Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Krena757: Ti popravici povem, da nisem vesela kdaj bi bila vgnezditvena, spikalo me je prve 3 dni po transferju potem pa malo lahk bi rekla da nic.. Tako da nism nic imela obcutka. Sm delala pa test ze 6 dan po transferju in mi je ze cist rahlo rahlo crtico kazalo.. Jaz jemlem ESTROFEM in UTROGESTAN do 10-12 tedna nosecnosti…Drugace pa se nism nic uzirala na te znake , sm skos mislila da je to od Utrogestana ?. Vso srečo ti želim..??

vedela*

@jagoda hvala ti za odgovor. Sva na isti terapiji tko da je fajn slisat se kako gre pri tebi. Kaj pa utrujenost? Si bila kaj bolj utrujena prve 2 dni po transferju?

a potem pa fajn… Ne nisem bila nič utrujena, še le zdaj sem začela biti.. se mi skos spi.. .. Kaj pa kaksen izcedek rjav si kaj imela?..

Krena757 hvala ?? ja zdaj držimo pesti za srceka ?❤️ nisem se počutila nic drugače… Sem mislila da nebo nič iz tega, razen boleče prsi na dotik ze od ovulacije ki bolijo se zdaj. Tk da k sm 7 dan po prenosu nardila test sm bila zelo presenečena ?? jaz imam utrogestan vendar zdaj mi je zdravnica včeraj rekla sa porabim to kar imam in potem ne rabim vec. Ja potem se je pri meni zacela utrujenost nic ni bilo iz mene no se zdaj ni ?

Vsaka nosečnost je drugačna. Tako da ni za zanašat na noben znak. ??

Pika viva: hhh ej tudi iz mene ni nc, tk sm utrujena, pa fajn spim… ?.. ??

Ja res je to vsaka nosecnost je drugaca cist vsaka…??

A skos pocivate?.. al pocasi migate…?

Se je katera morala naročiti na ritem prolaktina v LJ na Polikliniko? Je ta e-mail pravilen – [email protected]? Hvala za informacijo. 

Mail za naročanje v laboratorij mislim 🙂

Jagoda9889 pa tut js fajn spim sam ko se zbudim pa mal migam sm pa ko cota.  ??

Pika viva: ej vrjamem..?.

Pozdravljene, zanima me ali je imela katera v nosecnosti malo rjavega izcedka?

Krena757, jaz sem tudi čutila neko spikanje na dan vstavitve, ne vem, zakaj, ker sem sicer imela prenos v spontanem ciklu. Pa ene dva dni sem bila utrujena, zdaj sem okej. Sem pa na bolniški se danes, v pon začnem delati. Kaj pa ti, delaš normalno ali si doma?

Vic… (Kakšen Nick, ni šans da tole stiskam?), rjavi izcedki so dokaj pogosti v nosečnosti, samo da ni sveža kri, tisto je (lahko) tezava

Odgovor na objavo uporabnika
victrhkhg, 01.04.2022 ob 13:02

Pozdravljene, zanima me ali je imela katera v nosecnosti malo rjavega izcedka?

Js sm imela.

Pozdravljeni,

sem prvič v postopku IVFja. Včeraj sem imela punkcijo foliklov. Pa me zanima ali ste imele kakšne bolečine po punkciji? In kako dolgo so trajale? Se mi ne zdi da sem napihnjena. Tud krvavim ne. Samo bolečina na dotik je. Kot da je vse ful občutljivo.. te pa ne vem ali bi me moglo kaj skrbet ali ne..

Hvala za odgovor:)

@Malina25 to je normalno. Jaz sem imela ene 3 dni občutek kot da imam vnet mehur.

@Malina25 je normalno, to je konec koncev poseg v telo. Mene je ornk bolelo kake 3 dni, potem se je umirilo. Do prenosa sem bila ravno ok.

@nesrečnica in @mandarina638 hvala vama za tak hiter odgovor. Me je malo pomirilo. Upam, da bo res kmalu boljše:)

Sama sem imela 2 dni bolecine po punkciji, vendar nisem jemala tablet. V ponedeljek imela punkcijo, v sredo me je pa hrbet full bolel. Sem krivila narkozo.

hana41: Hvala za odgovor

Mandarina638: aha. Pa je blo vse vredu?

New Report

Close