OBMP -IVF 2022
Js imam krče že od prenosa oz že pred prenosom so se začeli. Kot pred M, s tem da tut špika večinoma v levem jajčniku. Prvič sm mela dolgi protokol, tko da ne vem, a se ta M zamakne al se izpusti? Mogla bi jo dobit lih na dan prenosa. Tko da zdej razmišljam če se mi je vse zamaknil oz se ni zamaknil in bo šla blastocista v nič ali je to normalno.. Zmešal se mi bo ?
@Anotherbaby trenutno imam izkušnje samo z enim ciklom po covidu (kot sem že rekla je bil daljši za cca 5-7 dni), nato pa sem šla po zamrznjenčka, in kot vse kaže (srčno upam da se obdrži) nama je uspelo. Sicer sem danes 11dp5dt, tako da še čakam na krvni test, ampak clearblue je bil že v petek pozitiven <3
@Scorpionka punkcijo se šteje kot ovulacijo in M naj bi bila 14 dni po ovulaciji. Naj te ne skrbi naravni ciklus, v teh postopkih se vse poruši…
Ko berem vse vase zapise se zavem kako dolga pot caka nas, ki sele cakamo posto konzilija.. danes so mi napisali mail, da jo dobim cez 1-1,5 meseca! Pricakovala sem jo prejsnji teden, zato ne vem kaj meckajo.. ocitno me marca sploh niso obravnavali na konziliju.. upam da bo vseeno prej, da zacnemo.. koliko casa ste pa ve cakale posto??
Cestitke vsem puncam, ki nas navdajate z upanjem.. 🙂
Ostalim pa; ostanite mocne, enkrat bomo mamice..
@gina, nobenih znakov nimam. Dan prenosa in naslednji neko rahlo spikanje. Krvnega imam v sredo.
Morska deklica, blackpearl žal mi je ? samo ne obupati ? blackpearl, 9. Dan je mogoče še malo zgodaj za urinski test, poskusi čez dva dni spet.
Sp150, se potihem veselim se tabo, vem kako ti je. Kdaj imaš ti krvnega, konec tedna?