Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

Hvala za hitre odgovore. 🙂 malo sem se zasekirala, priznam ? Neki spottingi so, ulije se pa ne.. pa tudi krčev ni.

Odgovor na objavo uporabnika
luncamunca, 15.03.2022 ob 18:03

@Hana41 Hvala, da si delila svoje izkušnje. Držim pesti, da bo transfer 22.3. uspešen in da se ti bodo uresničile želje. Je mogoče v Ljubljani tako, da če je ženska nad 40 naredijo transfer 2 zarodkov? Ne vem, je to bolje ali slabše? Že tako se bojim, ker ne vem, kdaj bo, če sploh bo dovolj jajčec, kakovostnih, potem pa uspešnih zarodkov.

Si mela že opravljene ostale teste, recimo prehodnost jajcevodov?

Havla ti, si mi mal dala upanje, da mogoče ne bo treba čakati predolgo.

Ja, meni so v zadnjem postopku vstavili dva sveža zarodka. Danes sem bila na UZ, endometrij 10 mm, folikel 20 mm, jutri grem še enkrat, prenos verjetno čez 5 dni

Odgovor na objavo uporabnika
Anotherbaby, 22.03.2022 ob 10:45

Kako tocno poteka prenos zmrznjenckov? Jaz bom imela sicer prenos v naravnem ciklu.

4leta nazaj sem bila ze tukaj z vami. Imma doma 3letnika za katerega si zeliva sorojenca☺️

Jaz sem v postopku za zamrznjencka, brez stimulacije, naročena na UZ 12. dan cikla, za domov sem dobila ovulacijski test ( ne lističe), jutri ponovno naročena, da vidimo, če bo folikel počil.

Punce, ki ste zagledale pluske, čestitke ??

Fracek, kako si, si delala test že? Stiskam pesti močno????

Kje sta v postopku? Lj?

Hana41 – sta v postopku v lj?

Naceloma je prenos torej nekje 17ti dan cikla? (ob predpostavki dolzine cikla 28-30 dni)

V Lj, ja. Prenos je 5 dni po ovulaciji.

Hvala za tvoj odgovor.

Drugace meni je zadnja M zamujala po covidu kar 12 dni, vsi testi neg. Mislite, da lahko za sedanji cikel pricakujem, da bo ze tako kot poprej (če ima slucajno katera od vas podobno izkusnjo s ciklom po covidu)?

Evo, jaz ravno narocila cyclobalance. Bomo videli kako bo slo?

Upanje je….

Sem v drugem postopku IVF. Danes so mi sporočili, da se je od sedmih jajčec oplodil eden in tega so prenesli v maternico. Še vedno ne morem verjeti, da imamo enega v trebuščku že par ur…predvsem zaradi moje starosti. Zdaj pocivam in upam na najboljše. 14 dni čakanja in upanja na nov cudež.

Kakšen nasvet kako ravnati v tem obdobju da pripomorem k pluseku?

Baby baby – koliko pomladi pa stejes? ???? za pingvincka

Pika viva327: Si ze naredila test?.. mislim nate ?

VSEM ŽELIM VELIKO SREČE, USPEHA IN DA ČIMPREJ ZAGLEDATE + ,KATERI BO RASEL 9 MESECEV ???

Baby baby žal nikakor ne moramo vplivati na vgnezditve… Sem se tudi sama ubadala s tem vprašanjem. Na splošno pa čim bolj zdravo življenje in čim manj stresa

44 let. Zaradi verskih razlogov prej nisva šla v postopek. Ker ni in in ni šlo sva se potem odločila vseeno da sprobava. Zdaj sva v drugem in pridelala 7 jajčec, eno se je oplodilo in danes je notri…. juhuuuu….gremo pozitivno naprej. Imam pa srečo ker ima mullerjev hormon zelo dober glede na mojo starost. 1,9. Prav tako vse ostalo kar se tiče izvidov. Kot da jih imam trideset.

Bom poizkusila odmisliti teh 14 dni čakanja in živeti čim bolj luštno in polno….in potem mogoče bo.

Je pa danes bila na ekrančku ena lepa lepa lepa celica, ki je zdaj že v trebuhu. Semi mislila, da sanjam….

Jagoda9889 ne nisem naredila.. Sem rekla da bom v petek, nekak si neupam da nebi blo negativno ?? pa ti kako si?kak nov znakec po pozitivnem testu ?

Baby_baby drzimo pesti teh 14 dni za pozitiven test ✊?

Punce sem v postopku z zamrznjencki. Trenutno me spremljajo z UZ, folikel je velik že 21mm, sluznica 10mm, LH testi pa še vedno povsem negativni. Na kliniki negativnim testom niso dajali poudarka. Ima katera izkušnje kdaj postane LH test pozitiven, s kako velikim foliklom? Ali je možno da če ne bo pozitivnega testa tudi prenosa ne bo?

aja , ti vrjamem kako je to ja , men je blo vedno mucno delati teste, ker nism vedela kaksen rezultat pricakujem….no pa drzim pesti za petek ??

Ja zaenkrat vse super.

@sp597 jaz sem imela folikel 20mm in isti dan pozitiven test, naslednji dan na UZ folikla ni bilo več. Je pa tako, da ene punce imajo tako malo LH hormona, da ga test ne zazna (pravilno) in lahko da sploh ne pokaže pozitivno, pa do ovulacije vseeno pride. Jaz mislim, da če folikel v dnevu ali dveh ne bo počil ti bodo dati stop injekcijo, da se spodbudi da dozori.

Pozdravček vsem!

Hvalabogu za take forume 🙂 🙂 🙂

Eno vprašanje imam, ker sem bila tako zmedena pri gin. da si nisem zapomnila.. joj

Dobila sem Femaro in jo moram jemari 3. do 7. dan c. nato imam UZ enx 10.-12.dan… kdaj potem pričneva z odnosi?? že pred uz ali po uz?? Nekaj se mi zdi, da je rekla 9. dan? Je možno?

Hvala punce že vnaprej <3

New Report

Close