OBMP -IVF 2022
Plus_one, 16.05.2022 ob 13:52
Punce eno vprasanje; konec avgusta sem narocena na prvi pregled na GKLJ, za zdravljenje neplodnosti. Narejene imava prakticno vse teste (hormonske, UZ, 2x spermiogram, ki kaze slabso sliko).
Koliko casa, po prvem posvetu, je realno pricakovati prvi postopek? Ce je slabsi spermigram se ze lahko racuna na odobritev konzilija?
Zaradi vsega tega cakanja se poigravam ze z mislijo samoplacniskega postopka, zato sparasujem koliko je realno po prvem posvetu za cakati v Lj?
Ce imas posvet konec avgusta, bos odobritev dobila verjetno septembra, tako da bos sla v postopek nekje novembra. In malo za vzpodbudo… tudi midva sva imela ICSI in je ratalo v prvo, tako da kr optimisticno. ?
@minnieMe javi mi naslov v zasebno magar, ti pošljem ?
@Ananaska2 jaz sovražim igle, pa sem premagala odpor do njih, ko me je mož prosil, da mu dajem injekcije proti strjevanju krvi. Ko je bil čas za mojo stimulacijo mi je ponudil, da bo on pikal mene, pa mi je bilo vseeno lažje, da se polnem sama in dejansko, če narediš prav (lepo gubo in pravilen kot) nič ne boli, niti ne čutiš, edino zaskeli ko tekočino izstisneš.
Upanje111, 16.05.2022 ob 21:32
@Nesrečnica bom vprašala pri naslednjem prenosu, če sem lahko brez. Mi Utrogestan zavira M oz. jo dobim cca 1 teden kasneje kot običajno. Sem si predstavljala, da je prenos v spontanem ciklusu čisto brez zdravil ?
JAz sem ga tudi dobila v spontanem ciklu.
Punce…
danes je moj 10 dan po O.
Ali ste imele kaksne znake ze tako zgodaj? Testa ne upam delati :/
Se vam je krvavitev pri neuspesni nosecnosti pojavila kljub jemanju utrogestana ali sele po prenehanju?
vsake toliko imam rahlo slabost, mogoce si celo dobisljam, zelo sem napihnjena v trebuhu, obcasno me rahlo bolijo prsi…
@Scorpionka na žalost ti nikakor ne morem pisat zasebno ? pošlješ mail na [email protected] in ti tam odgovorim vse potrebno ?
Živijo,
Letos sem imela svoj prvi postopek, ki se je žal končal z menstruacijo. Imela sem samo eno celico, tako da moram v nov postopek.
Imam pa problem. Že v petek sem poslala mail za razgovor na mail, ki je na odpustnici in do danes mi niso odgovorili. Danes sem jih klicala in odzivnik pravi, da ne sprejemajo telefonskih klicev. Poslala sem še mail na naročanje in zaenkrat še ni odgovora.
Kako dolgo traja, da
Jane111, 17.05.2022 ob 11:36
Živijo,
Letos sem imela svoj prvi postopek, ki se je žal končal z menstruacijo. Imela sem samo eno celico, tako da moram v nov postopek.
Imam pa problem. Že v petek sem poslala mail za razgovor na mail, ki je na odpustnici in do danes mi niso odgovorili. Danes sem jih klicala in odzivnik pravi, da ne sprejemajo telefonskih klicev. Poslala sem še mail na naročanje in zaenkrat še ni odgovora.
Kako dolgo traja, da
Kako dolgo traja, da odgovorijo na mail?
Pozabila dokončati.
Jaz imam utrogestan in zaenkrat nimam nobenih znakov M in nobenih izcedkov. Prsi me ne bolijo ampak so se mi povecale. No, vsaj videti je tako. Parfumi mi full smrdijo. Se mi takoj dvigne v zelodcu.
10. Dan po transferju sem delala test in je bil negativen. Z drugim urinom,ne s prvim. Zdaj pa nisem vec delala, ampak pocakam do cetrtka na krvnega.
A sem mogoce prehitro delala test?
Punce pozdravljene,
najprej čestitke vsem plusekom, ostale pa še pridete za nami – samo pozitivno in bo <3
Ali je bila katera na bolniškem staležu v nosečnosti?
Kako ste reševale odhod na morje na Hrvaško?
Ravno bila na pregledu in me je zaradi globoke endometrioze moja ginekologinja obdržala na bolniški. Sem 6t5d in planiram v drugi polovici junija iti na morje.
Seveda se bom posvetovala z ginekologinjo in os. zdravnico, ampak me zanima, ali je katera odpovedala vsa potovanja in res striktno počivala?
Namreč počutim se super, šport sem opustila, vendar grem še na kak pohod 1 uro v eno smer. Pač bolj počasi in vmes počivam.
Prosim za vaše izkušnje, hvala <3