OBMP – IVF 2024
@hopepb kako je bilo na prenosu? 🙂
@hopepb srečno!!! Javi
Anonimno 1213, 09.04.2024 ob 17:08
Živjo,
ali mi lahko nekdo pojasni oz. nalepi povezavo do elektronske prijave na telefonski posvet za novo napotnico za prenos v LJ. Iščem, pa ne najdem:)
Hvala.
Anonimno 7331 v Lj je ta posvet vedno pred svežim prenosom. Na njem so embriolog, G ki potem izvede prenos pa še ena oseba, samo se ne spomnim kakšno funkcijo ima. Povejo ti koliko celic so pridobili, koliko se jih je oplodilo, koliko jih je preživelo do 5 dne ter kakšna je kvaliteta (meni so rekli samo odločna).
Hej!
Danes – 8 dan po prenosu zamrznjenčka (drugi postopek, prvi žal neuspešen, menstruacija točna). Včeraj – 7 dan po prenosu zamrznjenčka sem iz radovednosti (ker me že 3 dni konstantno močno bolijo dojke, ponavadi me pred menstruacijo nikoli ne bolijo) naredila test. Rahla druga črtica. Danes zjutraj ponovila test, isto prisotna rahla druga črtica. Kasneje dopoldan grem na wc, rjavo rdeč izcedek, zdaj samo še svetlo rjav, pomešan z ‘grudicami’ ne znam drugače opisati.. Mislite da sem čisto out kjub rahlo pozitivnim testom? 🙁
Menstruacijo bi načeloma morala dobiti 12.4..
Hvala za odgovore, če je bila katera v podobni situaciji in srečno vsem ?
Anonimno7331 jaz nevem nocem pametovat, sem prvič v tem postopku. In mi tudi ni vse čist jasno…
Mogoče pa jih je toliko… ?
Meni so na dan prenosa v ponedeljek rekli, da ostala 2 ko sta se ok, ampak počasnejša, se bodo spremljali kaj se bo dogajalo in mi javijo, do danes se mi niso javili nic, predvidevam, da nista prezivela…
Tako, da če tokrat z tem enim in edinim, ki so mi ga prenesli ne uspe, spet vse znova in znova… ?