OBMP -IVF 2022
@Anonimno 5683 čestitam ? naj se lepo razvija do konca ❤️
@Nesrečnica zmenjeno, če te vidim te pocukam za rokav ?(imaš pa tudi mail)
@mentos475 držim pesti za čimvečje število in dobro kvaliteto ? jaz sem bila tudi ob jemanju estrofema čist zanič pa konstantno utrujena ? si nikakor nisem mogla priznati, da je to res od tega ?
No sama se danes 7i dan špikam in me tako tišči vse spodaj dol, pa grozne težave mi povzroča daljša hoja ? Jutri imam prvi UZ in sem kr mal nestrpna kakšna je kaj situacija ?
@Fracek ti močno držim pesti in mislim nate….drži se 🙂
@gina123 jst sm vredu. 5 dan spikanja. Zaenkrat se ni hudo razen tega da sem napihnjena pa nenormalno utrujena. Drzim pesti da cimprej dobis M in da bo ? tapravi ?
@Sreča2022 a so tebi za v petek 6.5. Napisali da vzames gonal+cetrotide ali samo cetrotide?
Ker prejsnjic ko bi mogla zacetis postopkom so mi do prvega UZ pisali gonal zdaj pa naj bi na dan ko je UZ vzela samo cetrotide ?
@vita43 saj če se pikaš zvečer in na UZ ugotovijo, da so folikli premalo boš dobila nova navodila in po potrebi dodatne odmerke zdravil 🙂
Pika viva737, 03.05.2022 ob 15:44
Jagoda9889 pa super samo da je vse tako kot mora bit ?? jaz pa ravnokar iz ultrazvoka in je vse odlično plod velik 2.5 srček bije jo zmešan ❤️❤️ kako dalec si ze zdaj ti?
Suuper, sem vesela zate .. bravoo ??
jaz sm v cetrtek 10 tednov in ti?
kdaj imas nuhalno? jaz imam 19.maja
@hana kako velik je bil pa tvoj dojenček danes? Mene kar malo skrbi sedaj ko berem vse vaše zapise @jagoda, @pikaviva…
- .eni je namerla velikost maternice 37cm, plod pa le 11mm in tudi utripa nismo slisali, ker naj bi bil plod globoko v maternici. Se sicer vidi da bije samo slisala pa ni nic. In res me skrbi velikost. Moja gin mi je rekla da imam okvuren datum glede na velikost 10.12, danes pa je rekla 20.12. A je res lahko taka razlika v ugnezditvi??
@hana kako velik je bil pa tvoj dojenček danes? Mene kar malo skrbi sedaj ko berem vse vaše zapise @jagoda, @pikaviva…
Meni je namerla velikost maternice 37cm, plod pa le 11mm in tudi utripa nismo slisali, ker naj bi bil plod globoko v maternici. Se sicer vidi da bije samo slisala pa ni nic. In res me skrbi velikost. Moja gin mi je rekla da imam okvuren datum glede na velikost 10.12, danes pa je rekla 20.12. A je res lahko taka razlika v ugnezditvi??
Pika viva737, 03.05.2022 ob 19:38
Jagoda9889 danes sem 9 tednov pa 1 dan. Js morm pa jutr poklicat pa da se narocim ? jooj sej grejo kr hitr tedni mim heh ? ce smem vprasat iz kje pa si ?
oo enmal za mano hh… Ja kr naroci se.. cimprej… ?..
Jaz sem iz okolice Celja pa ti? ?
@krena757, ce ti kaj koristi, meni je na nuhalni rekla, da se PDP pri IVF ne prilagaja, ker se tocno ve kdaj je bila O. Pri svezem prenosu je to datum punkcije, pri pingvinckih se pa tako doloci na podlagi UZ oz. O testov. Meni tako nic ne prestavljajo ze celo nosecnost, tudi moja G ne, pa ceprav otrocek malce vecji.
Mihi 22, 03.05.2022 ob 08:10
Gina123 vikend čakama, ne?! ? Če mi zdaj zamudi samo pol ure, se mi bo odpeljajo??? Poročaj, ko pride, ker si kaki dan pred mano!??
Jaa prvič ko res čakam M, čeprav bi bila zelo vesela če je nebi bilo – ampak seveda iz pravih razlogov ?
Meni po aplikaciji kaže da bi naj bila v nedeljo ampak ponavadi pride kak dan kasneje kot kaže v aplikaciji.. Čeprav imam točno drugače pa sem se že pripravila da po teh hormonskih terapijah zna biti tudi kaj drugače, glede na to da je prvi ciklus po terapiji. Bomo videli, upam da pridemo čimprej do prenosa in da se obdrži ????
Ti pa itak takoj sporočim ti pa tudi napiši ko dobiš, mogoče bova pa celo na prenosu skupaj ☺️