Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

@gyll jaz sem vedno imela spodaj v odpustnem pismu datum in uro za krvni, pa še telefonsko številko na katero se pokliče za rezultat. Govorim za Lj. Če ti nič ne piše preveri na kliniki, načeloma je krvni 15 dan po prenosu (prenos je dan 0), začnejo ob 7:30.

Hvala obema za odgovor. Nic ne pise, samo, da naj pridem 15.dan. Kam pa je potrebno sploh iti?
Jooj, cist zgubljena?

V Lj greste v ta hodnik kjer so bile punkcija in prenos, prva vrata desno najprej, se prijavite in vam dajo nalepke, potem greste pa do sester (tretja vrata desno), pa vam povejo kje počakate.

Odgovor na objavo uporabnika
gyll, 09.03.2024 ob 10:34

Hvala obema za odgovor. Nic ne pise, samo, da naj pridem 15.dan. Kam pa je potrebno sploh iti?
Jooj, cist zgubljena?

Običajno dajo v Lj kuverto kjer piše ura in datum krvnega testa in številka kamor pokličeš če pride menstruacija. A tega niste dobili?

Mommytobe, 09.03.2024 ob 11:14

Običajno dajo v Lj kuverto kjer piše ura in datum krvnega testa in številka kamor pokličeš če pride menstruacija. A tega niste dobili?

Se to, jaz sem imela 1.3. Prenos, morala bi priti na krvnega 16.3. v soboto ampak so mi dali potem datum 18.3. zato sklepam da morate vi iti v ponedeljek. Ampak običajno oni določijo uro že vnaprej..poglejte na dokumentacijo če kje piše drugače pa danes poklicite gor. Srečno! ???

@Sončnica36, jaz sem imela posvet za 1. postopek v septembru, potem sem v oktobru začela z injekcijami in prenosom – žal neuspešno, prenos edinega zamrznjenčka sem imela konec januarja. Potem sem se prijavila za 2. postopek. Posvet imam konec marca ( če bo, zaradi stavke).

Pozdravljeni

Partnerju je bila diagnosticirana azoospermija. Naročena sva v UKC Mb. Zanima me, kakšne so kaj čakalne dobe in kakšni so postopki?

@Enaa174

Midva sva v UKC MB na prvi pregled čakala 3 mesece.

Glede postopka je pri vsakem paru malo drugeče. Vsak par je individualno obravnavan. Najprej bosta šla na posvet pri zdravniku, nato bosta opravila nekaj preiskav in potem začnete z prvim postopkom. Kot sem omenila, pa je vsak par individualno obravnavan, ker nismo vsi enaki, nimamo vsi enakih težav. Tudi postopki se določijo individualno.
Lp in vse dobro… ?

Oj, hvala vsem za odgovore! Dejansko imam kuverto, na kateri pise termin in ura? jaz pa berem in iscem info na odpustnem listu, kjer pise samo, da se zglasim 15.dan? skratka vse ok, imam v ponedeljek! Danes zjutraj pa sem docakala +++++??❤️❤️❤️

a mi lahko se poveste, kako izgleda ta odvzem krvi, cakas morda tudi na kak pogovor z zdravnikom ali gres potem takoj domov?

Hvala se enkrat in srecno vsem❤️❤️❤️

@gyll v lj gres v sprejemno, da dobis nalepke, se zglasis pri sestrah kjer si prevzemala inekcije in ti one vzamejo kri v sosednjem prostoru. Potem gres svojo pot in cakas 13h uro, takrat poklices za rezultate na tel. st., ki jo imas na kuverti.

Hvala❤️

@Fruty9 kje se pa prijaviš za 2. Postopek? Sama sem poslala na Leonišče za telefonski razgovor. Ne vem pa ali je prav?

Veliko sreče in ??? vam želim.

@Sončica36 telefonski pogovor je v primeru, da gres po zamrznjencka. Za nov postopek se moras prijaviti na pregled/posvet v zivo.

@Sončnica36, jaz sem po neuspelem ETZ klicala na št., ki so mi jo posredovali v primeru, če dobim M. Potem so me tam usmerili, naj na spletnem obrazcu Leonišča, ki ga imajo za naročanje , le-tega izpolnim. Potem sem v roku nekaj dni dobila na mail datum za razgovor. Tako kot je že @Enka napisala – žal za nov postopek ni telefonskega posveta, pač pa moraš priti k ginekologu, ki te vodi, v živo.

fruty9, 07.03.2024 ob 19:31

@Rumenka1, a res? Kam te pa obvestijo o novem terminu? Jaz imam konec marca in prav tako, ne bom verjela, dokler ne dam skozi.

Meni so nov datum poslali v roku parih dneh na sms. Je pa nov datum zabeležen tudi v zvem.

Držim pesti, da ti ne odpovejo?

Punce, proaim za priporocilo akupunktura Celje s širšo okolico?
lpS

Mogoče katera je doživelo isto? Sem dobila datum za transfer 8.3 in so me rekli da niso preživeli odmrzovanje.

Sem imela 3 zamrznjenih zarodkov

To me je 2 postopek

1 postopke 7 zarodkov  ( Ni uspelo )

2postopke 4 zarodkov ( 1 transfer po puncija ) in me je ostalo 3 . V petek 8.3 so mi rekli da noben ni je preživel odmrzovanje

OMG tako mi je zal zate, grozno!?

Se mi je zgodilo, ampak je bil samo en, zadnji… in mi je blo ful hudo. Kako more bit sele tebi. Objem?

Tudi meni se je zgodilo samo 1x, v zadnjem prenosu, sem želela prenos 2, pa eden ni preživel…

@sonček175 kako grozno! 🙁 žal mi je, drži se ?

@fruty9
pri katerem ginekologu pa si? Jst sm tud mela neuspešen prenos konec januarja, sem se takoj naročila, označla da bi šla tudi k drugemu če je lahko hitreje itd., ampak sem dobila šele konec aprila termin 🙁

New Report

Close