OBMP – IVF 2024
zasanjana90x672, 13.04.2024 ob 20:11
Planika584 in Enka1 pa na podlagi česa vama je dal bolniško osebni zdravnik? Sta na dan pregleda rekle za neko potrdilo ali potem dale izvid? Nevem kako si naj zdaj uredim to, da ne dajem dopusta, pozabila sem pa rečt..?
Če nimaš nekega izvida oz. sporočila na mailu, kjer je naveden datum naslednjega obiska, tam rečeš za potrdilo, da si imela npr. uz …
Izvid, ki sem ga poslala, ko sem ga dobila na dom, enkrat sem imela samo mail/sms z datumom in uro.. nikoli ni komplicirala. Veckrat sem mogla tudi poklicat, da so mi ustimali bolnisko in je zravn ko me je imela na telefonu gledala kar sem poslala pa je ni nic motilo. Se ko sva govorili za histeroskopijo je rekla naj posljem odpustno pismo za bolnisko.
Punce….pomoč! Kako narocim moža, dobil je napotnico od osebnega zdravnika pregled ob neplodnosti-par–> isto preko spletnega naročanja Leonišča? Kaj pa se potem da z njega kot vrsta pregleda?
+
V petek sem imela pregled, posvet–> to vedno dobiš izvid? Danes ga še ni v ZVem..a dolgo čakaš mlna izvid? Da vsaj nekaj posljem oseb.zdravniku za bolnisko. Hvala vam!
@zasanjana90x672 moj je šel z napotnico od osebnega zdravnika v leonišče na ginekološko kliniko, v prvem nadstropju je sprejemna pisarna. tam so mu potem rekli, da počaka pred eno od ambulant in v roku 10 minut so mu prinesli napotnico za pregled krvi za spolno prenosljive bolezni. ni imel pa nič posveta ali kaj drugega. je pa to najin drugi postopek, tako da je imel napotnico za drugi pregled ob neplodnosti se mi zdi.
@enkratmogoce2305 hvalaaa ??
Okej potem ni treba ni za njega preko spleta, hvala za pomoč! Je pa to tudi najin 2.postopek. kako dalec sta?
@zasanjana, jaz sem nazadnje čakala 2 tedna na izvid v ezvem in še 2, da je prišel po pošti.
Ali katera ve, kako je kaj s konzilijem v Ljubljani sedaj, ko stavkajo, poteka normalno?
Pozdravljene,
moj FET očitno ni deloval. Imela sem sicer vse nosečniške znake (bolečine v križu, krči itd.) in sem naredila test v soboto 10 dni po FET in pokazal je drugo črtico (sicer ne zelo močno). Sem se res razveselila, potem pa ponovim test danes (13 dni po FET) in je črtica res zelo zelo šibka, precej šibkejša kot v petek. Te dve črtice mi je pokazal ClearBlue zgodnji test, med tem ko BabyCheck ni pokazal nič. Verjetno je šlo za zgodnji splav?
Sem precej žalostna, pingvinčkov nimam več. Verjetno do poletja ne pridem več v postopek?
Punce, danes sem imela krvni test. Beta je 33, so rekli da se nekaj dogaja, a da ne vedo kaj, ne izgleda pa najbolje. V tem času naj bi bila že vsaj 120. V petek še enkrat dam kri in bomo videli.
ClearBlue mi je sicer v nedeljo pokazal plus, zadnje dni me pošteno bolijo prsi in imam blage krče. Je katera kdaj imela podobno izkušnjo? Je res vse izgubljeno?
Enka1, 15.04.2024 ob 15:28
Upanje.. jaz sem zjutraj prisla na oddelek, okrog 13h sem imela poseg. Po posegu so mi rekli, da grem po vecerji lahko domov, ampak sem potem sla prej. Ob 6h mislim, da sem sla ze. Sem malo sitnarila pa so me bile site ?
Naceloma naj bi se slo zvečer domov?