OBMP -IVF 2022
@margolanca ce sta vodena v Postojni, potem laboratorijski del itak poteka v Lj. Nevem sicer, ce se lahko vnaprej dogovoris… vem pa da ko sm js bla na punkciji zgleda od ene partner tudi ni mogel tega opraviti tam in vem da so mu razlagali, da naj gre domov in prinese nazaj. Mora pa biti v dolocenem casovnem roku. Najboljse da direktno vprasas v Lj kaksne so moznosti oz. ce se lahko to kako vnaprej dogovoris.
Pika viva459, 22.03.2022 ob 15:53
Jagoda9889 edino pravilno si se odlocla… ? Uuuu supeer … ? Pa vredu sem drugace razn tega da sm napihnjena ful pa zgaga me matra. Vsakic sem ga delala 5 dan po prenosu, zdaj se nevem mogoce jutri al pa kak dan kasneje… Bom vidla ?
Ja.. No sam da si vredu, tudi jaz sem napihnjena ko balon..
En zarodek ali dva ?
Pa ti je pravilno kazalo ze 5 dan?… Ja jz ti zelim veliko sreče, da bos tudi ti zagledala velik -debeli PLUS??
@Anotherbaby v Lj ko dobiš napotnico za prenos 1 dan M pokličeš in ti dajo datum za 1 UZ in na isti dan je sprejem. Potem pa M te z UZ spremljajo do ovulacije, 5 dni po ovulaciji pa prenos.
@Margolanca vem, da zdaj med kovidom so v Lj vsi morali prinesti seme od doma, tudi če so bili doma dlje kot 1 uro, so bolj izjemoma dovolili, da se tam naredi izliv. Tako, da po mojem ne bo težave 😉