OBMP -IVF 2022
Mala_zaspanka374, 28.04.2022 ob 20:30
Mala_zaspanka374, 28.04.2022 ob 20:29
Mimi746, 28.04.2022 ob 13:36
Mala_zaspanka349, 28.04.2022 ob 13:16
Evo punce, danes je še krvni test potrdil, da sem res noseča ❤️ imam pa že nekaj dni slabosti, tako da nisem dvomila v test nosečnosti ?
pri meni tudi….beta krepko čez 5000 ??
Ti si bila v LJ?
To je bilo za @Mimi
Ja, jaz sem v LJ ?
Scorpionka, sem prebrala, da si v gostinstvu. Tudi jaz. A delaš ali si na bolniški?
Jzt sploh ne vem kako bom sfolgala tempo, ker sem v kuhinji in strežbi. Trenutno sem še na bolniški. Zdej je dr poslala papirje na komisijo in upam, da mi bojo podaljšali. Nihče v službi pa ne ve zame, tako da res ne vem kako bo ko pridem nazaj ?
@Mimimi541 kakor jaz vem je neke vrste sprejem (ko greš v Po da prevzameš zdravila), potem imaš UZ v Po, punkcijo in prenos pa v Lj, kakor vem to delajo zdravniki iz Lj po razporedu – če je zdaj kaj drugače naj me katera popravi, ker sem zadnjič brala, da se je morala ena iz Po za celoten postopek naročiti v Lj…
No, jaz imam pa danes že skoraj enako močni črtici na O testu in tudi ostali znaki so se pojavili, tako da močno upam, da bo jutri na UZ to videti in da bom imela vseeno ta mesec prenos.
@Nesrecnica, drzim pesti ? naj gre vse tekoce.
Pika viva737, 29.04.2022 ob 08:30
@Jagoda9889 zivjo pa vredu sem, slabost se je malo umirila razen ce zavoham kako meso je groza drugače sem super . Komaj čakam 3.5 na uz hehe da vidim če pikica lepo raste ?? pa ti kako si? ?
Suuper.. sm vesela da si supee in da se slabost umirja.. Jaz sem Odlično, nic mi ni slabo, edino utrujena sem skos… ja se malo.. jaz imam 2.5Uz ti pa tkoj naslednji dan .. hhh ???
Drzim pesti ???
@Fracek držim pesti zate ? in zame ?
@Anotherbaby od One step imam ovulacijske in nosečniške teste in kažejo oboji prav, edino pri ovulacijskih je treba kar en čas počakat, da se posušijo, da se vidijo črtice. V prejšnjem prenosu sem delala zraven še digitalne CB, ki so pa res super, samo sem rekla da jih tokrat ne bom kupovala, ker bom itak imela ultrazvoke. Če bi vedela, da bo taka zbrka nastala bi si jih pa kupila… Ampak glede na to, da imam tudi druge znake pred in med O sem računala, da bom vedela kdaj bo.
Sem pa takrat slikala oba pozitivna testa (CB in One step Delana istočasno) tako da imam za primerjavo kakšna črtica mora biti).
Pozdravljene .Tudi jas se soočam s tem. Sicer sma se trudila vec ko 3 leta naravno ni šlo potem bolnica in operacija odstranitev jajcevoda in zdaj končno po enem letu vsega v ivf postopku.Jemala tablete 20dni Lindynette sedaj imam Gonal in cetrotide 6 maja UZ in bomo videli naprej .Ampak res si želiva da uspe. In tudi vam vsem veliko + ???
@mimi na bolniški sem bila od stopke pa 9 dni po ET (vse skupaj 16dni). Trenutno delam, ampak me vsi čuvajo, ker vejo.. Kako bo naprej ne vem, če bo prehudo bom šla na bolniško, niso nič težili, ker vejo da se že 6 let matrava.
@fracek naj se lepo pogreje pri tebi in ostane še nadaljnjih 9 mesecev ?❤️
Jaz sem danes zjutraj delala ovulacijski test in je testna črtica bila zelo slabo vidna. Pa sem zdaj zvečer ponovila in je bolj polna. Zjutraj je nic proti temu zvecer.
Ali je to možno, da je tako? Znakov ovulacije nimam nekih zelo ocitnih, razen na momente malo spikanja v jajcnikih. Bi lahko taksno stanje testa nakazovalo na to, da bom jutri imela zjutraj in zvecer mocne crtice?
@Nesrečnica res je zanimivo tole ? ne vem, če si že omenila, ampak a imaš kakšno terapijo slučajno? Ker jaz sem pred zamrznjenčkom brez terapije tudi imela neke “čudne” situacije, zato smo prekinili oz. prestavili prenos na kasneje s terapijo in ni bilo več težav.
@Fracek jeeej ? lepo se grejta vse do konca ??
@Skorpionka kakšno pa imaš na splošno počutje?
Jaz pa danes 5 dan špikanja, zaenkrat kokr tok vse OK. Me občasno mal špika v trebuhu pa tko napihnjena se že počutim ☹️ Sem pa tudi nenormalno utrujena pa ne vem, če je možno, da je to od injekcij? ?♀️
@MinnieMe313 ne, sem brez terapije, čeprav sem omenila, da imam daljše cikluse od novega leta. So rekli, da važno, da imam ovulacijo. Samo to mi je čudno, da je včeraj bil pozitiven LH test, danes pa folikel baje 16mm, sluznica 6mm ? danes sem že 2x delala test pa so komaj vidne črtice. Tako, da sem skoraj prepričana, da je bil res včeraj vrh, ker so bile najmočnejše črtice… Ne, vem… Bomo videli jutri.
Pri meni tako nikoli in nič ne more it po planu in ne more biti enostavno ?
Ja, ena meritev je bila zgleda napačna, samo ne to res čudi. Sicer verjetno je važno, da zdaj folikel raste ?
@Anotherbaby jaz jih vsak dan slikam in včeraj so bile cel dan lepe črtice, zvečer je bila najmočnejša. Danes delala že 2x pa komaj vidna druga črtica.
Drugače delajo pa vse dni v tednu vse od UZ, punkcijo do prenosov. Edino posveti so samo med tednom.
Mimimi541, 30.04.2022 ob 07:37
Mandarina638 hvala.sprejem je tud v postojni?kako grejo zadeve v ljubljani,je tvoj G z postojne s tabo al delaju vse G iz GK?Prvic sem bila v dravljah,zdej bi pa rada spet bila cim bolj pripravljena na to kaj me caka gor….
Ostalim puncam pa iskrene cestitke…cuvajte vajine zakladke bolj kot zlato….❤
Tudi sprejem je v Postojni ja. Ampak v Postojni delajo tudi G iz GK v Lj, ker naj bi imeli tezave s kadrom. Tako da js sm imela v Postojni Bokalovo, ki pa me je potem imela tudi na punkciji in prenosu v Lj. V bistvu sem vedno “naletela” na njo, tako da mi je ona cel postopek zvodila (razen dveh UZ pri Merlotu).
@fracek zelim ti vso, vso sreco, da se le dobro vgnezdi! ?