OBMP – IVF 2024
…, 05.12.2024 ob 11:40
D831, 03.12.2024 ob 15:34
V petek imam ponovno UZ. Pri meni je sicer bila vrečka normalne velikost. Si krvavitev (splav) že imela? Pri meni je še ni bilo, nikakršnih simptomov (bolecine v spodnjem delu..) pa tudi nimam. Me zanima ce je to normalno?
Držim pesti zate, da se vseeno obrne in zaključi pozitivno. Pri meni je bila stvar tako majhna, da je bilo takoj očitno, da ni šanse. Za splav sem šla po tablete, ni prišlo do naravnega splava še do takrat, ko sem imela drugi UZ (8 tednov na tej točki).
Zdravnica rekla, da je normalno in lahko traja, da pride do naravnega splava. Zdaj pa se sekiram zaradi medikatoznega splava, ker ni večjih krvavitev, kot bi morale biti – haha stalno nekaj #FML.
Danes je bila nažalost vrečka še vedno prazna, kljub temu da še kar raste. Sem tudi jaz dobila navodila za splav z tabletami. Me je kar malo strah. Je tebe zelo bolelo, slabost?
@malinca96 si naredila kak test? Jaz sem 10. dan in ga ne mislim do krvnega, ki je šele v petek.
@malinca96 javi, če narediš test :).
malinca96, 09.12.2024 ob 10:41
Nisem ga naredila.. Težko je, ampak če sem zdržala 2 tedna, pol lahko tudi še en dan 🙂 Je pa težko.. Komaj čakam jutri 😉 Malo me je strah, ker vem kake imam možnosti, ampak provam bit pozitivna:)
Drzim pesti za obe. Tudi jaz sem se odlocila da do krvnega ne naredim testa. Kar bo, bo.
@Rožica296 kdaj imaš pa ti krvnega?
Anonimno 9118, 09.12.2024 ob 12:17
@Rožica296 kdaj imaš pa ti krvnega?
Jaz imam krvnega 16.12.😊
Jaz sem ena tistih, ki nisem imela nič znakov razen kot pred m. Prsa so uplahnila, celo začela sem krvavet in v izcedkih to še traja. Hvala ze te punce tukaj, ker sem zaradi njih nadalevala terapijo in malo pred krvnim nalulala dve črtice. Jz bi res mislila da ni uspelo da sem dobila navadno rdečo pa oćitno ni pravila sploh. Srečno punce!!
Zivjo,
s partnerjem sva bila na pregledu in nama je zdravnik priporocal OBMP zaradi nizke vrednosti AMH pri meni, pri partnerju je vse ok.
Cakava zdaj na datum za konzilij. Ze odkar sem izvedela novico sem zivcna in me skrbi, da mi postopka ne bodo odobrili oziroma da nama ne bo uspelo nikoli dobiti 👶🏻.
Ali konzilij vedno odobri postopek?