OBMP – IVF 2024
(Ne)srečnica, 17.12.2024 ob 16:22
@Lari366 ja lahko jo zavira. Sicer po prenosih se ne gleda dolžina normalnega cikla, M bi naj bila 14 dni po ovulaciji se pravi nekje po 9 dnevu po prenosu, pogosto pa progesteron zavira.
Hvala za odgovor. Namrec dva dni imam rahel rjav izcedek, tako da zdaj samo cakam, da vidim kaj bo sledilo.. sicer pa so v cet tako rezultati.
Vse dobro vsem! 🙂
Živijo!
Meni so adenomiozo diagnosticiraki z laproskopijo, kjer se vidi stena maternice. Dr. Burnik Papler je vedno poudarjala, da se ji to ne zdi pomembno pri meni, glede na sem mlda (cca 33 let takrat). Imam tudi endometriozo in antifosfolipidni sindrom.
Sem po dveh spontanih splavih, sedaj tretjič noseča, je trajalo v tretje več kot 1 leto, bila sem že za IVF. Nosečnost zaenkrat s fragminom in aspirinom normalno poteka (zaradi antifosfolipidnega sindroma).
Me je pa adenomioza zelo obremenjevala, sploh če bereš po spletu, se sliši zelo grozno in brezupno. Je pa šele zelo malo znanega, tako da probaj razmišljati pozitivno. Mene je dr. Burnik Papler vedno pomirila. Sedaj dela v Postojni, ti jo priporočam.
Poizkusila sem tudi z akupunkturo, ki zagotovo ne škoduje.
@Anonimno 2218 hvala za informacije. Ali si imela pred tem UZ ali MR medenice da se je ze kaj pokazalo? In so sumili na adenomiozo, ali je bilo to zgolj nakljucje…
Boninoxi, 18.12.2024 ob 07:38
Zdravo.
evo tudi pri meni današnji jutranji test negativen in sem imela ponoči klasične menstrualne krče, tako da jo pričakujem danes/jutri. Vem, da je rečeno, da jamlješ vse dodatke do krvnega ampak razmišljam ne, ker če bi kaj bilo bi se danes že pokazalo. In da se mi čimprej začne M.
Vseeno jemlji vse “dodatke” do krvnega, saj so opisani simptomi lahko tudi znak nosecnosti, urinski testi pa tudi niso 100%.
drzim pesti🤞
Pozdravljene.
_mateja_, 18.12.2024 ob 16:17
Pozdravljene.
Amalgen progesteron, ovitrelle je bila stopka. Se vidi, da sem čisto puf od te krvavitve 🙈