Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@Scorpionka, cestitke in vse dobro naprej, se en decembrcek, bravo. Super so 🙂

Vidim, da je ta forum dokaz, da je IVF borba borba na dolge proge, z izjemami, ki jim uspe prej. Tako da punce, ob neuspehu, cim prej naprej. Nagrada caka prav vsako, ki vztraja. Pogumno. Lepe praznike!

@Mucika990 mogoče je to oznaka kateri dan so bili zamrznjeni in pa kvaliteta oz ocena zarodka? B je po mojem blastocista, 4 in 6 je pa lahko ali število celic ali pa kakšna ocena ?

@gina js sm napisala kar osebnemu dr. da rabim aspirin100 po posvetu z ginekologom na kliniki za boljšo prekrvavitev maternice…. In mi je napisala na kartico. Pomoje da ne težijo kej dost? Sm pa jemala šele od prenosa naprej, prej se ne sme zaradi punkcije in morebitne krvavitve, ker aspirin redči kri. Če imaš pa pingvinčka pa lahko pomoje že ene 3 dni prej začneš jemat. Js sm danes pojedla zadnjega t.j. 19 dni od transferja.

Upam da ti uspe ?❤️

Kje lahko kupim letalski ananas? ???

Odgovor na objavo uporabnika
Anotherbaby, 27.04.2022 ob 18:40

Kje lahko kupim letalski ananas? ???

Jaz poznam Sunnivit.

Taša419, 27.04.2022 ob 22:03

Jaz poznam Sunnivit.

Pri nas imajo v trgovini, kjer prodajajo samo sadje in zelenjavo. Pa v Lj, vem da imajo na btc tržnici…

Pozdravljene!

Prosim za nasvet, če je katera imela podobno izkušnjo oz primer ali pa ve kaj bi lahko bilo narobe…

Namreč, začela sem z UZ za prenos zamrznjenčka v naravnem ciklu, sem pa imela zadnje 3 mesece precej dolge cikle (cca 40 dni in nazadnje O na 21 dan).

Na prvem UZ 13 dan ciklusa je bil vodilni folikel 15mm (nazadnje samo 10mm, zato se mi je zdelo spodbudno) in sluznica 6mm. Danes, na 16mm pa je druga zdravnica namerila  folikel 13mm in sluznica 6 mm. Vmes sem delala LH teste, ji so bili negativni, se pa črtica jača. V prejšnjem postopku mi je folikel rastel cca 1mm na dan, o pa 21 dan ciklusa.

Je imela katera izkušnjo, da ji folikel ni zrastel oz se je celo skrčil pred nastopom ovulacije? Je to sploh mogoče? Jaz nekako sicer upam, da so samo drugače merili…

Zdaj so me naročili čez 3 dni, vmes pa mi ni treba delati LH testov, ampak jih bom vseeno delala zaradi sebe. Ovulacija sigurno še ni bila, ker imam običajno znake (BT, špikanje v jajčniku, povišanje temperature), ki jih tokrat ni bilo.

Lepo prosim za nasvet kaj je lahko narobe oz, če je sploh možno da se je folikel skrčil in kaj lahko naredim, da folikel zraste?

Hvala in se opravičujem za dolg zapis…

Evo punce, danes je še krvni test potrdil, da sem res noseča ❤️ imam pa že nekaj dni slabosti, tako da nisem dvomila v test nosečnosti ?

Mala_zaspanka349, 28.04.2022 ob 13:16

Evo punce, danes je še krvni test potrdil, da sem res noseča ❤️ imam pa že nekaj dni slabosti, tako da nisem dvomila v test nosečnosti ?

pri meni tudi….beta krepko čez 5000 ??

Ti si bila v LJ?

Mimi746, 28.04.2022 ob 13:36

pri meni tudi….beta krepko čez 5000 ??

Ti si bila v LJ?

V MB sem bila. Nima pa pojma kolk je bila beta. Od navdušenja sem pozabila vprašat ?. A ve katera kako gin. računajo datum poroda? Našla sem en izračun z spletnim kalkulatorjem, kjer daš IVF in koliko star je zarodek. Je to ok? Al računajo kar od zadnje menstruacije?

Nesrecnica – jaz se ne bi na tvojem mestu obremenjrvala prevec. Kajti. Uz se vedno ima toleranco 10% +/-. Skupaj je to lahko ze 20%!

Cestitke cestitke dekleta za pozitivne teste? april je bil lep mesec, maj bo tudi?????????

Zivjo,

A mogoce katera ve kako gre postopek zdej ko postojna ne sodeluje vec z zd dravlje?cakam na posto iz lj(konzilij).zanima me kako gre naprej?da se malcek pripravim…

Bravo @mimi in @malazaspanka ???❤️

Bomo zgleda imeli kar guzvo decembra ?

Js ananas kupim v Mengšu – Sadni vrt pri g. Franciju ?

Še vedno pa nisem dobila datuma za UZ iz klinike, pa tudi moja GIN neki strajka in čaka ne vem na koga? Je rekla naj jo pokličem ko dobim datum iz klinike. V prvi nosečnosti (spontani) so mi potrditveni UZ pri 6 tednih naredili.. Zdaj bo pa komaj v 8-9-10t? Živčki delajo na polno.. Razmišljam če bi šla po praznikih samoplačniško?

Ma ne, jst mislim, da nima smisla.kar mirno. Vse je kul. Veliko jih je tudi zdajle na dopustih, tko da bi jaz na tvojem mestu pricakovala odgovor glede uz-ja z zamikom?

Jaz sem pri prvi nosecnosti tudi imela uz prvi bolj pozno. Ko sem sla prvic h ginekologinji, mi je nardila samo urinski test, da je bil za zihr +. To je bilo to…

@mimi in @malazaspanka čestitke ?

@Anotherbaby ja, si skoraj mislim da je bila danes zdravnica bolj šlampasta ? bomo videli v nedeljo kaj bo…

Hejla punce,

@mimi
in @malazaspanka

Cestitke za pluske ❤

Mogoče se vama pridružim. Delam teste od 7. Dne naprej – takrat še negativen, 8. In 9. Dan pa rahla črtica…

Sem si rekla, da tudi če me potem razočara krvni test, sem vsaj nekaj dni vesela.

Sem šla pa po CB digital in ga naredim verjetno na 11. Dan ?

Upam, da zrata ???

@mimi in @malazaspanka iskrene cestitke ❤️

@nesrecnica
, tudi jaz bolj sumin na napacne meritve, pocakaj, sploh glede na to da ovulacijski testi kazejo spremembe, ki sele vodijo k ovulaciji.

Punce ali je katera samo s Femaro zanosila? Glede na vse teste ki jih imava so predlagali da poskusiva se s tem, pred postopkom, ceprav so moji izvidi vsi bp, pa ne vem, koliko je to sploh smiselno. Koliko casa ste uzivale Femaro, koliko ciklov?

čestitke ❤️ kje si pa ti, Lj?

New Report

Close