OBMP -IVF 2022
@nesrečnica Sem delala 10. in 11. dan zjutraj, oba dneva je pokazalo obe črtici… To sem imela doma babycheck mini pa sem rekla pokurim ??nisem imela še kakšnega clearblue alpa kaj.
@Ribica12 točno 1 teden za mano! Držim pesti ???? bo!! ?
Hvala nesrecnica in mandarina. Torej akcija kmalu, upajmo na boljše rezultate ?
@razocarana. Močno držim pesti, da je to to.??? Ti pa vseeno svetujem, da se začneš veselit po krvnem, če si slučajno brala mojo zgodbo iz pred 14h dni. Upam da nam kmalu sporočiš lepo beto vrednost.
Pika sem brala ja ?
Sej zato sem napisala, da mu prav nič ne verjamem, še tud če bo beta slučajno poz,ne vem če se bom veselila k spet je potem 100 stvari lahko narobe.
Sem pa tudi brala, da baje ce ni prisota beta v urinu, da sploh ne pokaže test, mislim sem sla tudi po zamrznjencka brez kaksne terapije ali injekcij ki bi vplivale na rezultat.
@fracek hvala 🙂 ves da ostajam tukaj in navijam za vse! glede ciste, jaz sem jo tudi imrla, baje vcasih poci med ovulacijo, meni jo je potem merlo med ivf punkcijo spunktiral, ker je ob ovulacijah bolela… baje je to pogosto po stimulacijah..
@Nesrečnica ne vem, če sem zasledila ali si šla pol na krvnega al ne? Vseeno mi je žal in hudo za – ? V tretje gre rado ? ?
@Razočarana197 držim pesti da bo lepa beta ?
Tudi ostalim želim mirno čakanje na krvnega ? in držim pesti za čimveč + ?
Jaz pa počasi odštevam dneve do pregleda pri gin. (23.3) za naslednji postopek ? Imam trenutno tako gužvo v službi, da hvala bogu nimam preveč časa razmišljat o tem, sem pa vseeno neučakana, ker ne vem kaj me čaka ? upam, da z aprilom startam v nov postopek, ampak ne želim si preveč upat, da ne bom spet razočarana, da se ne zavleče kaj nepričakovano ?
@Razocarana, jaz mislim, da si brez dvoma nosecka. ❤?? Ce sta ti testa takoj obarvala 2 crtici (da ne rabis cez 10 minut iskat druge crtice pod lupo ?), je na 11. dan to ze realen rezultat. Jaz ti kar cestitam in zaupam, da je prvi korak uspesen ?
Sama imam izkusnje sicer samo s testi FS, navadnimi poceni palckami, in CB navadnimi brez indikatorja tednov. Ko sem zanosila, sem delala mislim da na 12. dan CB (lahko da je bil tudi 14.dan, nisem vec cisto prepricana) in se mi je takoj obarvala mocna druga crtica, 2 tedna za tem pa sem naredila se FS 2x, ker nisem imela nic posebnih znakov, in je bila tudi takoj mocna testna, se pred kontrolno se je obarvala, tako da ni bilo dvoma – ko nisem zanosila, mi FS nikoli ni dal niti malo upanja, vse belo.
Moj ovulacijski test je bil danes ze kar vzpodbuden. Glede na to, da je bila vceraj se cisto rahla crtica, danes pa ze skoraj enako mocna kot kontrolna, se zgleda nekaj vseeno dogaja. Morda pa res docakam prenos. Misli mi veckrat uidejo k temu, da bi konec marca imela PDP, ce bi bula bila cebula ? in mocno upam, da bo eden od teh pingvinckov dovolj borben, da se ne bo dal, tako kot njuna “mama”. ??
@Razočarana197 sem mislila zato, ker vem da nekaterim baby check kaže lažne rahle črtice, zdaj če so tvoje močnejše pa ni razloga za skrb. Ja če ni hormona v krvi test ni pozitiven, edina finta jež da lahko zazna kakšen drug hormon (npr LH) ali pa je beta HCG prisotna iz kakšnega drugega razloga (stop injekcija, zdravila, tumorji…). Ampak, nikar ne delaj panike, počakaj do krvnega in srečno ?
@MinnieMe313 sem šla na krvnega, ker se ni ni vlila M, sem imela neko minimalno krvavitev samo 6 dan po prenosu (no, začelo se je 5 dan zvečer pa končalo 7 dan zjutraj, vse skupaj dan in pol, s prekinitvami). Žal je bil negativen.
Imam pa 23.03. telefonski razgovor za novo napotnico in tudi upam, da grem lahko aprila po naslednjega (zadnjega) pingvinčka. Ker po eni strani bi rada čim prej to dala skozi, čeprav vem, da je možno da ne bo uspešno in ne potem čaka pomembna odločitev… Imam pa zdajle nekje do sredine aprila v službi še mnogoče malo manj stresno obdobje, potem po maju ko začne sezona bo pa spet pestro…
Punce zdravo!
Imam eno vprasanje. Vceraj bi morala zaceti z injekcijami ampak je na zalost moj zbolel s korono ? sem jim pisala v MB pa so me klicali ampak je bila po telefonu tako nerazumljiva da nevem kaj naj z vsemi zdravili naredim. Naj jih hranim v hladilniku ali na sobni temperaturi? So pa vsa zaprta ker nisem nic uporabljala.
Ojla!
Evo včeraj sem bila na oddelku, sem dobila vsa navodila, razpredelnico in injekcije za dolgi protokol. V ponedeljek se začnem pikat. Upam da bo tole prineslo kaj boljše rezultate. Z možem sva se že mal pogovarjala, zdej bova pac optimistična, če pa slučajno ne bo šlo tut z dolgim postopkom in bo tako porazen kot prvi trije ne vem če bom mela moč vztrajat.. Me pa zanima tole za PCR testiranje na bakterijo, ker imam zelo pogosta vnetja. Se da tudi samoplačniško kje naredit? Katera pozna mogoče?
@fracek naj bo marec vseeno srecen mesec zate ?❤
@fracek, @nesrečnica @minnieMe313 hvala, mi ni dalo miru zato sem lulala, pa ker sem imela toliko znakov ki jih ponavadi pred M nimam, ampak bom počakala krvnega da ne bo kakšna karma me zadela.
@fracek vem kako ti je,pri meni zdaj v MB, že 5 postopek, pa ves čas sem jim govorila da nimam ovulacij, da ne bo šlo brez terapije, doktorca pa meni nazaj ma poskusimo za zamrznjencka samo z UZ, jaz že vsa napsihirana da bom spet izgubila še dva meseca, na koncu je O prišla 25.dan ciklusa in na 30. dan so mi vstavili zamrznjencka. Že je hotela obupat pa je rekla naredimo še čez 1 teden Uz, jaz sem si že mislila, spet bom prišla brez veze, pa nisem. Tako da srečno!! ??
Srečno vsem! Bo!? Prej al slej bo! Mora bit! ???
@Mandarina, hvala ti za odgovor, si me vsaj malo pomirila. Sem se danes vseeno odpravila na urgenco, ker sem bila tako zivcna, da groza. Vse je OK, sem vidla srcka?❤ joj, vsaj malo si pa lahko oddahnem, upam!?
@Razocarana197, cestitke, na 11. dan je test sigurno realen, meni je ze 9. dan babycheck lepo pokazal. Drzim pesti se za lepo beto?
@Fracek, mocno mocno stiskam pesti za tvojega pingvincka❤
@Scorpionka, tudi tebi vso sreco. Zame je bil ravno dolg protokol tapravi, prej pa dva kratka res porazna. Sicer sem imela tudi pri dolgem samo 5 celic, so bile pa vse zrele?
@vita43 predlagam, da pogledaš na embalažo ali pa v navodila injekcij, tam jasno piše kako se hranijo.
Jaz sem imela Bemfolo, ki se hrani v hladilniku in Orgalutran, ki se hrani na sobni temperaturi.
@scorpionka nama je usojeno da sva skupi v tandemu ☺️ Js jo pa glih danes dobila in začela z Estrofemom.. tako da čez 12 dni UZ in priprava na IVF ??
želim ti čim boljši izkupiček celic, da se vama vse oplodijo ? in da bo že prva taprava ❤️
Mislim nate! ????
@Vita, ce imas zdravila za mesat, potem so lahko na sobni temperaturi, gonapeptyl, ki je ze v injekcijah, pa v hladilniku.
@Vrtnica, cestitke za srcka ?❤ Malo si le oddahni zdaj in hrani moci za nadaljnjih 8 mesecev ? Hvala za stiskanje pesti, tudi tebi @Mandarinca ?, ze komaj cakam, da bo spet odstevanje.
@Scorpionka, naj vama bo sreca naklonjena v dolgem postopku, sem prepricana, da bo dal boljse rezultate ???
@Laia22446 ooo lepo? mava to ??? js tut vrjamem da bo ta dolgi protokol boljši, enostavno mora bit! Mogoče se pa na UZjih srečava ?
Nism sledila zdaj natančno, sem samo preletela, tako da vsem ki ste zagledale pluske čestitam iz srca.
Tiste ki pa ste doživele še eno razočaranje – niste same in bomo nekoč tudi me zmagale❤️