se prijavim.

Z naslednjo v maju zaćnem pa s terapijo in takrat moram imeti na sprejemu izvide SPB?

Hvala za pomoč..kaj bi brez tega foruma?

@vprašanje739 drzim pesti, da še ni vse izgubljeno! Javi!

Zasanjana, edino napotnica more bit aktivirana v roku 14 al 21 dni, ne vem kdaj sta imela posvet, da vama ne propade. Ce ne pa ja, z zacetkom menstruacije posljes mail, da bi se prijavila in dobis datum zraven pa vse info kaj moras s sabo takrat imet. Meni je ze v mailu s terminom napisala, da za SPB naj greva dat kri 1 teden prej.

Odgovor na objavo uporabnika
Enka1, 16.04.2024 ob 22:08

Upanje…, 16.04.2024 ob 21:07

Enka1, 15.04.2024 ob 15:28

Upanje.. jaz sem zjutraj prisla na oddelek, okrog 13h sem imela poseg. Po posegu so mi rekli, da grem po vecerji lahko domov, ampak sem potem sla prej. Ob 6h mislim, da sem sla ze. Sem malo sitnarila pa so me bile site ?

Naceloma naj bi se slo zvečer domov?

Ja, po vecerji enkrat. Preden sem odsla je prisla v sobo nova punca, ona je dobila vecerjo, jaz sem pocasi sla. Verjetno okrog 19h bi me odpustili.

Hvala za odgovor.

Koliko dni bolniske pa predpisejo po posegu?

@zasanjana z napotnico od zdravnika tvojega moža prijaviš v leonisce na pregled semena, spletni obrazec enako kot si zase, le izbereš vzorec semena al neki takega tam piše pod možnostmi.

Pozdravljene,

13. 5. imam posvet pri ginekologinji za 2. IVF, in sicer v Lj. Mislite, da bom prišla na vrsto še pred poletnim “zaprtjem”, ali bom morala počakati na september?

@Snežinka105 hvala! Meni so potem rekli, da naj kar en dan prideva tja v Leonišče, pa ima mož samo posvet, da si tudi oni zabelžijo napotnico. Pa ta isti dan sva misla it dat kar kri za SPB -velja 3 mesece, upam, pa da z majem zacneva s terapijo

@fruty9
hmm jaz sem imela enkrat prenos zamrzjencka v avgustu. 1 mesec se mi zdi da ne delajo..nevem a je to julij potem

Upanje…, 17.04.2024 ob 08:10

Hvala za odgovor.

Koliko dni bolniske pa predpisejo po posegu?

Zdi se mi da naceloma 3, meni je zdravnica tam rekla, da glede na moje delo mi bodo dali 5 dni, naj recem po posegu, ko bom govorila z dr. Samo sem bila vsa zadeta se in sem pozabila rect pa so mi na odpustnico napisali samo 3 dni.

@Novinka_149 lepo je slisat lepe novice. Katere dodatke pa je jemal?

@Minini977 oni ne morjo vedet kdaj se je zarodek vgnezdil in je nastopila nosecnost. Zato naj te ne skrbi. Pocakaj mirno na odvzem krvi. Je bilo veliko primerov da so imele prenizke vrdnosti pa je potem se izkazalo za vredu. Kot tudi obratno da je vrednost padala. Tako da kaj bo v tvojem primeru ti zal nemore nihce napovedat. Zelim ti vse dobro in upam da bos ti med tistimi, kjer so vrednosti rastle.

@hopepb

Kako kaže po prenosu?

@Minini977 držim pesti zate ???

@Fruty9
nevem kako je letos, a sama sem imela lani datum ravno nekje okoli tvojega in sem bila zelo hitro na vrsti – pred dopusti (le postopek je bil dooooooolg;)

Jaz pa sem po dveh dolgih pricela s kratkim postopkom. Me lahko katera spomni kdaj bi bilo najbolje preveriti progesteron, saj se mi je do zdaj v 4 prenosih menstruacija pojavila tocno na minuto, kljub dodajanju in pocasi sumim, da s progesteronom nekaj ni v redu, glede na to da mi niti menstruacije ne zadrži….

Danes je 10.dan po prenosu, vse do včeraj sem imela boleče prsi, danes nič več… M se zaenkrat ni… včeraj nisem vec zdržala in naredila test… Seveda je pokazal čist rahlo drugo črtico, ampak to nič ne pove, lahko je lažno pozitiven… Odštevam dneve do krvnega do ponedeljka…

Včeraj dobila tudi pošto, 0 zamrznjenčkov ?

Pozdravljene.

V kolikor je mogoce katera med vami samoplačnica in bi potrebovala Gonal F, me lahko kontaktira, ker mi je ostala ena cela škatla, original zaprta in hranjena v hladilniku. Prodam po znižani ceni.

Lp in srečno vsem☺️

@Minini977 Midve sva približno na istem. Tudi jaz sem  imela danes beto na meji pozitivnega (jaz sicer malo manj: 25) . Jaz sem žal prepričana, da je šlo pri meni za zgodnji splav – ker sem imela že v soboto kar močno drugo črtico, ki pa v torek potem skoraj ni bila več vidna…

Krvavitve še nimam. Svetovano mi je bilo, da prekinem z zdravili in pridem naslednji teden ponovno na beta test 🙁

@hojhoj profertil je jemal ?

Tiste, ki ste v Lj kakšne imate kaj izkušnje z dr. Tanja Burnik Papler? Predvsem me zanima glede punkcij in prenosov.

Pa še informacija za tiste, ki vas zanima kdo izvaja postopke v Postojni – trenutno so to dr. Tanja Burnik Papler ter Eda Bokal Vrtačnik iz Ljubljane ter dr. Matic Gornik iz Postojne.

@Novinka714 jst sm mela Burnik Papler. Hum. Men je bla načeloma ok… vse mi je ok zrihtala, nič slabega, edino včasih se mi zdi tko mal “hladna” ?

@Minini977 kaj je bilo danes na testu? Dobre novice?

Je še katera tik pred krvnim? Danes je moj 11. dan po ETZ.

Ste kaj spremenile prehrano od punkcije, prenosa, pluska …? ?

Zdravo punce!

Danes je 10. dan po prenosu zamrznjenčka. Ravnokar sem naredila test- druga črtica je tako zelo blaga, da je sprva za niti videla nisem sprve, jo je potem mož …zanima me tiste, ki ste delale tako zgodaj, katere teste ste uporabile?

Srečni vsem! ?

New Report

Close