Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

Odgovor na objavo uporabnika
zasanjana90x672, 08.04.2024 ob 09:06

V primeru hiperstimulacije se počaka 2 meseca na prenos zamrzjencka?

Moj primer – hiperstimulacija začetek septembra, prenos zamrznjenčka začetek novembra. Torej z drugo menstruacijo po hiperstimulaciji sem se že prijavila za prenos.

@hopepb kako je bilo na prenosu? 🙂

Od 9 celic, je bilo 6 zarodkov, ostali so le 3…Prenesli so mi le enega… Ostala 2 sta bolj počasnejša in bodo videli kaj se bo dogajalo naprej… Me obvestijo… Zdaj samo še držim pesti naslednjih 14 dni ?

Upam, da je ta eden pravi ?.

Ali je katera šla na posvet, kjer ti povejo število zamrznjenčkov? Kdo je na tem posvetu? Kaj izveš?

hopepb, 08.04.2024 ob 20:09

Od 9 celic, je bilo 6 zarodkov, ostali so le 3…Prenesli so mi le enega… Ostala 2 sta bolj počasnejša in bodo videli kaj se bo dogajalo naprej… Me obvestijo… Zdaj samo še držim pesti naslednjih 14 dni ?

Srečno! ?

@hopepb srečno!!! Javi

hej,danes sem zacela z tabletkami Femara (5.-9.dne mens.cikla, 2×1 na dan) v ponedeljek imam prvi UZ, zanima me v koliksnem casu po prvem UZ ste imele prenos ??

Živjo,

ali mi lahko nekdo pojasni oz. nalepi povezavo do elektronske prijave na telefonski posvet za novo napotnico za prenos v LJ. Iščem, pa ne najdem:)

Hvala.

Anonimno 1213, 09.04.2024 ob 17:08

Živjo,

ali mi lahko nekdo pojasni oz. nalepi povezavo do elektronske prijave na telefonski posvet za novo napotnico za prenos v LJ. Iščem, pa ne najdem:)

Hvala.

Rezervacija termina obiska UKCLJ

Hvala, srečno vsem ? mamo to!!

Sva se z partnerjem odločila, da ne bova delala testov prej doma, ampak pocakama do krvnega… Upam da zdržim…

Kateri dan po prenosu ste delale test, in da je bil pozitiven?

Hvala

7. dan je bila rahlo vidna črtica, 10. dan pa močna ? težko je zdržat smo kar firbčne babe ?

Anonimno 7331 v Lj je ta posvet vedno pred svežim prenosom. Na njem so embriolog, G ki potem izvede prenos pa še ena oseba, samo se ne spomnim kakšno funkcijo ima. Povejo ti koliko celic so pridobili, koliko se jih je oplodilo, koliko jih je preživelo do 5 dne ter kakšna je kvaliteta (meni so rekli samo odločna).

Kdaj ste zakrvavele po punkciji? Jaz danes, 5. dan. Koliko časa traja? Je lahko kaj narobe, če grem na lažji sprehod?

Hej!

Danes – 8 dan po prenosu zamrznjenčka (drugi postopek, prvi žal neuspešen, menstruacija točna). Včeraj – 7 dan po prenosu zamrznjenčka sem iz radovednosti (ker me že 3 dni konstantno močno bolijo dojke, ponavadi me pred menstruacijo nikoli ne bolijo) naredila test. Rahla druga črtica. Danes zjutraj ponovila test, isto prisotna rahla druga črtica. Kasneje dopoldan grem na wc, rjavo rdeč izcedek, zdaj samo še svetlo rjav, pomešan z ‘grudicami’ ne znam drugače opisati.. Mislite da sem čisto out kjub rahlo pozitivnim testom? 🙁

Menstruacijo bi načeloma morala dobiti 12.4..

Hvala za odgovore, če je bila katera v podobni situaciji in srečno vsem ?

Danes dobila izvid v Zvem – 13 oplojenih celic ?.

Suuuper ?

Ampak oplojene celice ni isto kot zamrznjeni zarodki ane? Čeprav je čudno naključje, da sem odpustno pismo dobila ravno peti dan, ko se jih zamrzuje…

Jagoda, sem držala pesti in mislila na tebe včeraj, upam na najboljše???

Anonimno7331 jaz nevem nocem pametovat, sem prvič v tem postopku. In mi tudi ni vse čist jasno…

Mogoče pa jih je toliko… ?

Meni so na dan prenosa v ponedeljek rekli, da ostala 2 ko sta se ok, ampak počasnejša, se bodo spremljali kaj se bo dogajalo in mi javijo, do danes se mi niso javili nic, predvidevam, da nista prezivela…

Tako, da če tokrat z tem enim in edinim, ki so mi ga prenesli ne uspe, spet vse znova in znova… ?

Jaz sem jih na dan prenosa imela 6, dva vstavili. Ostale štiri pustili do 6. dne, ko se je razvijal samo še en in tega so zamrznili.

Kdaj po ETZ (6-dnevni z.) se začnejo kazati kakršni koli znaki; pozitivni ali negativni?

New Report

Close