OBMP – IVF 2024
Hej @anonimka624 moj amh je bil leta 2021 0,26. Partner je ok. od leta 2021-2023 sem inela v Lj 2.postopka. V 1.postopku sem imela 2 celici, v 2. pa 3 celice. Imela 5 prenosov in vse neuspesno, leta 2023 zamenjala kliniko sla v Mb tam so mi ponovno vzeli kri je bil amh 0,83 imela se 2. postopka, ki pa v nobenem nisem prisla do prenosa, s tem da zadnji postopek je bil dolgi protokol + zdravila najmocnejsa doza kar obstaja. niti nisem imela nikoli veliko foliklov pred punkcija max 5. po novem letu greva v tujino. Lepo se imej in srecno!🍀😊
Anonimno 3637, 12.12.2024 ob 08:51
Hej @anonimka624 moj amh je bil leta 2021 0,26. Partner je ok. od leta 2021-2023 sem inela v Lj 2.postopka. V 1.postopku sem imela 2 celici, v 2. pa 3 celice. Imela 5 prenosov in vse neuspesno, leta 2023 zamenjala kliniko sla v Mb tam so mi ponovno vzeli kri je bil amh 0,83 imela se 2. postopka, ki pa v nobenem nisem prisla do prenosa, s tem da zadnji postopek je bil dolgi protokol + zdravila najmocnejsa doza kar obstaja. niti nisem imela nikoli veliko foliklov pred punkcija max 5. po novem letu greva v tujino. Lepo se imej in srecno!🍀😊
Stara sm pa 32.let👍🏼
Zdravo punce.
Še iz moje strani, trenutno v prvem postopku v katere sva pridelala en sam zarodek. Tudi ob punkciji so našli samo 4, od tega dve cisto zanič, eden pogojno(se ni kasneje razvijal in so ga zavrgli) ter eden ki je po ocenah super in je bil tudi vstavljen 3dan, prejšnji petek. Trenutno počutje, razen tega da se mi občasno meša, vse ok (jamljem progesteron in estrogen). Probam ne preveč analizirat simptomov, kateri so trenutno samo povečan izcedek (do danes ni blo nič extra) ter občasni krčki. Prsa tudi počasi odhajajo. Krvni test petek 20, do katerega dvomim da zdržim, ker bom v primeru negative rabila doma dozo joka.
Trudim se biti pozitivna, ampak nimam pojma kaj naj pričakujem v naslednjih dneh?