OBMP -IVF 2022
Blackpearl ooo si bila v Lj? Ker, če ja, potem sva bili skupaj. Zame je to sedaj 6. transfer. 1x donosila, 1x imela splav v 12. tednu, 3x zakrvavela 5., 7., 8. dan. Tako, da sem se naučila, da pred 8. dnevom ne delam testa doma. Ti pa kar ponovi čez nekaj dni. Do 19. je pa tako dolgo, ni? Zdi se mi svetlobna leta daleč. Držim pesti!
@mimi srečno jutri na punkciji! Da boš mela lepe, zrele, kvalitetne celice ?
Js večinoma ležim, trebuh mam napihnjen ko balon, občasno me kar zaboli.. Malo sumim, da bi lahko imela glede na 16 celic, blago hiperco. Ampak upam da se do sobote, ko naj bi mela transfer umiri vse skupaj. Nestrpno čakam novice, če bo tokrat kaj več uspeha in če bom končno prišla do ?. Srčno upam pa da bo že sveži prenos uspel in se neham mučiti po 5 letih in pol…
vita43, 04.04.2022 ob 23:01
@gina123 so me danes klicali iz mb. Cisto nepricakovano ☺️ sem ze morala danes zaceti z jemanjem KT, konec meseca imam UZ in zacnem. ??
Res se presenecena ker sem bila pripravljena na to da bom cakala 3 mesece na nov postopek
Juhuu superca sem vesela da boš lahko začela ☺️
Evo jaz pa tudi imela prenos. Od 16 zrelih celic se jih je oplodilo 14 in od teh je bilo 5 blastocist enega so mi vstavli ostale 4 dali zamrznat, ostalih 9 pa še bojo pustili malo in jih potem dali zamrznat če bojo primerni.
Menda pa so zelo kvalitetne blastociste in enega že grejem in res upam da se vgnezdi in da jo/ga spoznam čez 9mesecev ❤️??✊?
Krvnega imam po praznikih in res upam da mi zajček prinese lepo visoko beto ☺️???
Pozdravljene, se vedno spremljam dogajanje na tem forumu, ceprav mi je bila v decembru 2021 potrjena nosecnost; sedaj grem proti 22-em tednu. Drzim pesti za vse vas in upam, da bo slej ko prej vsaka zagledala + in se bo zarodek obdrzal.
Sem rekla da tole delim, ker sem tisti cas ko sva bila z mojim v postopkih vse mogoce prebrala. In sicer… neke tuje studije/priporocila zdravnikov naj bi nakazovale na to, da seks/vzburjenje/mastrubacija zenske po prenosu zarodkov lahko ovira implantacijo zarodkov (zaradi krcenja maternice). Zato priporocajo, da se z vsemi tovrstnimi aktivnostmi pocaka do krvnega testa.
Jaz sem se tega zdaj na koncu drzala, pa mogoce je bil ravno to razlog za uspesno vgnezditev- kaj vem clovek proba vse mozno ???. Srecno se enkrat vsaki posebej ❤️❤️❤️
@lunavenera jaz sem imela do zdaj 2 prenosa, v obeh bila vzdržna od prenosa do krvnega, pa je bilo vseeno negativno, tako da očitno ni pravila. S tem, da prvič se je zgleda vgnezdilo, ker so en teden po negativnem krvnem testu na UZ videli ostanek vrečke in tudi urinski test je bil (sicer lažno) pozitiven, za drugič pa žal ne vem, predvidevam da ne, ker so bili vsi testi negativni.
@gina123 super izkupiček? upam da še ostale celice poborbajo in pridejo do ??
Držim pesti, da se pikica zasidra pri tebi za naslednjih 9 mesecev ?
Js bom pa upam da 3dni za tabo ?
@Anonimno 10148 imajo različne prakse. Enim predpišejo do 12 tedna, enim pa takoj po krvnem testu ukinejo. Baje, da pri prenos zamrznjenčka niti ni potrebno dodajati progesterona, ker ga telo samo proizvaja dovolj.
Scorpionka, 07.04.2022 ob 00:16
@gina123 super izkupiček? upam da še ostale celice poborbajo in pridejo do ??
Držim pesti, da se pikica zasidra pri tebi za naslednjih 9 mesecev ?
Js bom pa upam da 3dni za tabo ?
Hvala! ❤️
Držim pesti zate in sporoči kako je bilo v soboto ✊????
Živjo!
A ste ve dobile pošto z napotnicami za krvni test SPB zase in za partnerja ali je partner svojo napotnico dobil posebej? Meni je čudno, ker v spremnem pismu piše, da sva dobila napotnici, v kuverti pa je bila napotnica samo zame …
Verjetno se je treba na Zavod za transfuzijsko medicino naročiti na odvzem? Koliko časa se čaka na rezultate?
Hvala in lep dan vsem