Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@hana jeee cestitkeee!

@mikrobio zdrzi, mocna si in se bos pobrala!!  nevem zakaj je vcasih zivljenje tako kruto, ampak za malega bos vse prezivela. jaz nisem v postopkih, sem zadnjic 1x napisala, se je po 3.neuspelem naravno prijelo, vendars s kupom tezav v prvem tromesecju, da me je iz vrazeveenoati imelo biti do konca cisto tiho (od hematoma do …) tako da je nas mali zdaj star dober mesec:)

Kar se tice pa pri tebi bratca ali sestrice pa nikjer ne pise da ne bos cez nekaja casa spoznala koga, dostikrat ko najmanj pricakujes spoznas koga, pa je vreden,.. tukaj pusti casu cas, predvsem pa se ti sedaj sestavi in pozdravi, da bosta z malim lahko lepo na novo zazivela! verjamem tudi, da ti mali vliva moc in energijo, in da si in bos vsak dan boljse!!!

Update glede moje nesrecne poste.. sem klicala na to st., ocitno res dobila koordinatorko za ivf. Rekla, da imajo ravno danes konzilij, da pa mojega kartona ni, ker ga ocitno nekdo ni prinesel, zato me bodo obravnavali v zacetku maja na naslednjem konz. Fajn.. ampak ok, bom pocakala, sej zdej sem se nekak v glavi nastimala, da se bo to dogajal v maju. Mi je bilo pa vsec, ker je rekla da me poklice v maju in lahko ze naslednji dan pridem osebno iskat posto, da ne cakam..

@hana41 čestitam za lepo beto ❤️? naj se lepo razvija pikica še nadaljnjih 8 mesecev ☺️

@micro_bio88 večkrat sem pomislila nate ❤️ na prvem mestu je da porihtas zdravje in potem boš brezskrbno lahko uživala s svojim sončkom. Drži se, močna si! Življenje nam res prinaša težke preizkušnje, ampak verjamem da se bi vse lepo rešilo ?

@krena757 srečno jutri! Naj bo lep rezultat ?❤️

Mene pa spika na levi strani kot da nekdo neke nitke notri vleče. Upam da se je blastocista tokrat vgnezdila in bo ta postopek uspešen, tok si tega zelim ? pomoje bom 10ti dan delala test, takrat bi se že mogl pokazat.

Lepe prihajajoče praznike vam želim ??

@Arnika23 škoda, da so karton založili, ampak vsaj veš pri čem si in ne boš zdaj pod nepotrebnim stresom…

@scorpionka
držim pesti, da se vgnezdi in ostane pri tebi 9 mesecev.

No, jaz sem pa tudi dobila končno M in imam sprejem 25.4.

Je tu še kakšna, ki gre takrat iz Postojne/Unca/Logatca v Lj?

Super nesrečnica. To greš tudi po zamrznjencka? Srečno ?

KrEna, kako je šlo danes? Pa sp150, a imaš jutri? Sporoči, stiskam pesti.

Scorpionka, kdaj imaš 10.dan?

Ja, še zadnji zamrznjenček iz prvega postopka.

@hana41 čestitam za lepo beto?

Ja, jaz mam jutri, sem danes se enkrat naredila test, da me nebi jutri med sluzbo slucajno presenetil slab rezultat, pa sta lepi 2 črtici???

@skorpionka mene je tudi spikalo ful in zgleda je to dobro 🙂

Hvala vsem za lepe misli, k8 so se obrestovale. BetaHCG je danes bil 2582 tako da sem res res srecna in komaj cakam prihajajoce tedne, mesece. Upam, da se obdrzi in da bo moj mali sonček dobil bratca ali sestrico.

@sp150 čestitke tudi tebi. Zgleda je bil danes kar dober dan v UKC LJ.

Vsem ki se se trudite pa pogumno in srecno dalje 😉

@nesrecnica hvala❤️ ti pa v nove boje ? držim pesti da tokrat uspe ? naj bo ta ? ta pravi ?

@krena757 juhhuu ?? bravo in srečno do konca ❤️❤️❤️

@sp150 bravo ?? naj bo jutri super beta ??

@hana41 10-ti dan bo 19.aprila. Še ne vem a bi takrat al raje 21ga ko bo 12 dni… 25.aprila pa imam krvnega ?

Upam da se vam pridružim pri veselem pričakovanju ??

krena757, že cel dan hodim gledat, če si se javila ? čestitke in srečno??

Sp150, odlično, jutri sam se uradna potrditev. Čestitke in vse lepo do konca ??

@krena757, cestitke za super beto, srecno tudi naprej?

@sp150, tudi tebi cestitke za dve crtici, naj bo tudi jutri lepa beta?

Res je lepo prebrat taksne lepe novicke! Jaz pa danes ze po nuhalni. Zaenkrat zgleda vse OK, upam da bom od sedaj naprej bolj mirna. Sem se kar zjokala v ambulanti, do sedaj mi je bilo kar nekako neresnicno, saj sem se dva meseca nazaj trepetala ali bom sploh kdaj mamica. Ko vidis to malo bitjece na zaslonu in slisis srcka, je res neprecenljivo. Tako, da vsem veliko poguma in vztrajnosti, enkrat bo sigurno uspelo!❤

Jagoda9889 ja sm vidla da ni isto ime sam se mi je zdelo da si ti ? super.. Sam da srcek bije to je najbl vazno pa da dete raste ❤️ ja sm mela sm tut vidla kk srček bije.. Tk čustveno je blo za mene se vedno na Uz ni blo nic tk da sm tk vesela ?❤️?

@krena757, čestitke ?

Punce, ki vam je v tem poskusu uspelo dajte napisati kaj ste kaj delale pred in po prenosu ?

Hvala @hana in vsem ostalim za čestitke in lepe želje. Sedaj pa upam, da bo šlo tudi naprej ok in da kmalu slišim bitje srca.

@scorpionka
kako si ti? Kase počutiš? Kakšni novi znaki? Kateri dan je danes po prenosu?

@vrtnica_91 lepo da ti gre dobro in da je vse v redu. Sedaj si pa že lahko precej mirna 🙂 Čestitke

@nesrečnica pri meni je bilo za prvega otroka po 4 letih že toliko razočaranj in grenkih trenutkov, da sem res pri vsakem poiskusu dala vse maximalno od sebe. Po vstavitvi sem 3 dni počivala. Izogibala sem se vsakim naporom, dvigom stvari, nisem pila kave, … Ko se je prijelo je bila stvar enaka – zelo sem se držala nepisanih pravil – nič kave, nič barvanja las, zdrava hrana… Sedaj ko pa že imam enega sončka in sem res želela drugega, sem imela enak načrt. Potem pa so se stvari obrnile na glavo in poleg tega, da sem morala poskrbeti za mojega malega sem morala poskrbeti še za mojo mami. Tako, da nisem imela niti dneva počitka in ležanja po vstavitvi. Sem se trudila vsaj vmes kaj posedeti ampak ni blo uspešno. Tko da sem bla ful presenečena nad rezultatom včeraj.

Upam, da bo moja izkušnja komu kej pomagala.

Pika viva 737 : Jaa super sem vesela tudi zate ❤️… Si dobila materinsko knjizico?.. jaz sem dobila ..pa v laboratorij sm sla kri dati… ?.. ❤️ kdaj imas pregled zdej naprej ?… ❤️??

Jagoda9889 nisem se dobila… Sem mela zlo hitr pregled glih tok da sm vidla majhem zarodek pa eno pikico ko je utripala napouno ❤️❤️❤️. Zdej ga mam ga 3.5 ko bom 8 okol tednov ko se bo bolj fajn vidlo ?❤️❤️ bom pol najbs use mela kri pa to.. Kok si bla pa ti ko si mela prvi pregled?

@krena757 danes je 6 dni od prenosa. Še kar me špika pa vleče dol v trebuhu, pa zadihana sm če nardim mal več korakov. Zdej se je še moja alergija začela na cvetni prah in kiham 100x na dan, oči mam rdeče, iz nosa mi teče.. Ampak sej bo ??

Tudi js sm tokrat začela s pripravo 3 mesece pred postopkom. Sm jemala prenatalne kapsule, D3, inozitol, quvital in omega kapsule. Izločila sm moko, sladkor in 90% mlečnih izdelkov. Od dodajanja menopurja sm pila brezalkoholno pivo, jedla ananas, in matični mleček.

Sicer sm imela spet od 16 celic samo 2 vredu, ampak takšne kvalitete (4AA) še nisem imela. Pa še enga ? sm dobila ?

Mogoče je res to pripomoglo k kvaliteti. In res upam da se je tudi maternica v teh 3 mesecih sčistila in je bila lepa sluznica za vgnezditev.

Pika viva737: aa pol bos pa dobila 3.5 knjizico… fajn… jz sm bla 6t 5 dni… zdj imam pa pregled 2.5 ?❤️❤️ sma midve kr blizu ?.. kdaj mas predviden dan poroda? 

Jagoda9889 ja js sm bla 5 tednov pa 6 dni. najbrsbom pol dobila 3.5. ? Ja videt sma kr blizu ja.. 8.12 ka pa ti tut tam okol najbrs ??

Pika viva737: jaa pol pa ja, se prehitr.. tk da zdj bos pa dobila ?.. ooo super.. jaz pa 30.11 ?

New Report

Close