OBMP – IVF 2024
@Planika584
Ne vem veliko o drugih postopkih( pripravah) na prenos zamrznjenčka.
Meni so vse delali v naravnem ciklusu. Tako, da sem po opravljanem UZ potem doma opravljala ovulacijske teste. Te teste sem poslala kliniki, kjer so izračunali točen datum ovulacije. Prenos 5 dni starega pingvinčka sem potem imela 5. dan po ovulaciji.
Za več informacij upam, da se odzovejo še ostale sotrpinke.
Jaz pa prvič uspešno pregurala do krvnega testa. Jutri ga imam. Držim velike fige, da bo res pozitiven in potem tudi UZ. ?
Tudi sama moram povedati, da imam občasno krče podobne menstualnim. Ampak urinski test je danes še enkrat prepričljivo pokazal +.
Sem kar malo nervozna, koliko bo jutri beta.
Tiste, ki se že opravile krvne teste in je bil pozitiven, kdaj ste potem imele potrditveni UZ? Koliko sem prebrala tukaj, se UZ opravi pri svojem ginekologu. Zdravim se v MB.
Hvala za info in vsem vse dobro! ?
Jaz sem včeraj imela roza izcedek (kljub predhodno poz. testu) in lahko tudi da se mi bo začela M. Jutri imam krvnega, grem vseeno, da vidim. ?
Drugače pa izcedka danes več ni in malo tudi upam, da sem si sama kaj s tem nerodnim Crinone gelom čohnila sluznico ?? Ker je prvo bila roza sled ob brisanju, nato pa polno teh rjavkastih grudic ???
Pa dobrih 8 ur sem bila na nogah in zdaj res ne vem ali je to posledica prihajajoce M in je šlo vse naprej, ali samo nedolžen izcedek. Upam na najboljše.
Vsem ostalim pa tudi vso srečo na krvnem in še dalje!
Zdravo,
Midva imava ze 10 mesecov dolgo pot – moska neplodnost(azoospermija). Na najino veliko sreco so pri biopsiji testisov dobili 6 ampul! Sva oba jokala od srece!
Sedaj so bili v zacetku marca oddani papirji na konzilij( v Lj).
Ali mogoce je katera izvedla oziroma ima informacijo, kdaj bo naslednji konzilij v Lj? ?
Drzim pesti, da vse cim hitreje zagledate plusek ??
Zdravo!
Jaz imam še enega pingvinčka, po katerega se odpravljam v tem ciklu. Zanima me kot je zgoraj že spraševala “Upanje…”, kako pogosto se potem v Ljubljani hodi na UZ (včasih je bilo na dva dni). Je še vedno ob 7.30? Samo toliko, da se lahko zoorganiziramo.
@Spela689, midva imava enako diagnozo. Ne vem sicer kaj je pri vama razlog azospermije, ampak tudi moj je bil na biopsiji, enako smo dobili 6 ampul in imava že dva otročka. Pošiljam malo optimizma 😉
@sia* men ni noben nic tezil sem mela kar ista oblacila sam spodnjice sem si slekla, pa noben to ne preverja… sem bila tam na 2 punkciji in ene 7 transferjev.
@sia* izcedek en dan nic ne pomeni… tako da ne sekiraj se. Bos itak izvedela kmalu na testu 🙂
Lili76 super za tako dobre novice, čestitke, in fajn je slišat spodbudne zgodbe! ?
Kako pa je šlo vama, lucky84 in sia*?
Moji krči so se stopnjevali v tipične nevzdržne menstrualne in včeraj proti večeru se je pojavila krvavitev (ki se nadaljuje tudi danes, torej menstruacija).
Je pa zanimivo, da sta bila včeraj in danes urinska testa nosečnosti rahlo pozitivna. Vem za vpliv stop injekcije, vendar glede na prebiranje člankov in razpolovne čase HCG, ne bi smelo bit več od tega. Tako da hopefully vsaj dobra novica, da se mi zarodek lahko vgnezdi (biokemična), ker to je bil moj prvi (čeprav rahel) +.
Lanog, 20.03.2024 ob 09:26
Lili76 super za tako dobre novice, čestitke, in fajn je slišat spodbudne zgodbe! ?
Kako pa je šlo vama, lucky84 in sia*?
Moji krči so se stopnjevali v tipične nevzdržne menstrualne in včeraj proti večeru se je pojavila krvavitev (ki se nadaljuje tudi danes, torej menstruacija).
Je pa zanimivo, da sta bila včeraj in danes urinska testa nosečnosti rahlo pozitivna. Vem za vpliv stop injekcije, vendar glede na prebiranje člankov in razpolovne čase HCG, ne bi smelo bit več od tega. Tako da hopefully vsaj dobra novica, da se mi zarodek lahko vgnezdi (biokemična), ker to je bil moj prvi (čeprav rahel) +.
Tudi jaz sem po dveh pozitivnih testih imela še enega negativnega, roza izcedek je tudi spet prisoten … izvid krvnega testa pa bi moral biti danes. Verjetno bo negativen. Tako da najbrz tudi pri meni gre za biokemicno nosecnost.
Upajmo, da bo naslednjic rezultat boljsi. ?
Punce, hvala sem za nasvete glede halje, spalne srajce itd… za LJ lahko povem, če katero v bodoče zanima, dobiš srajčko tam, halja mi je prišla pa prav, da me je malo grela, ko so me zdelali živci v čakalnici ?
Je pa punkcija mimo, mislim da kar uspešna? So mi pa že vnaprej povedali da zaradi suma na hiperco ne bo svežega prenosa. Sestra mi je povedala, da info o zamrznjenčkih dobim po pošti, a je mogoče še katera imela tako situacijo, mogoče veste, v primeru, da se jih nič ne oplodi in razvija vseeno kličejo?
@Lili76,
iskrene cestitke! Je potrditveni uz 14 dni po krvnem? In pregled pri svojem G cez 14 dni od prvega potrditvenega UZ? Ste bili v LJ?
Nujno rabim te info, ker se moram nekaj organizirat (potovanje).
Pozdravljene!
Pri meni včeraj bil pozitiven krvni test- beta v normalnih vrednostih glede na trajanje nosečnosti. ?
Ves čas občasno čutim krčevite bolečine v spodnjem predelu trebuha. Kolegice mi pravijo, da je to normalno pri nosečnosti. Prsi občutljive samo na dotik. Moram povedati, da sem kdaj že imela bolj boleče in napete, pa nisem bila noseča. Tako, da zgleda, da je vsaka nosečnost posebna/ drugačna.
UZ imam pri svoji ginekologinji komaj čez 3 tedne- bom že v 8 tednu nosečnosti. Upam, da bo vse vredu. ?
Sia* Si bila na krvnem?
Bo drugič uspelo. Nama je uspelo zdaj v 4 prenosu. Pozitivno naprej! ?
Lili76 Čestitke! Vse dobro v bodoče!
Lanog Hvala za pozitivne misli! ?
Srečno vsem! ??