OBMP -IVF 2022
Mala zaspanka, cestiiiitke!
Waw, koliko pluskov je prinesel velikonocni zajcek☺️
Jaz sem se hotela ognit baby showerju, pa sem potem skor “mogla” it, ker jih je toliko drugih zaradi bolezni odpovedalo. Najtezje mi je bilo ob kao “šloganju” koliko otrok bo kdo imel… In potem so tko, ja dejmo, kaj cakas, kaj cakas… Vcasih me res ima, da bi enostavno zinla in jim zaprla usta…
Potem sem svoja čustva utopila v hrani na showerju in se komaj odvalila domov, ker me je vse tiščalo ???
Sem pa vsaj dobila nekaj novih idej za luštna imena?♀️
@Mala_zaspanka, cestitke za plusek in srecno naprej?
@Krena757, jaa grozna je ta lakota? problem je pa v tem, da mi disijo samo nezdrave stvari (ocvrto, cokolada, cips), ampak se skusam zadrzat, kolikor se da. Bruhala sem samo enkrat, me pa ravno danes ze cel dan sili na bruhanje. Povsod berem, da naj bi se po 12. tednih slabosti umirile, no pri meni nic ne kaze na to, pa sem lih vstopila v 14. teden. Aja, pa cestitke za potrditev srcka in lep dopust?❤
@malazaspanka čestitke za plusek! Naj bo lepa beta naslednji teden.
Js sm včeraj zvečer delala še digitalni CB in je pokazalo + 2-3 kar naj bi bilo 4-5t.
Danes so mi pa prišle črne misli v glavo in se jih ne znebim.. Kaj vse gre lahko še narobe ??? sej vem da ne smemo tako razmišljati sam faaaaaak ??
Šele v ponedeljek imam krvnega (ker je padlo na vikend) in razmišljam da bi potem šla čez 3dni še sama kri dat da vidim če se podvaja…
Meni zaenkrat še ni slabo, sm pa skos lačna na 3 ure, skos bi po mal jedla… Zjutri mi pa kar kruli v želodcu… V prvi nosečnosti sem bila do 13 tedna precej boga s slabostmi, ampak sem zdrzala brez bruhanja.. Sem imela vedno sabo narezano limono in sm si jo v usta dala, ko mi je slabo naredilo. Pa antimetil tablete sem imela, ampak so mi nekje pri 9t nehale pomagati…
Krena757, 22.04.2022 ob 13:20
@vrtnica_91 hvala za informacijo glede pregleda. Joj ti imaš tudi težave s to lakoto. Kaj pa bruhanje? Mene kar naenkrat popade taka lakota in me noro sili na bruhanje. Zgleda me bo spet celo nosečnost spremljala ta slabost. Sem šele proti koncu 7 tedna pa je že zelo prisotna.
@Mala_zaspanka355 čestitke za plusek in srečno na krvnem.
Jaz sem pa danes bila na prvem pregledu, da se prepričam pred dopustom, da je z mojo pikico vse OK. Res je še čisto mičkena ker sem 6t in 6 dni, ampak kako ji pa srček lepo bije 🙂 Kako so to lepi občutki. Upam, da bo šlo naprej vse kot more. Nasledni pregled pa imam sedaj na UKC LJ takoj ko pridem z dopusta (3.5). Komaj čakam in upam, da bo vse OK.
Kako se držite ostale nosečke? @Hana kako si?
O, krasno, super, jaz se tudi že veselim prvega pregleda. Zdaj pa uživaj na dopustu.
Jaz sem okej, nic posebnega, upam, da je vse okej. Samo KrEna, kako si ti 6tednov in 6 dni, če sem jaz imela en dan pred tabo prenos in sem 6t 1dan. Kakšen postopek si že ti imela zdaj? Jaz spontanega, prenos zarodka, zadnjo menstro sem imela pa 11.3.
@Anotherbaby saj lahko rečeš, da čakaš na pozitiven test / da pride štorklja do tebe / na datum v kliniki za neplodnost / na čudež / da prideš na vrsto / da se ti uresniči ta želja… Oz rečeš, da če bi bilo po tvoje bi imela že najmanj 2…
Žal marsikdo ne pomisli, da nekateri ne čakamo prostovoljno na otroka, ampak da nam ni dano zanositi takrat in tako kot smo si želele in zamislile…
Broccoli, 21.04.2022 ob 18:27
Zivjo! Tiste, ki ste imele v kratkem punkcijo v MB – ste rabile PCR test?
Pa iskrene čestitke za vse pluske! ???
za punkcijo v MB je bilo manj kot mesec nazaj ali da imaš potrdilo o prebolelosti ali pa ti dajo PCR napotnico. Na zadnjem UZ pred punkcijo me je swstra vprašala če sem prebolela in ker sem je rekla da potem ne rabim na test. Če si prebolela imej kopijo potrdila zraven na dan punkcije, ker ga potem tam vzamejo.
Cestitke punca, katere ste dobile plusek ❤
@Upanje111, ponovi test jutri ali pa v torek.
Punce, imam eno vprasanje za tiste, ki ste v MB. V torek imam UZ pred prenosom. Zanima me, kje se izvaja ta UZ? Isti prostor kot pred punkcijo ali kje drugje? V vabilu imam napisano zgradba ginekologije, vhod 3C, ambulanta za folikulomentrijo. Cisto sem zmedena.
Upanje111, 24.04.2022 ob 18:12
Jaz sem pa danes 12. dan po etz in je bil CB negativen ? v torek moram na krvnega, ker M še ni prišla, še vedno vse belo.
Tko te bi objela ?? morda pa se bo ❤ Sama sem nardila test 8 dan pa je bil neg.zdaj pa ga ne upam vec ponovit ? v petek imam sele krvnega..danes ze neke cudne rjave niti sluzi…?? Drzim pa pesti zate mocno. Objem ❤
Mucika990, 24.04.2022 ob 19:16
Cestitke punca, katere ste dobile plusek ❤
@Upanje111, ponovi test jutri ali pa v torek.
Punce, imam eno vprasanje za tiste, ki ste v MB. V torek imam UZ pred prenosom. Zanima me, kje se izvaja ta UZ? Isti prostor kot pred punkcijo ali kje drugje? V vabilu imam napisano zgradba ginekologije, vhod 3C, ambulanta za folikulomentrijo. Cisto sem zmedena.
Ja na istem pred rumenimi vrati mizica ☺
Jaz sem 5 dni po prenosu in je še dooolgo do krvnega. Naslednji torek. ?
Sem pa zelo utrujena in imam napete prsi, pa ko se najem me vedno ful pogreje. Je še katera imela podobno?
Kakšne znake ste imele nosečke po ivfu?
Zdi se, da so neki znaki, a vseeno to čakanje ubija.
Vsem čimprejšnji plusek in lepo nosečnost ❤
Upanje111, 25.04.2022 ob 11:09
@wannabemommy hvala ? pravijo, da upanje umre zadnje. Jaz sem se odločila, da doma ne bom več delala testa, grem jutr še na krvnega, kar bo bo. Zaenkrat še nobenih znakov M.
Držim pesti tudi zate, da se bo na koncu vse dobro izteklo ??
@Nesrečnica super, zelo dober začetek ? ?
Moje upanje se je žal končalo saj je prišla menstruacija ?? trga se mi srce ?