OBMP -IVF 2022
@Scorpionka čestitke in srečno do konca 😉
@Fracek midve bova spet skupaj v pričakovanju, jaz imam sprejem naslednji ponedeljek (samo upam da ne bo spet kakšen čuden ciklus dolg več kot 40 dni).
Ta mesec je bil pa res srečen, sami +, upam da niste porabile vse kvote, da bo še za nas kakšen na voljo ?
@nesrecnica hvala ? in srečno v novem postopku! ❤️
@Skorpionka juhuuuu ? držim pesti, da bo vse OK do konca ?
Res je veliko + ta mesec ? čestitke vsem ❤️ upam, da nas bo kmalu še več ?
Jaz sem imela prejšnji teden sprejem in z naslednjo M začnem s špikanjem. Upam, da bo točna ? Imam pa tko mešane občutke glede na prejšnjo zelo bolečo izkušnjo in me je kr mal strah ?
Mentos, moj je lani oktobra oddal seme tam, niso nič komplicirali. Po analgosedaciji sem šla okoli 11ih domov in nič težav nisem imela. Srečno in muciki tudi.
Fracek, hvala in srečno v novem boju, tretji v tretjem, to mora biti uspešno ????
Scorpionka, odlične novičke, čestitam. Čuvaj se in stiskam pesti se za lepo beto.
Pika viva737: Jz sm super, pa ti?… Popravici povedano mi je blo 2x slabo in to zjutraj ko vzamem tableto estrofem.. drugace pa cisto nič zaenkrat.. pa tebi??
Vse, katere ste zagledale plusek čestitke??..
Tiste katere ste v postopku ali greste v postopek, pa želim vse dobro, drzim pesti, bodite sproscene in vrjamem v vaso zmago!???
Jagoda9889 pa tk zanc sm da groza, nobene energije nimam da bi blo kej iz mene no zraven mi je pa se slabo skos posledično ni aperita da se mucim ko morm kej jest, sreca sam da ne bruham. Sam sm rekla da za zdravo pikico bom use potrpela ?
se 14 dni pa spet uz ane, komi cakam nej hitr mine tt april ??
Pa se še jaz malo javljam 🙂 @Evy106 in @Fracek, hvala da mislita na mene – ja bo gre, kaj naj rečem še par dni pa bo 34. teden. Počutim se pa kaj pa vem, en dan polna energije,. kot da sploh nisem noseča, rihtam, pospravljam, si delam gnezdo hehe….drugi dan brez energije, krči, bolečine…ampak sem prepričana, da bo enih par tednov še lepo zdržal, ker jaz imam še tolikooooo dela 🙂 Drugače pa so se začeli kopičit pregledi, kontrole pri ginekologinji so sedaj na dva tedna, vmes sem dobila še za cuker, ker sem imela 5.2 (5.1 je tista zgornja meja) – pa sem dobila sedaj aparat in je vse v mejah normale in dolgo se mi ne bo treba ukvarjat s tem, no smo pa vsaj darilo (kozmetiko dobili). Me pa je poslala ginekologinja v Mb v ambulanto za tvegano nosečnost, je rekla naj še tam preverijo, ker sta po njenem UZ dve vrednosti na spodnji meji normale. V Mb so rekli, da je vse ok ampak naj pač še enkrat pridem malo pogledat za vsak slučaj. Pa še pregled za anasteziološko imam ta teden. Pregledi so kar na kupu 🙂
@Hana 41 čestitke, držim pesti, da bo vse dobro…aja pa @scorpionka tudi tebi čestitke.
@Fracek držim pesti, da bo končno steklo. Jaz te razumem, ko praviš, da ti je vse padlo dol ampak to ne pomeni nič slabega, jaz sem enako pristopila k temu svojemu postopku, ki je obrodil sadove. Sem bila kar hitro po enem, ki ni uspel (junija) potem spet na vrsti, konec avgusta. Ampak šla sem pa tako čist brez pričakovanj, pač kot, da grem opravit postopek, ker sem imela srečo in so me sprejeli. Ko sem že imela transfer sem še doma nekaj belila pa prestavljala v drugem tednu, pač čist normalno brez pričakovanj sem se prepustila in ravno takrat je uspelo 🙂
Super novice @marsena2, se te spomnim še iz lanskega leta. Ja tudi meni je vse padlo dol po tretjem postopku. Pa me je dr. iz Mariborske klinike prepričal, da je še upanje in da naj se prijavim na 4. postopek IVF. Sedaj sem 5 po prenosu. Sploh nimam občutka ali bo ali ne….
Kako ste pa kaj ostale, ki ste imele prenos prejšnji teden? Je katera na forumu?
Živjo punce, malazaspanka
na ukc lj sem 14.4.2022 v četrtek mela transfer. Najdaljših 5 dni ever!! In še 10 to go.
In nimam prav nobenega znaka, nobenih težav, razen malo špikanja včeraj v enem jajčniku. Če ne pa se sprašujem če niso pozabili vstavit zarodka ??
Je pa to moj prvi postopek in si želim, res želim, da bi uspelo. Ampak vem..vse je v rokah tistega nad nami ?❤
Čestitke vsem, ki pričakujete in vsem ki še boste! ❤??
Pika viva737: ja ti vrjamem… joj.. sej bo minila slabost.. sam da ni se hujse da bi ki bruhala….sej jz tut nobene energije, kr spi se mi.. ko nikol nism sla popoldne spat .. zdaj se morm za 15-20 min ulezit da zaspim .. potem sm pa spet malo pri sebi.. ampak lej vse bomo potrpeli za nase lepe otrocke…??
Jooj komaj cakam UZ ja.. ?.. jaz imam 2.5 ti pa 3.5 ??
Pozdravljene punce,
v soboto sem poslala mail v MB z vsemi informacijami,ki jih potrebujejo in se vedno nobenega odgovora za UZ. Takrat je bil 2. dan M. Ne vem, če naj še počakam ali naj še enkrat pošljem.
Vem, da so bili prazniki, ampak vseeno vidijo zjutraj maile in potem verjetno urejajo stvari.
Zanima me, ali ste dolgo čakale na vabilo za UZ pred prenosom?
Sem danes ponavljala test s Clearblue, ker je bilo velikokrat že s testnimi trakci kej narobe.. No, takoj se je + pokazal ?
V petek mam še v planu digitalnega nardit, k ga mam lih doma (še zaloga od prej ?) Potem pa čakam ponedeljek in krvni. Mam pa popoldne še UZ dojk, tko da upam da bo na obeh pregledih vse ok ??
@Scorpionka držim pesti ?
Mucika990, očitno je nekje zaštekalo. Sicer včasih pridejo mailu tudi proti večeru, ampak vseeno pošlji raje še 1x. Meni res vedno v enem dnevu odgovorijo… Uz bi morala imeti ta teden, da potem začneš z ovulacijskimi testi. Po pozitivnem testu pa potem peti dan prenos.
Jaz sem imela prvič prenos 16.dan ciklusa, drugič pa šele 19.dan. Tako da zamujenega nimaš še nič. Je pa seveda vse odvisno od nastopa ovulacije. Si v spontanem ciklu?
Pozdravljene, upam da ste lepo preživele praznike. Jaz sem bila danes na krvnem in ni bilo bete, kar sem tudi pričakovala čeprav so me begale 2 črtice na 6 testih na enem celo danes pred krvnim (so bile pa precej šibke ampak vseeno dobro vidne). Glede na krvavitev ki je bila zelo močna sem pričakovala da ne bo nič in tudi danes je bilo potrjeno da je očitno šlo za biokemično nosečnost.. Nisem tako potrta ker sem se že pripravila na slabe novice in se že ob krvavitvi pripravila da bo treba na nov prenos, ampak vseeno bi mi bilo veliko lažje če na testih nebi bilo dveh črtic ker sedaj vem da se je primlo ampak šlo naprej ? Sva oba s partnerjem rojena aprila in sva si res želela da bi se primlo, bi bilo to najlepše darilo, ampak žal bo letos praznovanje malo manj veselo…
Vseeno pa ena dobra novica in sicer da imam menda 8 zamrzjenckov in reeees upam da se naslednji prenos prime ??✊?
Mi lahko prosim ena malo razloži kako poteka prenos zamrzjenčka v mb (v naravnem ciklusu)? Vem samo da morem javit prvi dan naslednje M, kako pa potem poteka? Ali so tudi UZ in kako pogosto? je treba delati kakšne teste ovulacije in ali si jih same kupimo ali dobimo na kliniki? Koliko časa po ovulaciji vstavijo zarodek?
pa še eno vprašanje – je morda katera na lastno pest devala 2 crinone gela na dan namesto 1? Sem že velikokrat zasledila da nekatere punce to naredijo in da jim je takrat prvič uspelo (pa menda tudi v tujini to stalna praksa)… Mogoče bi bilo za poskusit, vsaj nekaj dni po prenosu ko je najbolj pomembno da se prime… Meni jih je ostalo nekje 10 pa resno razmišljam da bi si naslednji prenos 10 dni dajala 2…
Drugače pa @scorpionka bravooo čestitam res sem vesela zate in ti želim lepo nosečnost ☺️ Kateri dan od prenosa pa si danes ko ti je že pokazalo lep plus?
Vsem ostalim puncam pa srečno ???✊?
Gina, vau, kolk zamrznjenckov, sem sigurna, da boš še letos nosečka ?
Malazaspanka in wannabemommy, stiskam pesti za vaju, saj potem kar mine, sploh če so dnevi pestri, pa če ne čakaš ravno na 15. dan.
Naravna hvala in mislim, da bi vse bile komot zdaj na tvojem mestu, par tednov pred porodom. Uživaj se te zadnje tedne nosečnosti ?
@gina žal mi je da ni uspelo ? ampak bravo za 8 ? ❤️ Sm prepričana da bo vsaj en od njih tisti pravi ??
Js sm mela punkcijo 4.4. prenos pa 9.4. Se pravi včeraj je bilo 9 dni, danes pa polnih 10. Že včeraj nisem mogla verjet, danes pa še manj.. V šestih letih mi ni uspelo niti enkrat do pluska pridt ??