OBMP -IVF 2022
Ojla, danes sm mela UZ. Endometrij 13, folikli pa 18, 15,15,14,13 in manjši na drugi strani pa 15,14,13 in manjši. Podaljšali terapijo še za dva dni, v petek ponovni UZ.
Kako je z vodilnim foliklom, morajo dat stopko preden vodilni poči ali lahko čakajo ostale? Po 21 dneh injekcij je danes prišlo za mano in se komaj premikam. Trebuh se mi je razbolel in napihnil.. Upam da bo v petek vse super in zrastejo, potem bo v nedeljo punkcija, čeprav malo sumim, da mi bojo dali še za en dan, da bo punkcija na ponedeljek…
Čestitke vsem ki ste ugledale plusek ?
Kako ste ostale? Še katera čaka na punkcijo v kratkem?
@Laia22446 kako si ti?
Lepe in pozitivne dneve vam želim ❤️
@Scorpionka dokler ne dobiš stopke ne bi smel noben folikel počiti. Si pa že blizu idealnih mer, tako da verjamem, da bo v petek stopka 😉 mi je žal, da imaš nevšečnosti, ma upam vsaj da bo vredno.
@nesrecnica hvala ❤️
Še eno vprašanje ? je katera imela ‘ovulacijsko’ sluz pri postopku okoli ovulacije/mal pred punkcijo? Jaz jo imam zdaj prvič in mi je to nekaj novega.. Moram na to kej opozoriti? Je to sicer že 4 postopek, ampak je veliko novosti tokrat, ker je prvič dolgi.. Upam da bo tudi uspešnost nova ? prvi trije so zleteli mimo kot nič na žalost.. ?♀️
@Scorpionka glede na to, da se telo pripravljena na ovulacijo je skoraj da normalno, da imaš tudi znake kot pred ovulacijo. Jaz se za sveži postopek žal ne spomnim, vem da pa pred prenosom zamrznjenčka sem imela normalno ovulacijo.
Vso srečo ti želim
@nesrečnica hvala.
@pika viva držim pesti da bo srček močno bil
@hana kako se počutiš? Si včeraj po vstavitvi imela kake posebne občutke? Kako špikanje, rahlo bolečino v predelu maternice oz jajčnikov? Meni se danes zdi kot da res ful čutim neke čudne občasne bolečine. Je možno, da je to vgnezditev in da bi bila tako hitro?
@skorpionka mislim da je ta sluz pozitivna stvar. Jaz imam sicer estrofem in je te sluzi res fuuul velik.
Js pa zdej odštevam dneve do 14.4. Dans sem se kr trudla počivat kar je težko ob hiperaktivnem 17 mesečnikom. Upam, da mi uspe bit čimmanj pod stresom, čeprov je to že od poroda (zarad leta in pol nespanja) kr misija nemogoče. Upam, da bo šlo čimbolj mirno in da se res prime. ?❤
Bi bla pa vesela kakih vaših izkušen glede tega kako ste čutle vgnezditev, prve znake,…?
@pika viva čestitke za lep rezultat. Zdaj pa naj pridno raste dalje. Držim pesti.
@jagoda in @pika viva vaju lahko vprašam ali sta čutile kdaj bi bila lahko ugnezditev? Sta imeli kakšne simptome? Krče, bolečino, špikanje? Imata kaka zdravila še po transferju? Sta bili kaj utrujdni prve dni? Meni se vse to dogaja pa se mi pri prvi nosečnosti ni in me je čist zmedlo zdej.