OBMP – IVF 2024
Rumenka1, 07.03.2024 ob 18:13
fruty9, 02.03.2024 ob 14:28
Pozdravljene,
dolgo nisem nič pisala na forum, redno pa spremljam vaše objave in sem vesela vseh pluskov ?.
Meni pa se dnevi do posveta pri ginekologinji tako vlečejo, hkrati pa me skrbi, ali bodo ti pregledi zaradi stavke sploh potekali?
Jaz bi morala imeti prvi pregled okoli 20. februarja in so mi dan pred pregledom skenslali zaradi stavke. Sedaj sem dobila nov datum v začetku aprila ampak ne bom verjela dokler ga ne opravim. Je pa moj npr. vmes lahko opravil vse, tudi pregled pri andrologu ki ga je imel ta teden. Verjetno odvisno od zdravnika do zdravnika.
KJe pa? V lj?jaz cakam na termin za prvi pregled..me je kar groza kdsj bo to
zasanjana90x672, 11.03.2024 ob 14:03
KJe pa? V lj?jaz cakam na termin za prvi pregled..me je kar groza kdsj bo to
V LJ ja, jaz imam dr. Požlep.
Jaz sem termin za prvi posvet dobila čez nekje štiri mesece ampak če bo tko šlo naprej bom čakala pol leta ali pa še več na prvi pregled. Ah ja saj po drugi strani sem pa že kar navajena tega čakanja?.
Sporoči kdaj dobiš termin?
@fruty9 danes sem prejema, da me bodo poklicali dne 20.3 ob 12h l. Naj imam pri sebi izvide od prejšnega postopka. Sem pa v sporočilo za telefonski razgovor napisala, da se želim prijaviti za 2. Postopek. Bodo potem itak oni pol tole že uredili. Niti na obrazcu kjer naj bi se prijavila ni bilo druge možnosti. Potem pa gre verjetno enako kot pri prvem, okoli 20. Dne imaš sprejem in, če si v kratkem protokolu pa greš 2. Dan po zdravila ?. No upam, da ne komplicirajo preveč.
Čimveč +++ vam želim
Enka1, 10.03.2024 ob 09:09
@gyll v lj gres v sprejemno, da dobis nalepke, se zglasis pri sestrah kjer si prevzemala inekcije in ti one vzamejo kri v sosednjem prostoru. Potem gres svojo pot in cakas 13h uro, takrat poklices za rezultate na tel. st., ki jo imas na kuverti.
To pomeni da načeloma lahko potem gres delat in ne prides več nazaj na oddelek. Izves vse po telefonu? hvala.
Sonček715, 10.03.2024 ob 20:23
Mogoče katera je doživelo isto? Sem dobila datum za transfer 8.3 in so me rekli da niso preživeli odmrzovanje.
Sem imela 3 zamrznjenih zarodkov
To me je 2 postopek
1 postopke 7 zarodkov ( Ni uspelo )
2postopke 4 zarodkov ( 1 transfer po puncija ) in me je ostalo 3 . V petek 8.3 so mi rekli da noben ni je preživel odmrzovanje
Akupunktura Akugin (Marija Ocvirk) v Zrečah.
- Lp punce a katera ve v cetrtak imam prenos ? prvic put punkciju sem imela v januaru in nisam imela svezeg prenosa za radim hipera in na posvetu sem bila ampak mi nikol nije povedao koliko mogu ih vrnut nazaj a to uprasaju na dan prijema ili imam 9 slamkica za uporabit imam 37 leta ih bi da mi vrnu dve a to bo moguce al pa ne
@Dina718 načeloma se je to treba prej dogovoriti, jaz sem se na razgovoru z zdravnico, ko je izdala napotnico in sem potem na sprejemu povedala, pa so mi najprej rekli na dan prenosa, da ne bo ško, ker imam posebej zamrznjenega vsakega ?, potem so pa videli, da piše, da lahko. Žal se potem drugi ni odtalil, tako da so prenesli samo enega, ki se ni obdržal ..
zasanjana90x672, 12.03.2024 ob 08:31
JOj ? torej v bistvu cakate na prvi pregled 6 mesecev skoraj..groznooo ?
Jaz sem se včeraj prijavila v LJ, k dr. Drobnicu, sem ga imela tudi pri 1.postopku.
Super..bom potem verjetno tako sele na vrsti nekje septembra.
Nevem meni ni to več normalno no..?
zgoraj sporocilo namenjeno @fruty9
?
@Upanje… a za prenos zamrznjencka? Men se zdi, da narocajo okrog 12. dne.
@sia*
@Misika99661
Kako se počutita, punci? Počasi se pribižujemo dnevu za krvnega.. Upam, da nam tokrat uspe.
Naj vama hitro mine čas in javita kaj kako sta in kako se držita.
Ostalim pa tudi vse dobro v postopkih.
?
Enka1, 12.03.2024 ob 16:40
@Upanje… a za prenos zamrznjencka? Men se zdi, da narocajo okrog 12. dne.
Ja, za prenos zamrznjencka…