OBMP – IVF 2024
4 dni po prenosu pa res ne delat testa, ni opcije, da pokaže realno. Jaz sem delala 9 dan pa je bila tako slaba črica, da sva jo komaj videla pod lučjo in določenim kotom…12 dan je pa že bila lepša. Je pa težko čakat, vse vemo, kako zelo.
Za Matejo… Pri 39 pa res ni še za obupat, tudi 1,79 je lepa cifra… Mogoče zamenjate kliniko, dr, greste v tujino,…
@(Ne)srečnica in @Stanka707 hvala za odgovore.
Ja jz tudi mislim, da nisem še za in v “bio odpadke”, tako da me je odgovor malo šokiral. Sem pa dala skozi samo en kratek postopek,7 celic, 2 zarodka. Zdaj me čaka še ta pingo in upam, da bo vse ok.
Vsekakor, če se bo zdaj kaj zalomilo in ne bo +, bom šla na drugo kliniko. Čeprav Dr.Bokal kr zaupam, že zdaj drži pesti zame, sam da me ne bo rabila več poslušati 🤣
Upanje…, 28.11.2024 ob 22:14
Koliko časa po histeroskopiji grem lahko v nov postopek? Je potrebno čakati na kontrolni pregled, kljub temu, da se je samo odstranil miom…?
Jaz sem šla že z naslednjim ciklom v postopek.
Drugače pa sem začela krvavet. Nobenih znakov za upanje več. Sem 6 dni po prenosu, test ostaja prazen.
Zdi se mi zgodaj za menstruacijo, ampak v spominu imam da sem pri uspešnem prenosu vseeno imela občutljiva prsa. Mi prosim zaupate svoje zgodbe ob uspešnem in neuspešnem prenosu? Predvsem pa kako se soočate z izgubo upanja? Se menstruacija dejansko lahko prikaže kljub progesteronski podpori?
(Ne)srečnica, 29.11.2024 ob 18:17
@Mijawkić33 ni nujno, da gre za M, lahko je tudi vgnezditvena krvavitev. Jaz sem imela v edinem postopku kjer je bil krvni test pozitiven 7 in 8 dan po prenosu krvavitev kot pri M. Sicer pa res lahko M pride kljub progesteronski podpori.
Pa si imela v uspešnem prenosu tudi še kakšne druge znake? Karkoli kar je dajalo občutek da se je kljub krvavitvi prijelo? Hvala
@Malinca96 to je normalno. Jaz pa imam krvnega 13. decembra. Torej sem šele 3.dan po prenosu.
Kot sem že pisala v skupini na Facebooku, je ta transfer trajal skoraj pol ure… Nikakor ni hotel iz slamice. Je še katera imela podobno in bilo kljub temu uspešno?
Grace745, 01.12.2024 ob 08:54
Punce, ali je v Ljubljani se vedno tako, da je UZ ambulanta za sveže postopke v pritličju, za zamrznjenčke pa v 1. nadstropju? Sprejem za zamrznjenčka sem imela v pritličju, niso mi pa povedali, kam moram naslednjič na ponoven UZ.
Greš v pritličje. Jaz sem bila v zadnjem letu vedno samo v pritličju – tako med pikanjem kot za zamrznjenčke.
Živjo punce.
Če bo vse ok grem jutri na krvnega,do zadnjega se ne bom upala veselit ker že imam slabe izkušnje z 🩸 en dan preden naj bi šla. Danes je 38 dan ciklusa,ovulacijo sem imela na 19 dan in potem čez 5 dni prenos.
Zanima me kako poteka ko daš kri,a te potem pokličejo in povejo rezultat ali moraš nazaj tja? Hodim pa v lj.
Srečno vsem 🐞
Jaz pa bom itak znorela od tega čakanja in vznemirjenja in strahu,sporočim 🥰
Minini977, 01.12.2024 ob 11:14
Greš v pritličje. Jaz sem bila v zadnjem letu vedno samo v pritličju – tako med pikanjem kot za zamrznjenčke.
Hvala!
malina87, 01.12.2024 ob 11:17
Živjo punce.
Če bo vse ok grem jutri na krvnega,do zadnjega se ne bom upala veselit ker že imam slabe izkušnje z 🩸 en dan preden naj bi šla. Danes je 38 dan ciklusa,ovulacijo sem imela na 19 dan in potem čez 5 dni prenos.
Zanima me kako poteka ko daš kri,a te potem pokličejo in povejo rezultat ali moraš nazaj tja? Hodim pa v lj.
Srečno vsem 🐞
Jaz pa bom itak znorela od tega čakanja in vznemirjenja in strahu,sporočim 🥰
Zjutraj oddaš kri, nato greš domov, ne hodiš nič nazaj. Sama pokličeš tja po 13. uri, da ti povejo rezultat. Srečno! 🍀