Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP – IVF 2024

OBMP – IVF 2024

@malinca96

Jaz imam doma še za 2 cikla femare in je zdaj ne bom jemala na lastno pest. Jaz bom samo matični mleček začela oz. sem ga že. Mogoče pa naravno kej rata :). Imaš kakšno diagnozo ali nepojasnjeno?

Hej. Vprasanje za tiste, ki ste v Mb. Po krvnem testu me pokličejo ali grem v ambulanto in tam javijo rezultat?

@Anonimno9118

Jaz imam samo še za en ciklus in ne vem kaj naredit.. Verjetno tud jaz ne bom jemala fermare zdaj.. No bom tudi jaz provala z mstičnim mlečkom.. Bomo vidle 😉 Jaz sem pred leti imela spontani splav, poleg tega imam še policistične jajčnike in sem imam zelo majhne možnostu da zanosim naravno in zato sva se z partnerjem odločila da greva na ivf 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Rožica296, 14.12.2024 ob 12:11

Hej. Vprasanje za tiste, ki ste v Mb. Po krvnem testu me pokličejo ali grem v ambulanto in tam javijo rezultat?

Javijo po telefonu. Oddaš samo kri, nato pa lahko greš domov in klicejo okoli 12 ure.

Tudi pri meni konec sanj. Vceraj dobila M.

Ojoj, žal mi je… Očitno bo ta december za vse naporen. Pri nama niso nič našli, res pa je, da niso niti gledali moje prehodnosti, saj imam preveč zarastlin zaradi obsežne operacije takoj po rojstvu.

Da odgovorim še na svoje vprašanje kaj menipomaga :):

– šport

– druženja s prijateljico/ami (kavice, šoping, izleti…)

– meditacija (mogla bi jo večkrat prakticirat!)

– najbolj pa se mi zdi važno kako se naštimaš v glavi, ko ne uspe: men pomaga, da začnem takoj planirat naslednjo M, naslednji prenos in se tega veselit. Med čakanjem pa čim boljše živet in vseeno malo odmislit.

V letu 2025 pa bo ziher vsem nam uspelo! Aja, treba bo odpreti forum 2025 🙂

@Rožica296

Žal mi je, da ni uspelo.. Res škoda.. Bo naslednje leto boljše.. Ne smemo obupati 🙂

@malinca96

Glede na to, da sva isto stari, istočasno bova šli po naslednjega pingvinčka in še kr blizu živiva (jaz na Obali), bi si nekako izmenjali kontakt? Če si seveda za…

@Anonimno9118

Ja upam da bomo res šle istočasno po pingvinčka.. Kaj res? Superca.. Ja itak da sem za.. Provaj mi poslati tukaj zasebno sporočilo če lahko 🙂

@malinca96

Kako se ga pošlje? Se moram registrirat?

@Anonimno 9118

Pod mojo objavo bi moglo pisat zasebno sporočilo.. Če pa ne piše nič, potem se pa moraš registrirat

Hvala obema. Je treba naprej. Tudi jaz bom zacela z matičnim mlečkom. Sem imela zelo malo celic, nic zamrzjenčkov. Tako, da zacenjama drugi postopek od zacetka.

Zdravo.

Žal mi je @Rožica296 🙁 Jaz še čakam kaj bo, pri meni je enako, pridelala malo celic in tudi sedaj samo enega vstavili in držimo pesti. A je bilo kaj simptomov? In a si imela kratki ali dolgi protokol?

Pozdravljene.

V petek 20.12 imam prenos zamrznjenčka. Če se ne motim je 4AB “ kvalitete”.
Imava samo še tega. Ali vsi zamrznjenčki preživijo odmrznitev?

Žal mi je @Rožica296.. Bo v drugo boljše, samo ne obupati..

@Boninix držim pesti zate.. Jaz sem imela malo krčev, ampak žal meni ni uspelo.. Upam da ti uspe 🙂

@_mateja_

Srečno in upam da ti uspe 🙂

Jaz sem imela 11 zamrznjenčkov in sem imela prvi prenos 3 tedne nazaj in žal mi eden zamrznjenček ni preživel in so morali še enega odmrzniti in ta je preživel ampak žal se ni prijelo 🙂 Z dvignjeno glavo gremo naprej 🙂

malinca96, 15.12.2024 ob 20:29

Žal mi je @Rožica296.. Bo v drugo boljše, samo ne obupati..

@Boninix držim pesti zate.. Jaz sem imela malo krčev, ampak žal meni ni uspelo.. Upam da ti uspe 🙂

@_mateja_

Srečno in upam da ti uspe 🙂

Jaz sem imela 11 zamrznjenčkov in sem imela prvi prenos 3 tedne nazaj in žal mi eden zamrznjenček ni preživel in so morali še enega odmrzniti in ta je preživel ampak žal se ni prijelo 🙂 Z dvignjeno glavo gremo naprej 🙂

Hej.

Jaz trenutno nimam čisto nobenih znakov več, niti za PMS kot so ponavadi ampak to pripisujem hormonom. M pričakujem v sredo. Tako, da nekega strašnega upanja nimam in se pripravljam na vse. Kar bo bo, je že davno izven mojih rok.
Držim pesti za vse nas, da nam čimprej uspe✨

Medtem pa uživat ta čudovit mesec kot se le da🎄

Boninoxi, 15.12.2024 ob 17:23

Zdravo.

Žal mi je @Rožica296 🙁 Jaz še čakam kaj bo, pri meni je enako, pridelala malo celic in tudi sedaj samo enega vstavili in držimo pesti. A je bilo kaj simptomov? In a si imela kratki ali dolgi protokol?

Pri meni se ni nic dogajalo. Ampak, ker sem imela prvi postopek, tudi nisem vedela kaj pricakovati. 12 dan so se zaceli izcedki in krci, 14 dan se je potem vlilo. Verjetno je gel, li sem ga vstavljala blokiral, da se ni vlilo ze prvi dan. Ima se katera kaksen nasvet, kaj je pomagalo za vec celic, poleg maticnega mlecka?

Aja, zelim ti vso sreco, da uspe 🍀🍀

Punce pozdravljene,

s partnerjem (oba 31) se že tri leta trudiva za naraščaj. Letos sva bila v Postojni na pregledu, pri njemu je vse ok. Pri meni je nizek AMH in sicer 0,46. Napotili so naju na OBMP. Dobila sem tudi napotnico za genetske preiskave. Zanima me, ali je potrebno imeti izvide genetskih preiskav pred konzilijem? Planirano je, da bo konzilij konec januarja, začetek februarja. Za genetske preiskave pa pridem z zelo. hitro napotnico na vrsto šele junija.

Zivjo. Tiste, ki ste ze rodile in tiste, ki ste imele hiperstimulacijo po punkciji.. Se ta bolecina po hiperstimulaciji in bolecina poroda lahko primerja? #prvicgremrodit 😊

New Report

Close