Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Mikrobio drzi se, zenske smo levinje, verjamem da bosta s tvojim sonckom pregurala celotno situacijo. Vazno da si porihtas zdravje, ostalo bo minilo. Je pa zalostno, ko mislis da nekoga spoznas, das z njim cez celotno kalvarijo, potem pa taksno razocaranje. Taksni moski niso vredni naziva moski, zal. Drzi se, v mislih smo s tabo.?

Hej, hej…

No jaz sem imela včeraj prenos, po besedah dr. Bokalove lepe debele blastociste in še ena lepa debela je postala ?. Sem jim pa kar rekla, da se ne vidimo več v takšni situaciji ? Prepričana sem, da je tokrat to, to. 28.4 imam krvnega ?

Čestitke za vse +ke ❤

Vam bom pa napisala še nekaj. Življenje nam naloži toliko, kolikor smo zmožni prenesti. Vsaka stvar se zgodi z razlogom. Kar nas ne zlomi nas naredi samo močnejše. Zapomnite si, da vsaka lahko vstane kot Feniks iz pepela, le dovoliti si morate ????

Imamo to ???

Punce meni se je danes kri dobesedno vlila ven. Imam menstruacije zelo mocne pa jih tale prekaša.. Res ogromno krvi vključno z koščki, Tako da 8 dan po prenosu in zelo očitno tokrat ni uspelo… Bo pa upam da naslednjič z zmrzjenčkom.. Slaba volja, sem se že nekajkrat zjokala ampak nimamo kej in borbamo naprej. Poskušam biti vseeno čimbolj pozitivna za naprej in se tolažim s tem da je bil prvi prenos in da imam se zmrzjencke na zalogi. Je že moralo tako bit.

Katera ve mogoče kakšna je praksa z zmrzjenčki v MB? Kdaj se lahko gre in kako to izgleda? Je treba spet kaka zdravila (drugače imam svoje cikluse normalne in svojo ovulacijo)?

Punce ki ste nosečke čestitam, tiste ki čakate pa vso srečo ?

Gina123, žal mi je… Jaz sem v Mariboru… Sem pa v prvem postopku po neuspelem svežem prenosu šla takoj naslednji mesec po ?(spontani ciklus). Danes je stara dobri dve leti! ?

Izjokaj, se potolaži in dvignjene glave naprej! ?❤️Srečno! ?

Gina123, prvi dan naslednje menstruacije jim samo mail pošlješ, da želiš po zamrznjenčka. Dobiš navodila za uz in to je to…

Punce, vam javljam, da smo potrdili nosečnost danes s krvnim, juhej. Hvala za spodbudo in vsem polagam, da samo vztrajajte ????

@Hana41: Iskrene čestitke! 🙂

@Leanna143: Sprejem imam čez 3 tedne. Naslednji teden grem oddat kri. Kot kaže bova skoraj istočasno v postopku 🙂

@Arnika
: So pri tebi že kakšne spodbudne novice glede konzilija?

Stiskam pesti tudi za vse ostale!

Pardon, pomota – zadnje vprašanje o pošti s konzilija je za @Arnika23 …

Hana41 super, cestitke!!

@Ivy528, danes so celo na mail odgovorili, da naj poklicem na tel.st. od “darovanje celic” (google vse ve) in seveda se noben ni javil, tako da klicem spet jutri oz sej ne vem ali naj raje cakam, pa ko bo, bo..

In pa; super Ivy528, trije tedni bodo tik tak minili! 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Mihi 22, 13.04.2022 ob 17:03

Gina123, prvi dan naslednje menstruacije jim samo mail pošlješ, da želiš po zamrznjenčka. Dobiš navodila za uz in to je to…

JAz sem zadnjic poslala mail s tako vsebino in mi je sestra nazaj napisala,da pac moram poslati pri aprilski M in napisati, kdaj imela najdaljsi ciklus, kdaj najkrajsega. Malo cudno vse skupaj. V Mb sem..

@Ivy528, potem bova verjetno res skupaj oz. bolj verjetno me bos “ujela”, ce ne celo “prehitela”, ker imam jaz svoje cikle zelo neredne in ponavadi dolge, tako da se bom najbrz se kar nacakala do naslednje M. ?‍♀️

@Arnika23, na kateri mail pa si pisala? Jaz bi rekla, da je najbolj smiselno kar direktno IVF koordinatorju.

@Hana41 cestitke in srecno ??

Hojla.. Ja sem imela.. pikica raste -8 mm.. srcek bije na povno ❤️?.. kako pa ti ?.. si imela Uz?

@leanna143 pisala sem v Leonisce- mail za narocanje, ker se nisem tako dalec, da bi sploh vedela za ivf koordinatorja. Bom jutri poklicala na tel st, ki so mi jo dali, pa potem naprej. Hvala 🙂

Pika viva : sm ti kr z drugega imena komentirala  victrhkhg. 

@hana kolk si pa mfla vrednost? Ful vesela zate. Js bom pa jutri zvedla svojo usodo in mal sem pa že nestrpna. Kak je že postopek jutri?

Odgovor na objavo uporabnika
Krena757, 13.04.2022 ob 20:20

@hana kolk si pa mfla vrednost? Ful vesela zate. Js bom pa jutri zvedla svojo usodo in mal sem pa že nestrpna. Kak je že postopek jutri?

Hej, ful stiskam pesti, da bo kot pri meni. Jaz mislim, da bo ziher plus, glede na to da se ti menstra ne kaže???

Greš notri na levo v sprejemno pisarno (jaz sem šla prvič sploh sem pomoje), in z zdravstveno kartico prevzameš nalepke, nato pa na tista vrata, kjer si dobila injekcije in greš potem s sestro na odvzem krvi.

Pokličeš ob 13ih za rezultate! Srečno?????

Aja, BetaHCG je bil pa nekaj čez 1800?

@hana hvala ti.. sem mal upala da rezultate tam zves. No kakorkoli že. Res upam, da bo rezultat pozitiven ker res nic ne kaze na menstro. In tudi danes in vceraj me kar malo boli spet trebuh in spika notri, sicer malo bolj levo ampak ja. Drugače pa res lep rezultat. Bravo 🙂

@Hana41 čestitke ?

@Krena757 srečno jutri ?

New Report

Close