Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost OBMP -IVF 2022

OBMP -IVF 2022

@fracek drzi se! stiskamo pesti!

Nesrečnica, vse to drži, če gre za stimuliran postopek. Jaz sem imela prenos v spontanem ciklu, tako da pavze ne rabim. V prvem postopku sem imela neuspešen prenos svežega zarodka in sem takoj naslednjo menstruacijo šla po zamrznjenčka, tudi v spontanem ciklu.

Bom že vzdržala to (nepotrebno) čakanje… ?

@Mihi 22 aja, to je pa drugače ja… Verjetno se čaka na pregled pri zdravniku, da izda novo napotnico. Mogoče vprašaj za posvet po telefonu, če bo kaj hitreje ? sicer, pa če finance dopuščajo razmisliti o tujini…

@Fracek objem! ❤️ Te razumem, se kako. Vendar kljub temu upam na to, da bo pikica postala plusek ? Zal mi je za tasta, tako tezke diagnoze mene tud ciiiiist iz tira vrzejo. Jst mu vseeno zelim vse dobro. Cestitam ti pa se kot bodoci teti.

Javljaj se, kako si ❤️❤️

@fracek, držim pesti, da se lepo vgnezdi ?❤️

Lunca, jaz sem bila tvojih let, ko sem poiskala pomoč, na prvi pregled sem prišla v nekaj tednih, ampak to pri Resu, ki nikoli ni imel dolge čakalne vrste in tudi sem bila hitro v prvem postopku. Potem ko sem se pa prijavila v Lj, sem pa napisala svoja leta in so le kar hitro poklicali na pregled, kak mesec sem čakala. Na prvi ivf sem pa cca 2 meseca čakala, pa še to mogoče zato, ker so bili poletni dopusti vmes.

Sicer pa imam tudi jaz datum za sprejem za prenos ? 22.3., v spontanem ciklu.

Punce eno vprasanje, ce ima katera ze tako izkusnjo. Jaz sem danes 7 dan po transferji dveh blastocist (sveži transfer). Včeraj so se začeli krči in krvav izcedek, vse se je nadaljevalo tudi danes, sem bila že prepričana da je to konec… potem pa naredim BC test in je vidna zelo močna črtica (ni več vpliv stopke ker sem testirala nekaj dni nazaj in je bil test popolnoma -). Se pikici poslavljata ali menite da je še kakšna možnost da obstanejo? Vlilo se (še) ni, vseeno pa me je taka groza it vsakič na wc… še grozno je videti ker se izloča crinone, pomešan z vsemi temi izcedki…. Je katera doživela že kaj podobnega, pa je nosečnost vseeeno obstala? :((

@Hana41 vso srečo s prenosom ?

@BoJo dokler se ne vlije menstruacija je možno, da je uspelo. Krči so lahko od vgnezditve. Krvavitev načeloma tudi, lahko pa je eden zarodek propadel, drugi pa ostal. Ponovite test čez par dni, če bo črtica enako močna ali močnejša je verjetno vse ok, če bo bledela ali izginila pa je verjetno prišlo do ss.

Živjo punce! Zanima me, je katera pred kratkim imela prenos zamrznjenčka in kakšne znake je kaj imela po prenosu?

Hvala.

Lepo se mejte! ✌?

@sunn jaz sem imela (neuspešen) prenos skoraj en mesec nazaj. En dan po prenosu sem imela popoldan povišano temperaturo, pa rahle krče, 5 dan zvečer rahel, komaj viden roza izcedek na papirju, 6 dan rahla krvavitev in potem nič več. Od 6 dne sem imela občutljive prsi, rahle slabosti, povišano temperaturo. Očitno vse posledica progesterona, ker so bili vsi urinski in tudi krvni test negativni…

@Nesrečnica ojeejj? a hodiš v Lj drugače?.. kaj si pa imela od zdravil oz katere svecke si imela? Imas se kaksno zalogo?

Jaz sem danes 9.dan po prenosu, imam obcasne krce k so sm pa tja mocnejsi pa bolece prsi. izcedkou pa ni.

Upam na najboljse!

Hvala Nesrecnica tudi z moje strani.

Test je danes bolj viden (danes delala s CB) bom pa pocakala na krvne rezultate kr teli izcedki me zelo skrbijo. So se pa vsaj krci umirili. Prsi imam se vedno napete ampak ne bolijo vec.

Joj ta tww je res hujši ko vse injekcije in posegi skupaj….

@sunn v Lj sem ja. Imela sem Utrogestan, ostalo mi je ene 5 kapsul. Bom šla pa v roku 2 mesecev ponovno v prenos zamrznjenčka.

@sunn

Jaz sem imela po prenosu iste simptome, krči in boleče prsi.

Kot je že @nesrečnica rekla, dokler se ne ulije kri…so to normalni znaki…

Trenutno sem v 6.tednu, pa imam še vedno boleče prsi, vse mi smrdi, moram zjutraj ob 6h spalnico luftat, da lahko naprej spim…zdaj dva dni pa imam malo rjavega izcedka, ko se obrišem, pa sem že v paniki, bom jutri vseeno poklicala ginekologinjo, čeprav kar sem okoli brala je to kar normalno v prvih 3 mesecih, ampak vseeno da mi pove kako pa kaj.

#BoJo

Samo pozitivno naprej do krvnega. Lahko so izcedki zaradi Crinone. Lahko kakšna žilica poči, ker je večja prekrvavitev. Jaz sem začela 16 dni po transferju krvavet svežo kri, ki je trajalo 14 dni. Bil je hematom, ki se je čistil in je bilo vse ok. Tudi to so mi rekli na uz, da bi naj bilo pogosto po transferju. Prav tako so me malce pred krvnim nehale bolet prsi in do poroda sploh nisem imela nobenega simptoma. Danes imam zraven sebe 21 dni staro štručko ❤️ verjamem, da bo pri vas vse v najlepšem redu ??

@Nesrečnica tudi jaz sem v Lj. Drugace pa drzim pesti ✊? in upam na najboljše!! ✨ seveda bo tudi pri tebi posijal ☀️.

@Razočarana197 ja sej s tem se tolazm, da dokler se ne ulije je vse ok??.. oo cestitkee!! pa saj verjetno bo vse uredu. sicer pa vseen poklici za vsak slucaj in tud zate drzim✊??

Kam pa ti hodis? se ze dolgo trudita?

@sunn

Midva sva najprej hodila v Dravlje, nato sem se za 5.postopek prestavila v Maribor in imam za njih same pohvale. Res so me pogledali in vse, ker v Dravljah me niso, in sem končno prišla do transferja tu…zato me je zdaj tako strah vsake stvari ki gre lahko narobe, trudiva pa se že od leta 2017….

Ampak upanje umre zadnje ???

Pozdravljene,

danes so me klicali iz MBja, da imam zamrznjencke. Se moram ob naslednji M javiti. Zdaj me pa zanima, kaj ste napisale v mailu, ker sem pozabila, kaj mi je G rekla.

Hvala

Hvala @Fiona72 tvoj odgovor je res pomirjujoc.

Kako lepo, da se je tako koncalo in cestitke za vaso štručko ?

Odgovor na objavo uporabnika
Razočarana197, 14.03.2022 ob 21:27

@sunn

Jaz sem imela po prenosu iste simptome, krči in boleče prsi.

Kot je že @nesrečnica rekla, dokler se ne ulije kri…so to normalni znaki…

Trenutno sem v 6.tednu, pa imam še vedno boleče prsi, vse mi smrdi, moram zjutraj ob 6h spalnico luftat, da lahko naprej spim…zdaj dva dni pa imam malo rjavega izcedka, ko se obrišem, pa sem že v paniki, bom jutri vseeno poklicala ginekologinjo, čeprav kar sem okoli brala je to kar normalno v prvih 3 mesecih, ampak vseeno da mi pove kako pa kaj.

Js sm imela rjave izcedke 7-10 tedna konstantno. Kaksen dan bolj, potem spet nic, pa spet bolj. Ponavadi niso problematicni, ceprav sem nekje prebrala, da nobena krvavitev v nosecnosti ni normalna. Ampak se ne bi ravno strinjala, sploh v IVF postopkih je to poseg v telo, nekje se pac mora “poznati”. Meni na potrditvenem UZ ni nicesar opazila (je pa res da se ni niti dosti posvecala), je pa moja G na 1. pregledu videla, da se mi pri posteljici nabira kri, mogoce zaradi vrascanja, mogoce zaradi polipa, ki sem ga spet imela, moznosti je veliko, tako da kar pogumno naprej in srecno do konca!❤  Vem pa kaksen je obcutek, js sm bla cisto stresirana, sploh nism razmisljala o nicemer drugem razn o tem in hodila na wc na pol ure.  ?

@fracek
kako si?

#BoJo

Po krvnem pa le javite rezultat ❤️?

New Report

Close