Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

V lj se odda vzorec istocasno ob punkciji. Na oddelku. Mogoce je mozen tudi kak dogovor. Sam zadeva je cist frišna tako??

Načeloma se vzorec sperme lahko prinese seboj ampak mislim, da mora biti največ 1h star.

Ima katera, ki je že zanosila izkušnje z letom v prvih tednih nosečnosti? Ali letenje (kratek let) poveča možnost SS?

Odvisno od destinacije. Dolge crzoceanske lete se odsvetuje. Jaz sem v 5.mesecu letela na menorco. Ni mi žal. Bil super zadnji potep v dvoje.

Pika viva459 : Tudi jaz sem po transferju zamrzjenih zarodkov. Danes sem 7 dan ?..

@margolanca ce sta vodena v Postojni, potem laboratorijski del itak poteka v Lj. Nevem sicer, ce se lahko vnaprej dogovoris… vem pa da ko sm js bla na punkciji zgleda od ene partner tudi ni mogel tega opraviti tam in vem da so mu razlagali, da naj gre domov in prinese nazaj. Mora pa biti v dolocenem casovnem roku. Najboljse da direktno vprasas v Lj kaksne so moznosti oz. ce se lahko to kako vnaprej dogovoris.

Jagoda9889 in kako se počutiš? Ze kej znakov? ? Boš delala test pred krvnim? ?

@Margolanca

Meni vedno rečejo naj prinese od doma. Sva pa oddaljena 30km od Ljubljane.

Pika viva459 : Počutim se fajn, sm si rekla v ta postopek/transfer  grem sproscena… Sem ze naredila test vceraj in danes zjutraj in je POZITIVEN ??? kako pa ti kaj?

Jagoda9889 edino pravilno si se odlocla… ? Uuuu supeer … ? Pa vredu sem drugace razn tega da sm napihnjena ful pa zgaga me matra. Vsakic sem ga delala 5 dan po prenosu, zdaj se nevem mogoce jutri al pa kak dan kasneje… Bom vidla ?

Odgovor na objavo uporabnika
Pika viva459, 22.03.2022 ob 15:53

Jagoda9889 edino pravilno si se odlocla… ? Uuuu supeer … ? Pa vredu sem drugace razn tega da sm napihnjena ful pa zgaga me matra. Vsakic sem ga delala 5 dan po prenosu, zdaj se nevem mogoce jutri al pa kak dan kasneje… Bom vidla ?

Ja.. No sam da si vredu, tudi jaz sem napihnjena ko balon..

En zarodek ali dva ?

Pa ti je pravilno kazalo ze 5 dan?… Ja jz ti zelim veliko sreče, da bos tudi ti zagledala velik -debeli PLUS??

En zarodek. Zdravnik je rekel da je top zarodek tk da upajmo da res ? ja je kazalo prav ker sem tako v svojem ciklusu brez vsega. Bomo videli drzimo pesti ? kdaj mas pa krvnega da ti potrdijo?

@Anotherbaby v Lj ko dobiš napotnico za prenos 1 dan M pokličeš in ti dajo datum za 1 UZ in na isti dan je sprejem. Potem pa M te z UZ spremljajo do ovulacije, 5 dni po ovulaciji pa prenos.

@Margolanca vem, da zdaj med kovidom so v Lj vsi morali prinesti seme od doma, tudi če so bili doma dlje kot 1 uro, so bolj izjemoma dovolili, da se tam naredi izliv. Tako, da po mojem ne bo težave 😉

Pika viva459 ; Super sem vesela zate.. drzim pesti tudi zate?….. Jaz imam v ponedeljek 28.3 MB in ti? 

Super ste 🙂 Hvala vsem za hitre odgovore.

Sem malo pozabila ja, da poseg opravijo v Lju (čeprav si prijavljen v Postojni), kar je še lažje saj sva iz okolice Lju.

Upam sicer da bo uspelo že s Femaro, ampak ne morem da ne bi razmišljala 5 korakov vnaprej 🙂

Držite se punce – “mamo to” 🙂

Cau, a je kateri zamujala menstruacija, preden je šla v postopek? Moja je vedno redna, zdaj ko jo pa komaj čakam, je pa ni. ? Test je bil žal negativen. Lahko malo živci delajo svoje?

Jagoda9889 hvala, tut js držim pesti da bo pri tebi vse tk k more bit celih 9 mesecev ?? js mam pa 31. 3. Se mi zdi da grejo tk počasi dnevi ?

Pika viva327 : Hvala enako?

oo tudi kmalu.. ?.. ja res grejo pocasi dnevi takrat ko nekaj cakas … pa sej hvala bogu edino to , da ze prej lahk preveris s testom in se mi zdi da ti tam od 6 dne transferja  ze kaze pravilo

@Broccoli ja meni je pred svežim prenosom in pred prenosom zamrznjenčka zamujala… Psiha dela svoje…

Jagoda9889 ja hvala bogu da vsaj to lohka preveriš je lažje ko pa cakanje je al ni ? ka seveda kaze pravilno.. Tk da sprosti se, uživaj in čuvaj pikico ??

Broccoli ja velikrat se tk nardi da zamuja zarad psihe. Pomiri se bo prišla ?

Ja hvala :)? in sporoci tudi ti kaksen bo rezultat… Drzim pesti … ??

New Report

Close