OBMP -IVF 2022
Uh, Nikita, kako težak zadnji postopek, žal mi je, naj se zamrznjencek zdaj prime ?
Jaz imam sina, naravno, pri 26ih
Zdaj z drugim partnerjem pa:
1. postopek, 0 celic, 41 let
2. Postopek, 1 celica, vstavljena 2. Dan, se ni prijela, 41 let
3. Postopek, prvič dolgi protokol, 5 celic, 4 zrele, vse oplodile (IVF), do petega dne prišli ena blastocisti in dve moruli. Vstavili blastocisto in morulio, urinski negativen. Drugo morulo šesti dan zamrznili. 41 let.
3.1 postopek, vstavili v spontanem postopku zamrznjencka, trenutno noseča 8t1d. Ne upam se se ful veselit. 42 let. Zaključila s postopki.
Pa da napišem še jaz svojo statistiko 😉
Prej sem imela težave na področju zdravja zato smo začeli bolj pozno. Pri 35. Z obema kao vse ok na tem področju, preden sva uspela priti do napotnice za neplodnostno ambulanto sem bila že 37. Potem pa prvi pogovor pri 38 (nato testiranje, pogovor, konzilij), nato mi je bilo ugotovljeno premajhno delovanje ščitnice, nato prekinitev zaradi COVIDA, nadaljevanje čez par mesecev:
1. postopek: 10 celic, 4 uspešno oplojene, 1 svež prenos-ni uspelo, 3 pingvinčki-nobeden uspešno vstavljen
2. postopek 40 let: 9 celic, 3 uspešno oplojene, 1 svež prenos-uspelo, sem v 36t 1dan…malo še 🙂
Še vedno držim pesti @Fracek 😉 🙂
Zivjo punce.. najprej cestitke vsem, ki ste ze veliko pred nami, ki sele zacenjamo naso pot.
Vceraj so me klicali iz GK, da sem sla osebno prevzet posto/odobritev konzilija in ne, napotnice za moza za spb ni bilo zraven, zato sem kar hkrati uredila se to, ko sem bila ravno tam.
Zanima me kdaj cca ste dobile datum za sprejem, ko ste se narocile z M? Nekje sem brala, da je to 22 dan od zacetka M..
Hvala in srecno vsem borkam.. 🙂
@Quinn, jaz tudi lani avgusta nisem imela potrditvenega Uz na kliniki, ampak so me napotili k osebnemu G. Saj po mojem res ni smiselno, da ga delas 2x in ce so se s tem razbremenili na UZ-jih v dobro vseh, ki so se v postopku, potem je to zgolj v +. Po drugi strani pa bi bil vseeno to en lep “zakljucek”, da nimas ravno obcutka v smislu, mi smo svoje naredili, zdaj pa se znajdi ?♀️
Pozdrav, moja statistika je kratka: zanosila v prvem postopku v 32.letu starosti, kjer smo na punkciji dobili 5 celic, 4 so se oplodile, 2 zarodka vstavljena, prijel se je eden, ki mi sedaj krajsa noci ❤️ Zamrznjenckov pa nimam.
@Fracek dragaaa moja, drzim pesti zate, dosti mislim nate in punce na tem forumu ? Me veseli, da si tko aktivna in ti cas hitro bezi. Midva z Janom sva zaenkrat ok, malo je boljse, a me Allen (zaenkrat se moz) stalno zivcira, ker z njim ocitno nekaj ni ok (v psihicnem smislu, kar tudi sam prizna). Kdaj imas uradni datum za test?
Vsem noseckam cestitke in tiste, ki trpite kot sm jst, verjemite da hitro mine vse skupaj, je pa res da se dnevi ko se slabo pocutis vlecejo v neskoncnost in se ti zdi da nikoli ne bo konec. Boste pa videle kako hitro vse skupaj mine, zato kljub tezavam poskusajte uzivat v nosecnosti in rastocem trebuscku ❤️
Vsem, ki pa se cakate zelim vso sreco ?
@Arnika23 tam nekje 22 dan ciklusa ja, lahko si prebereš tukaj:
http://www.reprodukcija.si/zunajtelesna-oploditev/ob-sprejemu/
@Arnika23:
Super, da sta končno dobila odobritev.
Termin za sprejem je okrog 22. dneva cikla, jaz sem ga dobila 25. dan. Najkasneje 1 teden pred sprejemom gresta dat kri na Zavod za transfuzijsko medicino, naročanje ni potrebno. Na sprejemu so zelo prijazni, natančno razložijo in pokažejo, kako jemati zdravila (če imaš injekcije).
Želim vama uspešen postopek!
Hvala @Nesrecnica, ocitno sem prav tukaj prebrala.
@Ivy528 super, hvala za info, sem razmisljala kako gre tebi.. 🙂 v kateri fazi pa si? Ze jemljes zdravila?
No pa še moja statistika :
V ambulanti v mb
1 postopek : 26let, 7 celic, 3 celice vredu, svez prenos uspel splav v 6 tednu
Prenos 1 pingvincka, prenos uspel, biokemicna nosečnost
Prenos 2 pingvincka, prenos uspel, splav v 7 tednu
2 postopek, 28 let, 33 celic, 7 super celic, prenosa niso delali kej sem mela velik celic so vse zamrznali
1 prenos pingvincka, prenos uspel, noseča trenutno 10 tednov ??
Vsem želim veliko sreče ne obupat ker je na koncu predora vedno luc ❤️❤️??